DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/vojna-industrija/vlada-jamci-za-kredit-duro-dakovic-specijalnim-vozilima-od-36%2c77-milijuna-eura,84615.html

http://seebiz.eu/hr/tvrtke/vojna-industrija/vlada-jamci-za-kredit-duro-dakovic-specijalnim-vozilima-od-36%2c77-milijuna-eura,84615.html

ovo je nakon dugoooo vremena jedna jako lijepa vijest .danas očekujem veću likvidnost i porast dionice .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Njamanjam, 09.07.2010. u 12:46
Donesena je Odluka o davanju državnih jamstava Hrvatskoj banci za obnovu i razvitak ili drugim poslovnim bankama u zemlji i/ili inozemstvu u iznosu od 36.771.844,84 EUR-a, uvećano za kamate i troškove, za izravno dugoročno zaduženje društva Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., Slavonski Brod, u obliku sljedeća dva jamstva: Jamstvo broj 1: na iznos 22.149.087,99 EUR, kao državno jamstvo za financiranje proizvodnog programa i Jamstvo broj 2: na iznos 14.622.756,85 EUR, kao državno jamstvo temeljem kojeg bi ĐĐSV osigurao obrtna sredstva za podizanje dinamike proizvodnje na potrebnu razinu.

http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2010/srpanj/priopcenje_sa_67_sjednice_vlade_republike_hrvatske

I'm just a cook.

ovo je nakon dugoooo vremena jedna jako lijepa vijest .danas očekujem veću likvidnost i porast dionice .
[/quote
vidite kako tržište reagira na dobre vijesi, što bi tek bilo da su loše

[/quote
vidite kako tržište reagira na dobre vijesi, što bi tek bilo da su loše
[/quote]

skroz si u pravu .
kada kod ovakve vijesti nema rasta dionice ,situacija je žalosna , inače ne samo sa ddjh , nego u većini firmi.

jedini trenutno izuzetak je po meni atgr, ali to je već drugi topic

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pojeli su za godinu dana vise od 60 miliona od prodaje montaze, ovih 30 miliona ce nestat puno brze.
Zali boze novaca,kad naprave ozbiljniji dug bit ce prodaja po vec poznatom modelu za 1kn.

Kol.dragomije da ste progledali,ali neslažem se sa nekim postovima vaših kolega jer kako sam čuo od radnika švabe plačaju redovno plače i radi se, da nisu oni i država pomagali desilo bi se ranije rasulo.Da za specijalnu upravu trebaju specijalni poslovi…….sramota [wink]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kol.dragomije da ste progledali,ali neslažem se sa nekim postovima vaših kolega jer kako sam čuo od radnika švabe plačaju redovno plače i radi se, da nisu oni i država pomagali desilo bi se ranije rasulo.Da za specijalnu upravu trebaju specijalni poslovi…….sramota [wink]

Ajd mi molim te objasni kakve veze ima sa svabama to sto holding guta milione.Mi o kruskama ti o jabukama.

Vlada jamči za kredit Đuro Đaković Specijalnim vozilima od 36,77 milijuna eura

to sto svabo radnicima montaze isplacuje redovnu placu to nema nikakve veze sa ni jednim postom na ovu temu.

Vjerovatno niste dugo na forumu ili je sunčanica. [lol]

kako je krenulo još će ovaj đuro na 10 kuna sve si mislim pripremiti šolde za jedno 1000 komada.

Evo država priprema prodat udio dali je cijena dobra ili treba biti niža neznam.Mislim da je cilj radnicima i dioničarima da stane na noge pošto sam več pisao da su mi radili bliži rođaci u Đuri jedan je otišao u bolju firmu drugi se osamostalio a sam sam direktno bio 2 sata sa radnicima i drugima vidio i čim sam stigao kući prodao dionice po 36 ili 40 nije mi bitno evo sad gdje je,a da kolegica ANA navlači ljude pogledajte i prije,i sad bi mene učila o voću,Tenkovi se ne proizvode. Halo jugoslavije nema…nekažem ako se opet udružite da nečete proizvodit možda leoparde,i stvarno mi je dosta tih nacionalnih interesa
dok su ljudi gladni,radnici neka budu sretni ako su kupovali po 30 kn znam ljude koji su kupovali po 180kn i nekukaju kao pojedinci,a ova informacija neka bude misao za razmišljanje,DA NEBI STVARNO PALA na 10 ,stanje u cijelom svjetu je ozbiljno.Sigurno voli bih da đuro stane na noge i okani te se utopije. [bye]

Evo država priprema prodat udio dali je cijena dobra ili treba biti niža neznam.Mislim da je cilj radnicima i dioničarima da stane na noge pošto sam več pisao da su mi radili bliži rođaci u Đuri jedan je otišao u bolju firmu drugi se osamostalio a sam sam direktno bio 2 sata sa radnicima i drugima vidio i čim sam stigao kući prodao dionice po 36 ili 40 nije mi bitno evo sad gdje je,a da kolegica ANA navlači ljude pogledajte i prije,i sad bi mene učila o voću,Tenkovi se ne proizvode. Halo jugoslavije nema…nekažem ako se opet udružite da nečete proizvodit možda leoparde,i stvarno mi je dosta tih nacionalnih interesa
dok su ljudi gladni,radnici neka budu sretni ako su kupovali po 30 kn znam ljude koji su kupovali po 180kn i nekukaju kao pojedinci,a ova informacija neka bude misao za razmišljanje,DA NEBI STVARNO PALA na 10 ,stanje u cijelom svjetu je ozbiljno.Sigurno voli bih da đuro stane na noge i okani te se utopije. [bye]

točno , jučer čitao na txt-u da se priprema hitna privatizacija Končara , Đure Đakovića i možda Podravke ; izvještaj je bio još prema neslužbenim informacija HRT-a , ali nešto se ipak kuha .
Sad , ako dođe do privatizacije ĐĐ, postavlja se puno pitanja , a malim dioničarima ono najvažnije : kolika će biti cijena dionice ?!

New Report

Close