DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

"Pravi menađerski tim koji bi se našao putem natječaja bez političke pozadine nego putem mjerila sposobnosti i struke doveo bi našeg Đuru u sam vrh a dionicu na 300kn".

na zalost ovo je poresna tvrdnja.
Pravi menagerski tim sa iskustvom i referencama kada dobije ovakvu firmu na upravljanje prvo preko fantomskih firmi i losim ugovorima isisa sve sto vrijedi i firmu odvede u duboko dugovanje, isisane novce spremi na sigurno. Onda ide stecaj pa onda nova firma.

Tako se radi svugdje u svijetu jer likvidavija donosi vise novaca i to brze.

Čemu, čemu kolega…

Ode ga ti Đukiću doboko u provaliju sa svojim pesimizmom

Pa takvi niti nisu PRAVI menađeri (ipak se misli na idealne okolnosti)

Evo ti primjer, PLAMEN International iz Požege, prije 16 godina je bio pred likvidacijom i potom ga uzme nekolicina Požežana, i evo 16 godina redovito pokupe sve nagrade od gospodarske komore i sličnih institucija, a poslovanje izvrsno, najniže plaće su daleko iznad minimalca, Božićnice i regresi su sve te godine između 1500 i 3000 kuna, sindikat i radnici prezadovoljni radom Uprave, firma se razvija u skladu s tehnološkim standardima Regije, dobit se transparentno dijeli kroz dividendu a srazmjerno ulaganjima u tehnološki razvoj…. i mnogo toga pozitivnog bi još mogao napisati o kadru koji vodi tu tvrtku ali možda jednom uz kavicu ako nekog od prijatelja s ovog foruma zanima

P.S. stanujem 100 metara od navedene tvrtke, poznajem večinu radnika a predsjednik uprave mi je član obitelji tako da znam šta pišem, i stojim iz svega što mislim, pišem i govorim

Ovo navedeno je ipak činjenica da ima ljudi kojima je interes da stvari funkcioniraju korektno, ali treba ih pronaći i dati im priliku

TO JE MOJ STAV I NAČIN GOSPODARSKOG OPORAVKA A NE NEKE kemije vladine politike, TREBA MIJENJATI LJUDE I NAČIN NJIHOVOG PONAŠANJA

Ima definitivno svijetlih primjera i dobrih firmi. Nije pravilo. Ima i u Njemackoj ovih kriminalaca i to prilicno ali cesto zavrse u zatvoru. Kod nas su bar do sada primali nagrade.

Slažem se sa gore navedenim,međutim zanima me gdje nam se kol.ANA skrila nije drukala niti puno špekulirala.Što se tiče dionica gos.kupili ste kao i ja dionice pomogli društvu a sad smo na dnu mi i radnici koji kako vidim zbog Nesposobnih ne samo političara več i uprava koji redovno feštaju na vaš i radnički račun .Nisam još probao kod neke firme iz znatiželje dati zamolbu za posao pa da vidim šta bi rekli.I stvarno da se Đuro nije mogao restrukturirat i proizvodit npr.VJETRENJAČE.za proizvodnju el.energije ili nešto slično.Nevidim ni problem kod regionalne suradnje,za vrjeme rata se trgovalo,VIDIM SAMO NESPOSOBNE POHLEPNE kojima smo mi omogučili da rade šta hoće ALI NEČE ZADUGO [angry]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Janaf ugovorio izgradnju omiških i sisačkih spremnika s Montmontažom

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Janaf-ugovorio-izgradnju-omiskih-i-sisackih-spremnika-s-Montmontazom

E moj Đuro

Svaka dionica je precijenjena dok je ja ne kupim

Pa dobro sada, nemojte odmah ocajavati. Nama koji smo dionicari MMTZ ova vijest izmami osmijeh na lice, salim se.
Ono sto smatram da je MMTZ fer napravila je da je ponudila ukljucenje SVI metalopreradjivackih firmi u projekt za JANAF i pretpostavljam PLINACRO, tako da ce DDJH imati koristi od toga, ali konci se vuku u MMTZ, a ne u Sl.Brodu.

Problem DDJH je da nema proizvod. To idite na skupstinu i pitajte ekipu, projekti se isto mogu i kupiti. Toliko novca jos imaju. Brze je i jeftinije nego razviti svoj proizvod od pocetka.

Ministar obrane Branko Vukelić u službenom posjetu Crnoj Gori…

Delegacije dviju zemalja razgovarat će i o suradnji u proizvodnji vojne opreme.

Pa dobro sada, nemojte odmah ocajavati. Nama koji smo dionicari MMTZ ova vijest izmami osmijeh na lice, salim se.
Ono sto smatram da je MMTZ fer napravila je da je ponudila ukljucenje SVI metalopreradjivackih firmi u projekt za JANAF i pretpostavljam PLINACRO, tako da ce DDJH imati koristi od toga, ali konci se vuku u MMTZ, a ne u Sl.Brodu.

Problem DDJH je da nema proizvod. To idite na skupstinu i pitajte ekipu, projekti se isto mogu i kupiti. Toliko novca jos imaju. Brze je i jeftinije nego razviti svoj proizvod od pocetka.

Šta su napravili sa novcima ĐĐ Montaža koju su prpdali Švabama

Htio si reci poklonili ?
Montaza nije prodana nego je poklonjena.

Sta su napravili ? Idi na skupstinu pa pitaj….. ja odgovor ne znam

Stvarno ja bi tom što je rasturio Đuru dao nobelovu nagradu međutim vidim da se proizvodnja i suradnja vrši sa ZG(Gredeljom) tj da se možda ne boje regionalizacije…najmanja cijena bila je oko 22 prošle godine poslje toga je otišao do 70kn,ove godine krizne moglo bi biti vruće,a i izvješča će biti realna.Kad sam bio u Đuri rekli su mi da im je catapilar konkurencija……… [cool]

mislim da je najmanja cijene đure bila 27 kn a onda se odbila do 80….

već na cca 22,00 Kn , kao da je raspad sistema ?!
super cijena za (do) kupiti , samo kad vidiš ovako stalan pad cijene po 3-5 % svaki dan , normalno je da ne možeš biti optimističan i siguran što se događa sa firmom .
ajmo lokalni, imate li kakvu najnoviju info?

txs

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kol falco,na zapadu ništa novo na istoku stare priče [cool]

New Report

Close