Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 16,60 | 382 | 23 | 13,00 | 18,00 | -6,74% |
Dokupljeno na povijesnom minimumu, jel može niže? [thumbsup]
naravno da može niže! [thumbsup]
pogledaj INGR, VLDS, DKVS….. [bye]
…i ode niže, i još će puno niže….ALI ĆE SE I VRATITI NA 100 KN (vrijeme liječi rane!)
i više od toga , samo da se sredi firma od glave tj.uprave , da dođu pametni momci i cure i da se počne sa dog.poslova
dok se politika ne makne iz našeg gospodarstva nema nam naprijed
ako se politika makne iz DDJH, jedini smjer u kojem može DDJH je stečaj
zato pazi što želiš da ti se ne ostvari…. DDJH je socijalistički mastodont sa zastarjelom tehnologijom…. jedino što je tamo stvarno vrijedilo bila je DDJM ali to su prodali
zato pazi što želiš da ti se ne ostvari…. DDJH je socijalistički mastodont sa zastarjelom tehnologijom…. jedino što je tamo stvarno vrijedilo bila je DDJM ali to su prodali
[/quote]
potpuno krivo.
politika je dovela Stipetića ,sočkovića i njima sl
[/quote]
Pročitaj ovo pa odluči koji ćeš stav zauzeti, odluka je na tebi?!
http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/117/vijest/3610.html
Politika drži Đuru 20 godina (govorimo o Hrvatskoj državi) i nažalost naš Đuro tone, tone i tone sve dublje, a politika ga drži utoliko što im daje na kapaljku poslove, čisto da prežive zbog glasačke mašinerije!
Pravi menađerski tim koji bi se našao putem natječaja bez političke pozadine nego putem mjerila sposobnosti i struke doveo bi našeg Đuru u sam vrh a dionicu na 300kn
"Pravi menađerski tim koji bi se našao putem natječaja bez političke pozadine nego putem mjerila sposobnosti i struke doveo bi našeg Đuru u sam vrh a dionicu na 300kn".
na zalost ovo je poresna tvrdnja.
Pravi menagerski tim sa iskustvom i referencama kada dobije ovakvu firmu na upravljanje prvo preko fantomskih firmi i losim ugovorima isisa sve sto vrijedi i firmu odvede u duboko dugovanje, isisane novce spremi na sigurno. Onda ide stecaj pa onda nova firma.
Tako se radi svugdje u svijetu jer likvidavija donosi vise novaca i to brze.
na zalost imam djuru i 50% sam u minusu , srecom mali iznos i mislim da necu ni kupovat ni prodavat. Ja to samo onako informativno jer na zalost tako to ide. Sjetite se nagrade manager godine i sta su ti manageri radili i kako su zavrsili.
Pozdrav
Znači Đukiću( inače još ti ne vidim zadnji post) tako bi trebalo napraviti i na lkri. Prodati radnicima po 30 kn i onda pospremiti firmu u stečaj, otvoriti novu a radnici si mogu s dionicama d… obrisati. E nejde to baš tako. Po tome radnici, nemojte plaćati lkri po 30 kn preskupo je….
Toliko su inače plačali ddjh, dobro između 20 i 30 kn….