jutro DDJH, ja sam svoj top jutros podmazao pa možemo krenuti prema KUVAJTU…………
P.S. Ljudi ima li kakvih novosti, kupuje li ko novine nek javi
daj nemoj daviti sa prastarim člancima.
[/quote]
u zadnje vrijeme u medijima se teško nađe i slovo đ a od dva slova đ češća je i 7-ca na lotu…zato meni ne smetaju ni davitelji ni spasioci…bar da se netko sjeti ovoga, ajme dokle smo došli
[/quote]
bla bla bla, šta si nervozan, članak je prva liga i rado ga čitam i čitat ću, a pazi sad ovaj članak:
http://www.sbiportal.hr/slavonski-brod/117/vijest/3610.html
ha,ha,ha baš si mi medeni, samo mi nemoj takav ljut pasti sa svoje lojtrice!
Imam Đure mnogo i neću prodavati prije nego bude 500 kn ali teško mi je čekati. [tongue]
Iz tvojih usta u Božje uši! (što se tiće ciljane cijene)
I sam sam veliki dioničar DDJH ali ovo što piše u navedenom članku je tužno, žalosno, jadno za našu državu i nažalost uvjeren sam da nam je cijelo gospodarstvo kompromitirano-korumpirano, a vladu boli ku..c, bitno im je da se svi ministri natrpaju love dok su na mandatu!
S dionicom DDJH sada treba biti jako oprezan. Primjer DKVS pokazuje da se državi fućka hoće li firma u kojoj ima značajan udio otići u stečaj ili neće. Kad se tome pribroje sve veći gubici holdinga DD te kronični nedostatak novih poslova, ni pad cijene dionice ispod 20 kn više ne izgleda nemoguć.
Ljudi, ovo Vam je ona poznata "ZEMLJA ČUDESA" ak se sječate priča i bajki što su nam bake i djedovi nekoč davno pričali a Mozaik knjiga ih stavila na papir i prodaje kao slikovnice/bajke u svojim knjižarama, samo se iskreno nadam da će ova zemlja čudesa i nama na ovoj dionici donijeti nešto lijepo pa da se konačno nakon bar jednog lijepog dana trgovanja dobro i slatko naspavamo nešto podebljeg salda na svojim računima.
"Niti do jednog mjesta na svijetu ne vode prečaci"
Maxwell
ŽIVJELI svi oni koji dijele STOTKE, i daj Bože da se te ocijene pretvore u cijenu dionice DDJH!
Volim ja i one koji dijele i manje ocjene, i daj Bože da se cijena dionice pretvori u zbroj svih ocijena koje sam dobio od zajednice!
pozdrav zajednici i ugodan vikend