DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Objalvljeno na 1549 stranici poslovnog foruma odjeljenje DDJH.

20.05.2010.

1000 komada zadnje 2 minute po asku???

1000 komada zadnje 2 minute po asku???

Meni se to ne cini nesto prevuse utjesno, s obzirom da ode i onaj ostatak od 15% montaze,mic po mic i sve se polako rasprodaje.Mozda nama dionicarima ostave da budemo vlasnici sale za rucanje.

Ne stvarno ja kad sam prvi put kupila DDJH bila sam i valasnica jednod dijela montaze,montaza se prodala i gdje je sad ta lova?
Sad ide i ostatak montaze i opet nece bit love na racunu.
Sta se to desava?

Nemoj tako Ana. Vec par dana je primjetno da netko skuplja 5 do 16. Ako si to ti ljepo priznaj.

Nemoj tako Ana. Vec par dana je primjetno da netko skuplja 5 do 16. Ako si to ti ljepo priznaj.

Ljepo sam postavila pitanje jer me stvarno zanima gdje su tolike pare.Sto se tice kupnje na DDJH u 5 do 16 to ti je tigrus onaj se utovara na ddjh.utovara na 35 a istovara na 36,50.

24.5 moramo gore,Montaža i ddjh su 2 sasvim odvojene firme,ddjh proizvodi vagone i patrie,a montaža je u vlasniku Bildinger Bergera koji se bave proizvodnjom atomskih i drugih centrala.A večinski vlasnik ddjh je mirovinski fond na čelu ddjh je za mene čovik kojem je prošao vlak.

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

24.5 moramo gore,Montaža i ddjh su 2 sasvim odvojene firme,ddjh proizvodi vagone i patrie,a montaža je u vlasniku Bildinger Bergera koji se bave proizvodnjom atomskih i drugih centrala.A večinski vlasnik ddjh je mirovinski fond na čelu ddjh je za mene čovik kojem je prošao vlak.

Dalmatinac nemas ti pojma,DDJH je bio vecinski vlasnik motaze a montaza je bila zlatna koka koja je donosila dobit na svakom kvartalnom izvjescu DDJH dionice.
Montaza je prodana novac ispario i sad se prodaje preostalih 15% montaze u vlasnistvu holdinga.

Evo tko je vlasnik

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.213 6,71 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 70.000 2,16 Skrb. račun

1.DRZAVA
2.DRZAVA
3.DRZAVA
4.Lukšić
5.DRZAVA
6.Bakic

Dakle vecnski vlasnik je drzava tu i jeste problem.O tome stalno pricamo i sad ti nama doso rec ko je tu vlasnik.

Možda,ali kolegice bila je ,moja baba je bila cura itd. nemoj mi zamirit propadam u DDJH i da sam znao podjeli bi sirotinji a ne onima koji ostavljaju u Birtiji konobaricama 200kn.Bio sam sam u SB dok se vojna policija sakrivala po picerijama sam do Save sa kilom kruha i brača su me gledala sa snajperom i . [proud]

A kolegica Ana di si bila 92-95

A kolegica Ana di si bila 92-95

Potucala se po podrumima.

New Report

Close