DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo optimizma za đurđicu iz slavonije

ps Ana. jel ti to marljivo skupljaš ddjh?

"Il moram nekog drugog zamolit da se ne gura prekoreda na kupnji!

[proud]

Nije da se nesto guram ali perspektiva postoji.
Tridesetak kuna po dionici i nebi trebao bit neki prevelik rizik,ali treba bito prezan,vremena su teska.

[proud]

Tridesetak kuna po dionici i nebi trebao bit neki prevelik rizik,ali treba bito prezan,vremena su teska.
[/quote]

30kn ili 25kn tak svejedno ako si kupovao na 300kn,
ali ako upucas 100.000kn na 30kn, a padne na 27kn,

to je pushing rodjo od minus -10%.
dakle, ukupno minus – 10.000kn!

ali sto je to u usporedbi sa minusom od -90%…
sitnica.

[wink] [smiley]

Tigre to je jasna stvar,samo zasti ti nisi vodio racuna o tome kad si kupovao na 37kn.

[proud]

[/quote]

30kn ili 25kn tak svejedno ako si kupovao na 300kn,
ali ako upucas 100.000kn na 30kn, a padne na 27kn,

to je pushing rodjo od minus -10%.
dakle, ukupno minus – 10.000kn!

ali sto je to u usporedbi sa minusom od -90%…
sitnica.

[wink] [smiley]
[/quote]
Za 100.000 ne možeš kupiti Đuru po 30 kn. Eventualno za 10.000 kn.

Tigre to je jasna stvar,samo zasti ti nisi vodio racuna o tome kad si kupovao na 37kn.

pa kolegice, ja sam znao da cete Vi moje dionice koje kupim na 37kn,
kupiti kasnije od mene za 38,5kn…

zar nije na kraju ipak tako bilo?
[bye] [smiley]

[bye] [smiley]
[/quote]
Ti nisi burek investitor, ti si crni kruh investitor. [shocked]

..hehe..pa vise kosta crni kruh nego burek 😀

[bye] [smiley]
[/quote]
Ti nisi burek investitor, ti si crni kruh investitor. [shocked]
[/quote]

ne ne, nova moda se zove kajzerica đir a o investitoru tu onda nema ni slova ako je stvarno tako…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Evo novih mogućih poslova, ko i na lkri…
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/iracani-pozivaju-za-gradevinare-posla-kao-u-prici,78376.html

– Hrvatski tenk M-84 u Kuvajtu je daleko ispred američkog “abramsa”, koji se također nalazi u vojsci Kuvajta. Precizniji, pouzdaniji, lakši i kao takav kvari računicu Amerikancima. U bivšoj Jugoslaviji od prodaje tenka Kuvajtu najviše je zaradila vojna tvrtka SDPR. Tko je pojedinačno najviše zaradio? U tom grmu leži zec. Ministar obrane Kuvajta iz obitelji Sabah. Njemu je išla provizija od 40 posto. I srpska i hrvatska strana naveliko su u svojim medijima objavili da su dobili posao. Jedno je uraditi prezentaciju, a drugo je dobiti ugovor, uraditi posao i dobiti novac – izjavio nam je Ivanović, stručnjak koji je u kuvajtskim oklopnim jedinicama 1991. godine sudjelovao u operaciji “Pustinjska oluja”.

olaaa Ancice ,
pa toko njezan djevojak sa tako simapa osmjehom objasnjava vojnu industriju .
ajmeee nije to vise za mene.
Anciceee , sigurno nisi isla na fitnes aa ?

najvrednije stvari u životu su besplatne

– Hrvatski tenk M-84 u Kuvajtu je daleko ispred američkog “abramsa”, koji se također nalazi u vojsci Kuvajta. Precizniji, pouzdaniji, lakši i kao takav kvari računicu Amerikancima. U bivšoj Jugoslaviji od prodaje tenka Kuvajtu najviše je zaradila vojna tvrtka SDPR. Tko je pojedinačno najviše zaradio? U tom grmu leži zec. Ministar obrane Kuvajta iz obitelji Sabah. Njemu je išla provizija od 40 posto. I srpska i hrvatska strana naveliko su u svojim medijima objavili da su dobili posao. Jedno je uraditi prezentaciju, a drugo je dobiti ugovor, uraditi posao i dobiti novac – izjavio nam je Ivanović, stručnjak koji je u kuvajtskim oklopnim jedinicama 1991. godine sudjelovao u operaciji “Pustinjska oluja”.

gdje i kada je ovo objavljeno?

New Report

Close