Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ima li koji dioničar iz S.Broda da ode tamo u upravu i traži pismeno očitovanje šta je s potpisom ugovora s fincima…
ima li koji dioničar iz S.Broda da ode tamo u upravu i traži pismeno očitovanje šta je s potpisom ugovora s fincima…
slažem se kolega, ajmo Brođani, svi u Upravu…!
… i naravno, javite jeste ikoga zatekli tamo?
slažem se kolega, ajmo Brođani, svi u Upravu…!
… i naravno, javite jeste ikoga zatekli tamo?
[/quote]
i bolje da ih nema…možda su kod finaca…na janjetini (ili sl)
Đuro Đaković sa Srbijom u remont tenkova M-84 u Kuvajtu vrijedan 150 milijuna dolara?
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB – Hrvatska bi se uskoro sa Srbijom mogla naći u 150 milijuna dolara vrijednom poslu modernizacije i remonta tenkova M-84 kuvajtske vojske. Ugovor će formalno dobiti srbijanska vojna industrija, no dio radova bit će vrlo vjerojatno odrađen i u slavonskobrodskoj tvrtki »Đuro Đaković – Specijalna vozila«.
kaj ja moram nalazit clanke?
[huh]
Đuro Đaković sa Srbijom u remont tenkova M-84 u Kuvajtu vrijedan 150 milijuna dolara?
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
ZAGREB – Hrvatska bi se uskoro sa Srbijom mogla naći u 150 milijuna dolara vrijednom poslu modernizacije i remonta tenkova M-84 kuvajtske vojske. Ugovor će formalno dobiti srbijanska vojna industrija, no dio radova bit će vrlo vjerojatno odrađen i u slavonskobrodskoj tvrtki »Đuro Đaković – Specijalna vozila«.
kaj ja moram nalazit clanke?
[huh]
Srbija nije sama u stanju izvršiti remont tih tenkova
Ali se trude zato sklopiti posao,idu u kuvajt pregovaraju ispituju teren.
A nasi sta rade? Mole boga da djuro slucajno ne dobije neki takav posao jer onda nema nista od rasturanja firme. Nista onda za lesinare ,nece bit ni stecaja ni rasprodaje to vam je cijela prica oko djure.
Nasi su proizveli ovaj tenk i sad treba da srbi rade modernizaciju na nasem tenku.
Jesmo li mi stvarno toliki luzeri?
ovo me podsjeća na bar-boljare sa igh. po meni špekulacija, iako bih volio da bude ovako.
Zašto bi to bilo toliko nemoguće? Tenkovi su napravljeni u ex Jugi, sva dokumentacija je u ĐĐ,a tenkovima se bliži 20-ta god. korištenja u pustinjskim uvjetima. Pa ko bi drugi trebao to trebao raditi nego ĐĐ? Di ti voziš Hondu na servis? Kod Pežoa?
ovo me podsjeća na bar-boljare sa igh. po meni špekulacija, iako bih volio da bude ovako.
Nije to isto, tamo su igru igrali novinari, dok je ovdje naša Jaca dala izjavu. Pa neš valjda rekel da ona laže… [huh]
Zašto bi to bilo toliko nemoguće? Tenkovi su napravljeni u ex Jugi, sva dokumentacija je u ĐĐ,a tenkovima se bliži 20-ta god. korištenja u pustinjskim uvjetima. Pa ko bi drugi trebao to trebao raditi nego ĐĐ? Di ti voziš Hondu na servis? Kod Pežoa?
ne , u Zastavu ! [tongue]
Nije to isto, tamo su igru igrali novinari, dok je ovdje naša Jaca dala izjavu. Pa neš valjda rekel da ona laže… [huh]
[/quote]
sjeti se samo onih glumatanja prilikom ceremonija na početku dobivanja posla (Jaca & co. iz Crne Gore )