DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 00:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo je moj post od 20.02.2010:

"http://ponuda-jn.nn.hr/eT…2D95569D0&action=show
U gornjem linku je s oglasnika javne nabave poziv na nadmetanje za predmetne vagone u kojima je ključna riječ ekonomski najpovoljnija ponuda koja određuje cijeli niz parametara kojima se MOŽE pogodovati određenom ponuditelju, a ne najniža cijena tako da sam UVJEREN da će Đuro dobiti posao
Za dodatne podatke molim na private."

Sad pogledajte link iznad od kolege VedroNebo te ćete vidjeti da je posao praktički dobiven jer se radi o ekonomski najpovoljnijoj ponudi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Dividenda 17 kn???

Dividenda 17 kn???

????

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

kriva tema kolega, bolje na pbz se javite…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

OTP ima indeksni fond – zanima me kolicina ddjh koju oni moraju prodati jer DDJH izlazi iz CRObex-a.. Da li itko ima info, barem okvirno?

Pri kraju su jer 10 po SDA ima oko 22000 kom. Danas im je btw zadnji dan za prodat tako da je to bilo to.

Dividenda 17 kn???

Sorry, nisam bio prije na netu. Kolega me nazvao i rekao da je 17 kn dividenda za moju perjanicu.
Mislio je da mi je perjanica PBZ a moja perjanica je ddjh. Sorry, još jednom moja isprika ako sam nekoga smotao.

ma nema frke 😉
tak i tak svi ovdje navijaju za HZ a onda kasnije janaf pa opet HZ i jos ko zna kojecega pa nam dividenda ni ne treba, ne? mi koji smo ovjde malo vise od navijaca ili kvazidrukera ipak to drzimo na duze staze pa nam potencijal godisnjeg rasta znaci vise nego stabilnost + dividenda (kao kod ht-a npr), jel da?

p.s. kolega s400 kada smo protrgovali na ddjh tih 22k kojih se indeksni mora rijesiti? nije mi jasna racunica, mislite da su odmah od 5.3. upravo oni bili vecina prodaje? za podlogu samo, od 5.3. smo imali prometa od 28503 dionice od toga danas cca10k…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Niste me razumjeli kolega, rekao sam da je prema SDA 10 na ljestvici po broju dionica imao 22000 kom , tako da OTP indeksni fond može imati samo manje od toga te da je vjerovatno pri kraju, prvi dio je prodao kad smo bili oko 40 a u ova dva dana je iskrcao preko 10 000 kom,jučer je prodao 4000 kom i danas između 6000-8000 tisuća (vidljivo je jer je prodavao u pravilnim paketima po 500, 1000 i 2000) tako da ne bi trebalo bit pritiska na prodaji od ponedjeljka.
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:1529958754224926::NO:RP::

Iz novog Željezničara, citat:
"…u 2010. HŽ Cargo, uz nabavu 100 novih vagona tipa Eanoss-z, pristupiti rekonstrukciji 84 vagona tipa Gbss u plato vagone, rekonstrukciji 45 cisterna za prijevoz derivata i mazuta te nabavi 50 novih prekretnih vagona (kipera) za rasute terete. Do 2012. u planu je osuvremenjivanje 300-tinjak vagona te nabava 200 novih vagona raznih tipova, najviše onih za prijevoz žitarica."
Po ovim natpisima trebalo bi tu biti dosta posla za DDJH.

Daj boze, da i to krene.

Misla01 i S400, svaka čast na toj informaciji o indeksnom fondu, već sam se počeo pitati tko je tu lud kad se prodaju tolike količine i do kad… Onda je jasno šta slijedi na Đuri.

New Report

Close