stvarno mi je više blesavo čitati laprdanja o ‘temeljima na 180 čvrstim kao beton…’…
i to uvijek isti likovi…
vrlo ste eventualni…[smiley1]
Da je to sve što sam nabrojao realizirano , cjena bi na burzi več danas bila preko 300 KN…Kako je to dijelom u fazi realizacije a dijelom u fazi očekivanja , onda je cjena tu gdje je , s laganim rastom . Ja dionicu kupujem zbog budučnosti koju u njoj vidim i očekujem .
Da je to sve realizirano što sam naveo, ta bi dionica bila na nekoj cjeni od 300+ KN i više mi ne bi bila zanimljiva , a nekom drugom možda bi . Netko preferira sigurna ulaganja u stabilne firme koja ne nose velika iznenađenja ali imaju stalan rast na burzi kao recimo ERNT , a drugi kupuju dionice u kojima vide nešto što se tek treba dogoditi i gdje očekuju puno veče prinose .
Svatko ima svoj stil ulaganja i o tome nema smisla raspravljati .
Ovo se iz aviona vidilo da je bio providan pokušaj rušenja cjene s
pričama i braniteljima i radnicima koji če kao navalit več sutra
prodavat dionice koje još nisu ni kupili a večina ni neče jer para
nemaju . Ali nema veze , pokušaj im je propao…
Kaj vas dva brijete da ja tu puštam neke priče o braniteljima da vam rušim cijenu? Pa ljudi nisam se zato javio, javio sam se da čujem malo vaše mišljenje oko toga i da prodiskutiramo. Opako ste zabrijali.
ova službena vijest će djelovati na Đuru kao i službena vijest za PTKM prošle godine o pretvaranju duga ,
tad je PTKM sa 140 odlepršao na 240.
najjači su mi ovi likovi koji sada odjednom ubacuju priču o
braniteljskim dionicama a to je vijest stara mjesec-dva. osim toga, već
mi je zbilja dosta da se branitelje prikazuje kao retardirane kretene
koji će odmah svoje dionice prodati…
Lik ti se javlja. Ne smatram branitelje nikakvim kretenima nego ljudi dolje teško žive…. Što ti misliš da oni prate sve ko mi? daj molim te
najjači su mi ovi likovi koji sada odjednom ubacuju priču o braniteljskim dionicama a to je vijest stara mjesec-dva.
A ova o raspisivanju natječaja je skroz nova, ispod čekića, reklo bi se.
To je to, nema više odugovlačenja jer su probili sve rokove.
Vaš link
“Projekt za koji je ove godine izdvojeno najviše novca, i to 80 milijuna kuna, jest priprema za nabavu novog oklopnog vozila. Prema našim informacijama, finski i austrijski proizvođaču oklopnih vozila dobit će poziv da pošalju konačne ponude.”
tu je i Modernizacija tenka M-84, koja će se obavljati u Đuri Đakoviću ove godine – 17 milijuna kuna.
sad čekamo samo službenu potvrdu odmah danas ili u pon.
da ne pričamo o modernizaciji i ulaganju od X miliona eura u Đuru bilo od GD-a ili Patrie jer još neke države trebaju oklopna vozila i njihov budući servis.
Neki će izgleda čekati kupnju dionica od branitelja ili radnika…pa nije ni 2010 tako daleko. [smiley2]
možete samo zamislit izlazak iz tvornice prvog BOV-a, svi dnevnici, sve televizije, premijer, strani predstavnici…kolki će psihološki utjecaj samo taj događaj imat na dionice našeg Đure po današnjoj smiješnoj cijeni.
O utjecaju offseta na cjelokupno gospodarstvo ćemo drugom prilikom…
cayman006:
”
najjači su mi ovi likovi koji sada odjednom ubacuju priču o braniteljskim dionicama a to je vijest stara mjesec-dva.”
A ova o raspisivanju natječaja je skroz nova, ispod čekića, reklo bi se.
Ma da kolega, ali ovo bi se danas trebalo službeno pokrenuti, o tome se cijelo vrijeme govori….[smiley2]
ova službena vijest će djelovati na Đuru kao i službena vijest za PTKM prošle godine o pretvaranju duga , tad je PTKM sa 140 odlepršao na 240.
Krivo. Petrokemija je , isto kao i Đuro, rasla na neslužbenim informacijama. Kada je Vlada donjela odluku o pretvaranju duga PTKM je već bila na 230.
Pozdrav
Imate danas u Jutarnjem:
Za ovu godinu iz proračuna za modernizaciju HV-a osigurano je manje od 40mil €.
Za BOV-ove oko 80 mil kuna+nešto za M84 i to Vam je sve za ovu godinu, a vi kupujte po cijenama za 2008 i 2009.