DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za 15 dana će se znati jesmo li dobili posao za HŽ što znači da bi prometi na đuri stvarno trebali porast.

tako je! prometi će porasti, a cijena može gore, ili ako je posao izgubljen (šifra IGH), onda će cijena žestoko dolje [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Za 15 dana će se znati jesmo li dobili posao za HŽ što znači da bi prometi na đuri stvarno trebali porast.

tako je! prometi će porasti, a cijena može gore, ili ako je posao izgubljen (šifra IGH), onda će cijena žestoko dolje [bye]
[/quote]
Slažem se u potpunosti.

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. MINISTARSTVO FINANCIJA 609.578 18,83 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.213 6,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 70.000 2,16 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.093 1,45 Osnovni račun SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 40.030 1,24 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 23.362 0,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567 0,70 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
[thumbsup]

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Prvih 10 odličan sastav. 2 fonda + 5 država + trezor = 8/10.

Danas imamo jeftinog Đuru, zahvalimo padu tržišta i iskoristimo priliku.

P/BV = cca 0.3

Uvijek nanjušim zaradu na burzi !!! UVIJEK !!!

Jeftin je čak i na asku ali ne zadugo. Prodaja se nabija a ponuda je oskudna. Danas će biti rasta i vi koji mislite ući iskoristite ove četiri ponude ispod 39 kao božji dar.

Prvih 10 odličan sastav. 2 fonda + 5 država + trezor = 8/10.

Danas imamo jeftinog Đuru, zahvalimo padu tržišta i iskoristimo priliku.

P/BV = cca 0.3

Finvest je još jeftiniji, a ima unutra jakih igrača + Drvosječa + hoteli njivice + helicopter + baza u drvaru + poticaj od jadranke

na 30 kuna to je nekih 0,03 booka
mislim da nema povoljnije

sori na of topiku

Dajte pišite o daščari na temi Daščare. Nemojte ovdje donositi lošu karmu.Kakav božji sad zrakomlat.
Ja sam tamo postavio nalog na 0.03875 bookova ( trajni ).

Đuro je prejeftin na ovim cijenama.

I ja sam krcat DDJH ali ne razumijem kako je ovako mali interes za dionicu na o,3 booka? [huh]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kad se krajem veljače iduće bude podvlačila crta pod završni račun za ovu godinu bit će precizno poznato koliki je gubitak ostvaren u jednoj od najtežih u posljednjih pet godina (prva s gubitkom) poslovanja tvrtki u sastavu slavonskobrodskog Holdinga "Đuro Đaković". A da je on neizbježan zna se već sada, no pitanje je samo koliko su točne procjene da bi mogao biti 26-27 milijuna kuna, koliko će manjka biti u gospodarskom krizom najteže pogođenim Specijalnim vozilima. Svi ostali, jedni s malim dobitkom, drugi s malim gubitkom, zbirno će, procjenjuje predsjednik uprave Holdinga Zdravko Stipetić, biti "na nuli". A 2009. pamtit će se i po tomu što je njemačkom Bilfinger Bergeru prodana ĐĐ Montaža, tvrtka s dotad polovinom svih radnika u Holdingu i gotovo toliko njegova ukupna prihoda i dobiti.

– Iako smo krizu osjetili već u drugom polugodištu prošle, te se prema njoj ravnali i u planovima za 2009. godinu, u nekoliko smo navrata morali korigirati taj plan, naravno naniže, jer su ili reducirani ili čak i otkazivani već sklopljeni poslovi, kaže Stipetić.
Kako je u većini slučajeva riječ o velikim poslovima koji se pripremaju i po nekoliko mjeseci, pogotovu u krizi koja je pogodila i naše najveće kupce na svjetskom tržištu, ne možete im samo tako naći adekvatnu zamjenu. Najmanje u Hrvatskoj, jer su sve veća ulaganja odgođena na duže razdoblje.

Ključ rješenja većine problema je u poslovnoj sudbini najveće od u Holdingu preostalih tvrtki, Specijalnim vozilima, koja su, osim početka proizvodnje borbenih oklopnih vozila za Hrvatsku vojsku (ugovoreno 126, za 180 milijuna eura, tempo ovisi o financijskim mogućnostima države), od većih poslova imala dovršiti 117 vagona za europsko tržište. Potom "suša", s više od polovine od ukupno 500 radnika mjesecima na čekanju.

– Od 560 vagona u posljednje tri godine samo ih je 60 bilo za HŽ, ostalo za leasing tvrtke u Njemačkoj, Francuskoj i Švicarskoj, no i kod njih je došlo do zastoja, iako neke od njih "rentiraju" na tisuće vagona, kaže predsjednik Uprave Specijalnih vozila Bartol Jerković. Čekamo da HŽ raspiše natječaj za prvih stotinu vagona, nadamo se biti najpovoljnijima u ponudi, što bi nam spasilo bar iduću godinu. Iznovice kao da je živnulo i europsko tržište pa smo u pregovorima s Nijemcima, a moglo bi biti i nešto od indirektnog offset programa s Patrijom. I Finska, naime, treba veće količine teretnih vagona, o čemu također pregovaramo. Nadamo se i nešto intenzivnijem održavanju borbene tehnike za Hrvatsku vojsku. Kad smo već kod HV-a, upravo je u završnoj fazi proizvodnje – od borbene i druge opreme – prvih šest borbenih oklopnih vozila, krajem siječnja će na ispitivanje na poligonu u Kindrovu, kaže Jerković.

Kakva će biti 2010. za "Đ. Đakovića" – početak izlaska iz krize ili, nedajbože, i dublje potonuće – znat će se do kraja prvog tromjesečja, dokad bi morali biti poznati rezultati natječaja za vagone za HŽ, ali i pregovora o vagonima za izvoz te nešto više o nastavku proizvodnje naftnih spremnika za JANAF. Dotad vrijedi i socijalni mir, bez otkaza, iz nedavnog sporazuma sa

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kakava nervoza na prodaji kao da nema sutra.

odjednom 5000km pritiće prema dolje?

Danas jeftin dokup Đure prije sklapanja posla. IDEALNO !!!

10% vlasništva u ovom "obrovcu" ima i ddjh…

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/58195/U-Susionici-Vrpolje-isparilo-7-5-milijuna-eura.html

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

New Report

Close