Slažem se kolega gricko jer svaki veći posao trebao bi jače pogurati dionicu.
Pa ovdje se nazire hrpa poslova:
1. Belje
2. Patria
3. Min.obrane
4. Janaf
5. HŽ vagoni
6. Vjetroelektrane
+ ostali = trebalo bi se to vidjeti kad sve bude potpisano koliko će stvarno vrijediti dionica.
Mislim da nema brige za Đuru.
Gricko moj polomićeš sve zube na toj željezari, pa s ćim ćeš onda grickati
Kako je ovaj narod naš umišljen, ne valja im željezarija jer je to teška industrija i nije za ove naše finjake (kvazi managere i ostale smradove) . Bivša jugoslavija je mogla proizvoditi i prodavati tenkove, željezarijui ostalo a hrvatska kao "regionalna sila " ne može ništa živo izvesti. A kao ne valja željezarija već bi oni proizvodili softwere, raketnu tehnologiju, stvarno ovaj narod ne zna tko je i kakav mu je status u svijetu.
Potpredsjednica hrvatske vlade Đurđa Adlešič razgovorala je u srijedu u sjedištu NATO-a u Bruxellesu o projektima koje savez priprema i na kojima bi mogli raditi hrvatski poduzetnici.
Šta je ovo, svaki tjedan druker jedan?
Gospodo, najavljuje se novi rebalans proračuna. Što misite za koliko će opet skresati ionako malen proračun MORHa?
ĐĐ vojni dobavljač, a? [lol]
Gricko, Ana, S400, koliko je ono ĐĐSV isporučio Patria?
ja bih iz prve ispalio da ne budu ovaj dio koji se odnosi na duku skresali u morhu bas previse jer i ovaj prijedlog kresanja nabavke/promjene roka isplate-nabave jos nije raspravljen pa sigurno ne bu isao jos jedan novi prijedlog kresanja odmah u redu iza ovog prvog-pa nije vam to pacji izlet na rijeci pa da sam nizu prijedloge…
ja bih iz prve ispalio da ne budu ovaj dio koji se odnosi na duku skresali u morhu bas previse jer i ovaj prijedlog kresanja nabavke/promjene roka isplate-nabave jos nije raspravljen pa sigurno ne bu isao jos jedan novi prijedlog kresanja odmah u redu iza ovog prvog-pa nije vam to pacji izlet na rijeci pa da sam nizu prijedloge…
A što misliš, jel lakše srezati još 50 transportera ili srezati davanja za 10.000 gnjevnih seljaka na ulicama??? [bye]
Sutra će biti zanimljivo. Jedino pitanje je koliki će biti promet odnosno koliko će igrača pretočiti građevinare u Đuru. Bude li više od 200000 prometa biće i više od 4% rasta. Moja procjena odokativna. Ne bude li toliki promet rast 2-3% odnosno 1% u prosjeku. Evo lupio sam, kupci možete nastaviti pljuvanje!
Sutra će biti zanimljivo. Jedino pitanje je koliki će biti promet odnosno koliko će igrača pretočiti građevinare u Đuru. Bude li više od 200000 prometa biće i više od 4% rasta. Moja procjena odokativna. Ne bude li toliki promet rast 2-3% odnosno 1% u prosjeku. Evo lupio sam, kupci možete nastaviti pljuvanje!
Za 15 dana će se znati jesmo li dobili posao za HŽ što znači da bi prometi na đuri stvarno trebali porast.
Danas je bio ludi dan, nadam se da ću i sutra moći dokupiti po bidu a možda i odmah prodati ako lijepo poskoči.
Veliko pitanje je kako će sutra biti raspoloženi glavni igrači i hoće li netko od njih bar malo svrnuti pogled na našeg đuru?
Ipak su se pokrenule stvari s tim poslovima i mislim da niže ne može.
Danas je bio ludi dan, nadam se da ću i sutra moći dokupiti po bidu a možda i odmah prodati ako lijepo poskoči.
Veliko pitanje je kako će sutra biti raspoloženi glavni igrači i hoće li netko od njih bar malo svrnuti pogled na našeg đuru?
Ipak su se pokrenule stvari s tim poslovima i mislim da niže ne može.
da, da…to su govorili i kad je đuro bio na 100 kn, pa na 70, pa na 50, pa….
nego, nabroji molim te koje je to veće ugovore DDJH sklopio ove godine???