Kolega Terminator (S Fenjerom u Ruci), kako se ovo vaše pisanje slaže s onim što ste pisali na temi HDEL??? Bojim se nikako!!
Niste li vi čak pljuvali Đuru kad sam ja rekao da će se ovdje moći odraditi par trejdova bez problema.
I eto nakon što sam ja svoje zaradio, a čini mi se da ću još zaraditi, šortajući Đuru upravo vama, sad vi odjednom mijenjate ploču na B stranu i sad ste odjednom progledali u svezi glede vrijednosti Đure.
Najednom je ……."bilanca OK"???
"Poslovanje im nije jača stana"………."ali to nije bitno"
"Ukoliko upale ovi poslovi"………"dionica bi mogla kratkoročno rasti"
"Fundamentalna marža je tu…."
"To je za ovu cjenovnu razinu vrlo dobro, jer P/B trenutno sugerira….."
Kolega, jeste li vi dobro? Jesu vam fundamenti svi doma? Da niste nedavno skidali dioptriju na poliklinici Sunce??
Vrijede li svi ovi nabrojani argumenti i za Hidroelektru ili vrijede isključivo za dionice koje vi kupite?
[smiley]
kolega, niste mogli šortati Đuru meni osim ako to niste činili na 36 kuna. Ali sve i da jeste, opet ponavljam, meni je to OK. Ja ne patim od kompleksa tko je kome što po koliko prodao ili od koga kupio, niti sam dnevni špekulant. A ovu firmu, kao niti dionicu, ne znam odakle vam to.
glede bilance DDJH i HDEL, one su dijametralno suprotne. DDJH ima stabilnu bilancu sa malim dugom i solidnim stanjem gotovine ne računu, dok HDEL ima 3 puta veći dug od kapitala, uz nikakvu zalihu gotovog novca.
Nadalje…ali ne i manje bitno.. dionica HDEL je udnosu na kapital preko 50% skuplja od dionice DDJH.
Ako vi smatrate da je HDEL bolji buy od DDJH, slobodno prodajite DDJH i kupujte HDEL, ja nemam ništa protiv. dapače… da nema suprotnih stajališta ne bi niti bilo burze,
sportski pozdrav.
[/quote]
Budite bez brige biti ćete adekvatno nagrađeni, samo vam neću reći na kojim cijenama. Neka to bude moja mala tajna iz Vidrine kuhinje [thumbsup]
A ovo Da je Đuro povoljniji od HDELa uopće neću komentirati. Hidrolektra je najžilaviji građevinar i jedini će sigurno prebroditi krizu…………za ostale nisam siguran…..
A vama kolega Vjeko9 puno sreće, jer kolo sreće se okreće
Da dragi Vidra kolo sreće se okreće. Još jučer sam mislio kako je ova dionica plijen šortaša.
No ispostavilo se kako jak otpor na 38 kuna zaustavlja pad cijene a prodaja se povukla.
Burza nas uvijek iznova demantira.
Ipak fundamenti + BUDUĆNOST daju ODLIČNE IZGLEDE za ovu dionicu.
Stoga nakon kratkotrajnog pada prognoziram duži period rasta sa naglijim rastom kako poslovi budu dogovorani. Uzevši sve u obzir ( PARTIA, HŽ, JANAF ) ova dionica ima po meni trenutno najbolje izglede za veći rast. Ipak je P/BV 0.3.
Stoga ZA MNOM…..DOKUP….
Je li gotova korekcija na Đuri? Ja bih ušao i čekam na bidu al’ me malo frka je li to bilo sve ili će još dolje.
korekcija, hahaha gdje ste bili zadnje dvije godine kad ovo nazivate korekcijom, osim toga kad nešto poraste za 10% teško je to zvati korekcijom
Ove cijene DDJH su po meni dno jer ljudi hej 100 mil. kuna da cijela firma vrijedi, pa u to je uračunato sve najgore šta se može zamislit, i samo nam treba jedan poslić (vagoni) i naš M-84 kreće.
Današnji rast Đure i povlačenje prodaje i jačanje kupnje ukazuje na daljnji rast.
Sjetimo se onih "većih igrača" koji su kupovali po 1700 komada u paketu.
Očito je da bi već danas mogli prijeći cijenu od 40 kuna.
Slijedeći tjedan bi se mogle znati prve informacije o natječaju a onda….bi shodno tome cijena mogla znatno skočiti.
ZA MNOM……
Pa niste od jučer već od ponedjeljka!!!!
A kaj se tiće vaše kupnje prije bi rekao da ste na strani prodaje!
pozdrav
prvo ne volim da nepoznati vicu "ZA MNOM" i jos iza toga "…" pa si ti misli kuda. drugo ne volim sto se kolega okrece kako vjetar piri. je li od ponedjeljka jucer ili iz stoljeca sedmog je ocito nebitno. i kolega ivek je tu bio euforican i kako je bio u dionici tako je "navijao". ako ne mozete navesti neku cinjenicu (nebitno je li pozitiva ili negativa) onda nemojte pisati tek tak vec odite na stadion pa tamo nadite ekipicu i navijajte!
peace!
Đuro Đaković ulazi u energetiku.
Končar i Đuro Đaković gradit će vjetroelektran na velebitu.
Planira se proizvodnja od 30 megavata godišnje iz obnovljivih izvora energije.
Planira se proizvodnja od 30 megavata godišnje iz obnovljivih izvora energije.
ne znam od kuda ste kopirali ovu vijest, ali bilo bi lijepo da provjerite o čemu pišete prije nego bubnete glupost.
Nije glupost,končar je već razvio vlastiti vjetrogenerator i hrvatska je odustala od nuklearke koja je bila planirana u erdutu.
Možda sam pogriješila jedino planiranu količinu energije koja se treba proizvidit iz obnovljivih izvora energije.
Ne znam zašto zbog toga takav napad.
Upravo gledam Kapital Network i tako je rečeno kako sam navela.
Ovako će to izgledat
http://video.google.com/videoplay?docid=2032373321875902524#