Znači 19.02. ili onaj ponedjeljak ide Đuro u blokadu. Pa kad malo razmišljam državna firma daje natječaj koji oper dobije državna firma ( a ko drugi radi vagone nego Đuro ) pa malo za vojsku pa mir u Slavonskom brodu…….ovo je zicer kakvog nema na tržištu. Jer Đuro je sa 300 kuna došao na 35 a Crobex sa 5200 na 2200 cca pa forumaši računajte.
Pa nije danas skočio više od 5% na lijepe oči. Sve se zna.
Sa Đurom u nove pobjede. Do petka smo već preko 40 a brzo će to i preko 50 čim se otvore ponude.
DOKUP….DOKUP…DOKUP….I SAMO DOKUP !!!!
Prodaje ima koliko želite. Ja sam izašo s minusom velikim. Kada sam se uvjerio u neke stvari. 19.2 U blolkadu,možda,ali tek 2011 ili 2012. Ove godine ce rasti dionice prehrandbene industrije,jer je kriza,pa kome sada trebaju oklopna vozila kada ljudi u svijetu gladuju. Ove godine ce biti najveca potražnja za sirovinama. Đakovština i druge dionice slicne su sadašnjost. Al DDJH je budućnost samo koje godine,al ove sigurno NE.
[/quote]
@ivek jedna za tebe ..
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
vjeruj mi čovjek najbolje naući na svojim pogreškama .. ja jesam
Prodaje ima koliko želite. Ja sam izašo s minusom velikim. Kada sam se uvjerio u neke stvari. 19.2 U blolkadu,možda,ali tek 2011 ili 2012. Ove godine ce rasti dionice prehrandbene industrije,jer je kriza,pa kome sada trebaju oklopna vozila kada ljudi u svijetu gladuju. Ove godine ce biti najveca potražnja za sirovinama. Đakovština i druge dionice slicne su sadašnjost. Al DDJH je budućnost samo koje godine,al ove sigurno NE.
haha…samo ti ulazi u prehrambenu ind., cut cemo se 31.12. pa cemo vidit sto je vise raslo…
Pitaj Ameriku da li joj je vaznija vojska ili prehrambena ind. 😀
..pozdrav svima… i nadajmo se zelenilu, ipak nam proljece stize uskoro kad sve cvate .. 😉
Tankovi…vagoni….strateški partner….ĐURO i samo ĐURO…..
Kad ode na 60 bit će škrgut zubiju…..
Pa dobro jer ovi navlakači misle da sa 11 komad mogu srušiti našeg Đuru….svašta….KAKO SAMO KUPNJA JAČA, PRODAJA SE TOPI I POVLAČI ….A DANI DO OTVARANJA PONUDA ZA 100 VAGONA PROLAZE….JOŠ SAMO 7 DANA a ONDA ĆE BITI PLAČA ZA ONE KOJE NISU KUPILI……..
DOKUP, DOKUP I SAMO DOKUP……
moglo bi ovde bit svega
100 vagona nije nikakav poseban posao, to je zauzetost kapaciteta niti 3 mjeseca, otprilike ide 40 vagona mjesečno…
100 vagona nije nikakav poseban posao, to je zauzetost kapaciteta niti 3 mjeseca, otprilike ide 40 vagona mjesečno…
jel znaš o kolkom iznosu se radi? kolko po vagonu para?
Svasta se ovde moze procitati.
jel znaš o kolkom iznosu se radi? kolko po vagonu para?
[/quote]
Neznam o kolikom iznosu se radi. Bilo je govora o izradi vagona cisterni, to je izgleda otišlo na istok.
Vagon je jednostavna konstrukcija, pogotovo što specijalci dobiju podvozje na koje ide sanduk. Malo grublja bravarija, ništa posebno. Nema tu neke velike love…
Evo nastavka..zanimljivo je reći da se cifra s 15 smanjila na 4,5mil eur, jutarnji..šta reći više
I ovo je prvi put da se u aferi direktno spominje i netko iz đure đakovića..sretni dobitnik je Bartol Jerković
http://www.jutarnji.hr/visak-od-33-milijuna-za–provizije—/557862/
Evo mene među moje samo da se pohvalim jučer sam zaokružio na 10 000 kom a ako budem mogao još 5000 kom sa ovom cjenom a pristajem i na +,-5% svejedno mi je i fino ladovina ne porodajem do 60 kuna tamo iz USKRSA
Evo mene među moje samo da se pohvalim jučer sam zaokružio na 10 000 kom a ako budem mogao još 5000 kom sa ovom cjenom a pristajem i na +,-5% svejedno mi je i fino ladovina ne porodajem do 60 kuna tamo iz USKRSA
čestitam i svako dobro !