DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 00:02
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
16,60
382
23
13,00
18,00
-6,74%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Đakovština ima vece šanse da opstane od DDJH.

napiši nešto bolje od ovoga

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Đakovština ima vece šanse da opstane od DDJH.

napiši nešto bolje od ovoga
[/quote]

@ivek1

do nedavno si na veliko druko na rast DDJH .. kupovo si ga na veliko

podijeli s nama šta je bilo?

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Najbolji dio DDJH bila je DDJM. Ona je prodana, nema je više….
Jedino što još tamo sad vrijedi su Specijalna vozila, ali i njima padaju narudžbe, prihodi su sve manji. Ostali dijelovi holdinga nisu vrijedni spomena, osim kao dodatni gubitak u izradi konsolidiranih izvješća.
Država ovdje što je mogla je napravila, sad se mogu samo moliti za spas da dobiju izradu pokojeg vagona od HŽ-a
Kad se zbroje svi plusevi i minusi, ova dionica ne vrijedi više od 20-25 kn.

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Direktori-sretni-u-Duro-Dakovicu-u-Ini-bas-i-ne?homesrclink=carousel

Sretni menađeri u DDjh, pa da plata ide a ja ležim….reklo bi se!

Pa gdje si ovo iskopao Nikice..
index sreće [lol]
Eto na šta država troši naše novce
Menađeri đure đakovića pokazali su iznadprosječnu sreću [lol] [lol]
Ajme majko boli me stomak od smjeha [thumbsup]
[/quote]
Rekao sam sebi da me ništa više nemože iznenaditi, ali izgleda da kod nas u državi ostaju samo iznenađenja. Oni sretni, a poduzeće propada (da se razumijemo ne drukam jer sam unutra godinama, srećom sve manje). Mi smo kao narod izgleda sami sebi najveći neprijatelj.Osobno smatram a i poznam mnoge mlade ljude kod nas koji bi mogli svaku firmu izvesti na pravi put, ali svaku samo za takve nema mjesta – poslove dobijaju imbecilni pripadnici još imbelcilnijih stranaka. Uništiti ovolika poduzeća treba iskreno znati, zato menađeri i jesu sretni. Iako neznam po čemu su oni menađeri, ali neka im. Idem i ja smotat jednu, pa da se i ja smijem, da i ja budem sretan, jer sve je bijelo – bijelo…..:)

Uhljebe na ulicu!!!!!

Pozdrav vlasnicima DDJH. Evo samo da vas obavijestim da sam jutros završio s planiranom kupnjom dionica DDJH. Tempirao sam se na 19.02. kada je otvaranje ponuda za izradu 100 zeljeznickih vlakova. Na zalost u nas nista ne moze normalno pa tako ni ovo. Medutim nama investitorima je na taj nacin puno lakse investirati.

Zasto sam kupio DDJH: Đuri su radnici postali veliki teret, prijetili su otkazi. Jadranka odlazi na teren i dogovara se posao. Đuro potpisuje ugovor sa sindikatima o zadrzavanju svih radnih mjesta do 01.03. i zamislite u međuvremenu izlazi natjecaj o izgradnji 100 novih vagona cije se ponude otvaraju 19.02. Ulazem svoj novac jer sam uvjeren da je to posao za Đuru. Vidjet cemo.

Sami govore da se obnavljaju kontakti s vanjskim naručiteljima tako da se za daljnju buducnost vise ne brinem. Ovdje je trenutno rizik minimalan. Jos jednom pozdrav svima i sretno!

Izgleda da se već zna ko je pobjednik natječaja za vagone. Koliko je blokada za Đuru ?

Nemojte mi samo slati zahtjeve za prijateljstvom

Pozdrav vlasnicima DDJH. Evo samo da vas obavijestim da sam jutros završio s planiranom kupnjom dionica DDJH. Tempirao sam se na 19.02. kada je otvaranje ponuda za izradu 100 zeljeznickih vlakova. Na zalost u nas nista ne moze normalno pa tako ni ovo. Medutim nama investitorima je na taj nacin puno lakse investirati.

Zasto sam kupio DDJH: Đuri su radnici postali veliki teret, prijetili su otkazi. Jadranka odlazi na teren i dogovara se posao. Đuro potpisuje ugovor sa sindikatima o zadrzavanju svih radnih mjesta do 01.03. i zamislite u međuvremenu izlazi natjecaj o izgradnji 100 novih vagona cije se ponude otvaraju 19.02. Ulazem svoj novac jer sam uvjeren da je to posao za Đuru. Vidjet cemo.

Sami govore da se obnavljaju kontakti s vanjskim naručiteljima tako da se za daljnju buducnost vise ne brinem. Ovdje je trenutno rizik minimalan. Jos jednom pozdrav svima i sretno!

Da..eto počelo se nešto događati.Vidi se pomak nekakav.
Mogli su i prije kod onih špekulacija o fondu za pomoć gospodarstvu.
Napokon su shvatili da čekati Godota(fimu) nema smisla pa lijepo gore a on kod dođe , dobro dođe
Rast u danima koji dolaze je moguć pa čak i izgledan(i taj posao također)
A sve ovo drugo što bi trebalo ići uz to(profit prvenstveno i nekakav povrat na uloženo) zasad bojim se nije moguć jer jednostavno nisu stvoreni preduvjeti za to.
Nema reorganizacije,smanjenja broja radnika na normalne razine,nekakvog razumnog plana razvoja..
Zašto nema?Predostavljam da je razlog taj što jednostavno nema onoga ko bi sve te promjene proveo
Razina sreće je na vrhuncu tamo..a ja će biti istinski sretan tek kad smjene upravu i postave mlade školovane ljude neopterećene politikom

sijem žito raste grahorica

38,03 je blokada;
a steta kad sam vidio kak je krenulo jutros mislio sam je vec vidit crvenu…
imam nesta u portfelju, pa ak bude posla za duru-cuvacemo dok nam ne potrefe cijenu..

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Znači 19.02. ili onaj ponedjeljak ide Đuro u blokadu. Pa kad malo razmišljam državna firma daje natječaj koji oper dobije državna firma ( a ko drugi radi vagone nego Đuro ) pa malo za vojsku pa mir u Slavonskom brodu…….ovo je zicer kakvog nema na tržištu. Jer Đuro je sa 300 kuna došao na 35 a Crobex sa 5200 na 2200 cca pa forumaši računajte.

Pa nije danas skočio više od 5% na lijepe oči. Sve se zna.

Sa Đurom u nove pobjede. Do petka smo već preko 40 a brzo će to i preko 50 čim se otvore ponude.

DOKUP….DOKUP…DOKUP….I SAMO DOKUP !!!!

Nemojte mi samo slati zahtjeve za prijateljstvom

Znači 19.02. ili onaj ponedjeljak ide Đuro u blokadu. Pa kad malo razmišljam državna firma daje natječaj koji oper dobije državna firma ( a ko drugi radi vagone nego Đuro ) pa malo za vojsku pa mir u Slavonskom brodu…….ovo je zicer kakvog nema na tržištu. Jer Đuro je sa 300 kuna došao na 35 a Crobex sa 5200 na 2200 cca pa forumaši računajte.

Sa Đurom u nove pobjede. Do petka smo već preko 40 a brzo će to i preko 50 čim se otvore ponude.

Prodaje ima koliko želite. Ja sam izašo s minusom velikim. Kada sam se uvjerio u neke stvari. 19.2 U blolkadu,možda,ali tek 2011 ili 2012. Ove godine ce rasti dionice prehrandbene industrije,jer je kriza,pa kome sada trebaju oklopna vozila kada ljudi u svijetu gladuju. Ove godine ce biti najveca potražnja za sirovinama. Đakovština i druge dionice slicne su sadašnjost. Al DDJH je budućnost samo koje godine,al ove sigurno NE.

Prodaje ima koliko želite. Ja sam izašo s minusom velikim. Kada sam se uvjerio u neke stvari. 19.2 U blolkadu,možda,ali tek 2011 ili 2012. Ove godine ce rasti dionice prehrandbene industrije,jer je kriza,pa kome sada trebaju oklopna vozila kada ljudi u svijetu gladuju. Ove godine ce biti najveca potražnja za sirovinama. Đakovština i druge dionice slicne su sadašnjost. Al DDJH je budućnost samo koje godine,al ove sigurno NE.

Da ljudi ne bi gladovali, moraju se proizvoditi oklopna vozila i zeljeznicki vagoni koji
ce ta ista vozila prebaciti na vece udaljenosti sa minimalnim troskovima logistike.

Onda ce ta ista oklopna vozila kad dodju u dobre ruke pomoci da se vojne milicije
svrgnu i svijet ce postati bolje mjesto za zivljenje.

Djuro Djakovic – "Zato jer donosimo mir i prosperitet u svijetu"

NFT - Act as if it were impossible to fail

[/quote]

ivek , idi ti u prehranu, ja vjerujem ovoj firmi, ma kako to trenutno izgledalo.
iskustvo me naučilo da kad se piše puno negativnog o nekoj firmi , da se to kasnije ( puno prije nego što se misli) pozlati.

lijep pozdrav svim imaocima ddjh !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close