DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 01:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kako bi spremno dočekao ulazak u Europsku uniju i dolazak strane konkurencije, HŽ je potrebno 950 novih teretnih vagona. Radnici Đure Đakovića očekuju da se krene u realizaciju tog posla.

ĐĐ Holdingu d.d. je nakon prodaje ostalo 15,3 % dionica ĐĐ Montaže d.d.

Novi većinski vlasnik je uz ove ugovore dao i bankarske garancije za zadržavanje djelatnosti i broja zaposlenih minimalno 5 godina, što je priloženo uz poslovni plan za razdoblje od 2009. do 2013. godine koji je i bio sastavni dio njihove ponude.

Bilfinger Berger Power Services GmbH je dio Bilfinger Berger AG, velike njemačke grupacije koja ima sjedište u Mannheimu. Zapošljava više od 60 tisuća radnika, a godišnji promet kreće se oko 10 milijardi EUR-a.

Uprava Đuro Đaković Holdinga d.d. izrazila je zadovoljstvo potpisanim ugovorima, kao i uvjerenje da će novi većinski vlasnik jamčiti daljnji razvoj ĐĐ Montaže d.d. i grupacije Đuro Đaković, širenje opsega posla i prodor na nova tržišta na dobrobit svih dioničara, zaposlenika i lokalne zajednice.

Osim postojećih poslova koje sada radi, ĐĐ Montaža će postati budući centar izvrsnosti Bilfinger Berger Power Services za jugoistočnu Europu.

Moze li netko prokomentirati ovaj tekst? Dugorocno ne na vremenski termin "preko noci"?

Stalno se ovdje istice da je jedina djelatnost DDJH u specijalnim vozilima, no sta je sa ostalim sferama: inžinjeringa, infrastrukture i energetike, proizvodnje opreme, itd?

ajde.. napisi nam sta se sa tim sferama…

Koliko imaju posla i kolika im je bila dobit proslih godina? Bas me zanima…

Gledam malo reakciju burze na izvjesca kroz proslu godinu pa nemoze se vidjeti da su bas reakcije katastrofalne. Mislim da je razlog u cinjenici sto ovu dionicu drzati na duze razdoblje je itekako dobra investicija.

Prosle godine su bile teske za sve firme i neznam po cemu se treba dizati jedna ingra, jedan hdel, i dalje da ne nabrajam. Sa druge strane, ako se gleda u buducnost tada neka me netko razuvjeri da ce ovaj gigant otici u dim! To nema sanse. I iz razloga sto je drzava vlasnik, i iz razloga sto su vec stranci ukljuceni u ovu firmu, i iz razloga sto je nemoguce da politika dozvoli rusenje ovakvog giganta (nekadasnjeg) pa na ulici ostavi tisuce obitelji! Ova firma ima sanse za prosperitet ali ovoj firmi definitivno treba sposobniji celni ljudi.

Zamisli kakva ce tek biti reakcija nakon godisnjeg izvjesca koje bi lagano moglo pokazati gubitak od 50ak miliona kuna (i to u godini kada je sjelo 60 miiliona kuna od prodaje montaze!!)

Mnogi su govorili da nema sanse da padne ispod 200,100, pa ispod 50…ima itekako sanse i vrlo je izgledno da ce DDJH na nize od 30 za koji mjesec… ma sto mi mislili o tome.

Zamisli kakva ce tek biti reakcija nakon godisnjeg izvjesca koje bi lagano moglo pokazati gubitak od 50ak miliona kuna (i to u godini kada je sjelo 60 miiliona kuna od prodaje montaze!!)

Mnogi su govorili da nema sanse da padne ispod 200,100, pa ispod 50…ima itekako sanse i vrlo je izgledno da ce DDJH na nize od 30 za koji mjesec… ma sto mi mislili o tome.

Prognoze unaprijed govoriti koliki ce gubici biti je najveca glupost.

cisto procjena s obzirom na gubitke u prethodnim kvartalima.

Slazem se, gubitak bi mogao biti i veci…

cisto procjena s obzirom na gubitke u prethodnim kvartalima.

Slazem se, gubitak bi mogao biti i veci…

a možda i manji [wink] .. baš ga kenjaš .. npr. vdkt je u 1 kartalu imo gubitak 52 milja kuna ..da si na osnov toga vukao zaključak za ostale kvartale gubitak bi na kraju godine bio 200 milja i kapitala nebi bilo ali kad ono u 2 kvartalu dobit od 80 milja .. a u 3 kvartalu 3 milje … nije sve tako kako se na prvu čini ..

Pozdrav

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

DDJH-R-A, simetrični trokut i proboj prema gore! Nastavak pozitivnog sentimenta!

Evo trazu menadžera, pa kako onda ide firma u "nigdjeland" :-)))?

Commercial Project Manager in German Branch Office (m/f) – SR Njemačka

http://www.moj-posao.net/posao/Commercial-Project-Manager-in-German-Branch-Office-mf-SR-Njemacka/19aed224d2bf8d18877ed02aaa20ea6c.htm

New Report

Close