Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
http://www.ezadar.hr/clanak/radnici-dure-dakovica-spremni-omesti-predsjednicke-izbore
" U prvih devet mjeseci ove godine, Đuro Đaković Holding je prepolovio prihode, zabilježen je gubitak od 22 milijuna kuna i sve su veći problemi s likvidnošću "
"Za dva-tri mjeseca mi možemo propasti i onda će se sljedeće godine taj posao dati rumunjskim, bugarskim i srpskim tvrtkama. Mi to nećemo dopustiti. Pozivam Vladu da nam hitno pomogne!’ istaknuo je Barić. "
" U 2010. Đuro Đaković Holding ostat će bez posla."
Što bi neki rekli, RiB, ovdje još kad 9. dioničar krene sa rasprodajom ( Fima koja je u golemim problemima ), moglo bi se dogoditi da se trži ko i PUNT na 1 kunu dionica.
Postavlja se pitanje, zašto bi netko sada uložio u dionicu kojoj se predviđa ovakva budučnost?
Zar nije bolje pričekati da padne jedno 30 – 70 %, pa onda riskirati, ili još bolje uložiti u neku perspektivniju?
lp
[/quote]
duda, dudica….tek se zlegel a već je tako dobro upućen…ts, ts,ts [yawn]
[/quote]
Postoji nesto sto se zove zdrav razum.A upucen sam jer mi prijatelji imaju firme u djuri,njih jedno 20 rade u Djuri i svi se smiju kada ih pitam hoce li biti kakvih poslova.
Inace zivim u Sl.Brodu.Mene sigurno necete vidjeti da pljujem po firmama o kojima ne znam nista.
Ja sam pitao jedno sasvim ok pitanje,a to je GDJE JE KUPNJA?sve veliki investitori ,a od 10 do 14h se protrguje sa 200 dionica. I onda je kao narasla cijena…
Svaka cast G. Plavi,to je realnost i buducnost DDJH.
A ,G.Knut,trebam li imati 2000 postova da bi bio cijenjen na forumu?Ako je to potrebno,nije problem.
Primjetiti cete da ja nisam govorio da ce dionica rasti ili padati,nego samo stanje kakvo je.Mislio sam da ce mozda nekome koristiti,ali ocito da je nekima na stetu.
Toliko mi je Djuro ne interesantan da nikad ni ne citam ovu temu,a pisem u nju jer sam slucajno kliknuo na nju.Kad ono imam sta vidjeti,DDJH oprema svijet za borbu protiv vanzemaljaca…
na sve vas koji pesmisitično gledate na perspektivu ddjh, postavio bih pitanje :
s kojom namjerom je J. Kosor nedavno dolazila u ddjh ? [proud]
OK,ispricavam se,netko bi mogao pomisliti da sam multinick,a ne zelim tako zapoceti ”karijeru” na forumu.Ponavljam,ovako nesto bih samo za Djuru mogao napisati,jer sam iz Slavonskog Broda pa znam.
Osoba iz obitelji mi posluje s njima i kaze mi da su u totalnoj banani,da ne mogu platiti robu itd.
I ponavljam,ne spominjem cijenu dionice,jer ce sigurno ici gore s ostatkom trzista,samo govorim u vezi poslova i vrijednosti,ali ocito se iskrenost ovdje ne cijeni.Uostalom,pitajte bilo koga is SB sta misle o Djuri i novim poslovima.Posebno za odjel specijalna vozila.
Da nema love od prodaje montaže nebi imali za plaće. Đuro je u jako teškoj situaciji i ako uskoro neki posao nešto nepromijeni mislim da će biti masovnih otpuštanja. Ionako je većina radnika ništa neradi nego kod kuće čekaju da ih pozovu na posao.
OK,ispricavam se,netko bi mogao pomisliti da sam multinick,a ne zelim tako zapoceti ”karijeru” na forumu.Ponavljam,ovako nesto bih samo za Djuru mogao napisati,jer sam iz Slavonskog Broda pa znam.
Osoba iz obitelji mi posluje s njima i kaze mi da su u totalnoj banani,da ne mogu platiti robu itd.
I ponavljam,ne spominjem cijenu dionice,jer ce sigurno ici gore s ostatkom trzista,samo govorim u vezi poslova i vrijednosti,ali ocito se iskrenost ovdje ne cijeni.Uostalom,pitajte bilo koga is SB sta misle o Djuri i novim poslovima.Posebno za odjel specijalna vozila.
dapače iskrenost je dobro došla i svaki novi info koji daje value add je dobar. Međutim, prilikom kupnje i prodaje potrebno je odvagnuti više faktora koji, između ostalog, uključuju sadašnju cijenu dionice, sadašnje poslovanje, potencijal, fin izvještaje, tehničku itd. Uglavnom dat ću ti primjer jedne ingre koja se trguje na p/b 0,65 a koja je de facto nesolventna (pordajom arene to bi de facto i postali jer bi morali knjižit ogormni gubitak koji bi im pojeo kapital) i u totalnom rasulom dok se jedan ddjh trži na 0,35 booka a prema mom mišljenju nalazi se u kud i kamo boljoj poziciji o ingre.
Naravno ovo dvije firme nisu potpunosti usporedive.
Ja se lako upecam u rasprave,jer sam inace po prirodi ”konfliktaš” [wink]
Slazem se s napisanim,zato i nisam govorio o cijeni dionice.Npr,imam dionice Ingre.Ingru sam izabrao za svoj portfelj kao jeftiniju dionicu na kojoj mogu,a i ne moram zaraditi.
Isto tako, gledam i likvidnost dionice,a vidim na DDJH da kupim npr 1000-2000 komada,morao bih dici dobrano cijenu,dok se na ovim oscilacijama u Ingri uvijek nesto moze ”ubosti”.Ali slazem se da je tu puno faktora.imate 100% od mene jer mi se cinite kulturni.
………hm…………dobro dosli na forum
gledajte ,,,,,,,,,,,nitko ne misli da ste multinick………….iskrenost je ovdje jako dobro dosla i samo nastavite djelovati jer ste vrlo nadareni forumas a ja Vam jedino savjetujem da pokusate pobijediti strah kako bi mogli i dalje javno i kvalitetno ovako djelovati i pomagati iznoseci cinjenice
to Vam govorim kao iskusan forumas jer sam i ja kao i svi drugi to prosao……..taj strah na pocetku pisanja………to su Vam djecje bolesti forumasa
pofuk
Ja se lako upecam u rasprave,jer sam inace po prirodi ”konfliktaš” [wink]
Slazem se s napisanim,zato i nisam govorio o cijeni dionice.Npr,imam dionice Ingre.Ingru sam izabrao za svoj portfelj kao jeftiniju dionicu na kojoj mogu,a i ne moram zaraditi.
Isto tako, gledam i likvidnost dionice,a vidim na DDJH da kupim npr 1000-2000 komada,morao bih dici dobrano cijenu,dok se na ovim oscilacijama u Ingri uvijek nesto moze ”ubosti”.Ali slazem se da je tu puno faktora.imate 100% od mene jer mi se cinite kulturni.
mozda bi bilo dobro da pojasnite sto smatrate pod "dobranim" dizanjem cijenje ali u navedenom se u nacelu ne mogu s vama sloziti. 2-3k dionica se moze kupiti vez posebnog dizanja cijenje, samo malo strpljenja i uvijek se prodaja spusta i slazu novi nalozi u zadnje vrijeme…
Hvala Pofuk na dobrodoslici.
mi5,krivo sam se izrazio,jer sam na brzinu bacio oko na gledalicu,a inace ne pratim ddjh,ali svakako bi se morala dici cijena par kuna sto puno znaci na cijeni od 35+/- kn,pogotovo spekulantima.
Kakogod,zelim svima srecu u ulaganju,pozdrav
Međutim, za loše stanje u kompaniji sindikati prozivaju Vladu koja od polovice prošle godine oteže s rješavanjem poslova i ugovora između Hrvatskih željeznica (HŽ) i Janafa te Đuro Đaković Holdinga. Zbog toga je obim posla drastično opao i više od pola radnika, od njih 1.200, već je nekoliko mjeseci na čekanju.
Mislim da vlada ako ne zeli kazaklizmu jedne ne male regije koja hrani dosta usta, tada ce vjerujem rijesiti pitanje ovoga posla. Bilo da je HDZ ili da podupire SDP koji zeli doci na vlast a neznam da im upravo rjesavanje posla za DDJH ne bi bila dobra odskocna daska. Jer za nije "nalog" vlade potaknuti gospodarstvo a ne ove sugave centre i njihove profitere? Pa evo ima posla za DDJH, vlakovi se raspadaju, postaju ubice na cesti a i janaf ce im dati posao i u to sam uvjerena jer ako nece drzava rjesavati stanje svog vlasnistva onda neznam cije ce? Nije sjajno stanje u ovoj firmi ali ja sam uvjerena da je ova dionica jedna od onih koja ce kada dodje vrijeme donijeti ogroman profit jer vise ovakve dionice donesu rast od karikiram HT-a kada se pokrenu. Da ce ta firma u stecaj, osobno cisto sumnjam jer prezivljacaju i druge itekako losije. Da li ce drzava biti sposobna nastaviti sa ovom firmom, tesko je na to pitanje odgovoriti ali zasigurno ce ju u krajnjem slucaju dobro unovciti nekom strancu.