DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Glede DDJH, po TA očekujem pad do 30-31kn i onda nagli uzlet. Svejedno ove vrijednosti su itekako povoljne za svaku akumulaciju…. Ja čekam okretanje, a ono će nastupiti na gore navedenim razinama od 30kn.

Ovdje jedino što vrijedi kao imovina je kratkročna imovina MINUS sve obveze – i time se dobije neto tekuća vrijednost – koja nije prevelika, u usporedbi sa cijenom dionice ništa spektakularno.

Pa KOEI je tek malo skuplji od svoje NCAVPS, DDJH cca. 4 puta.

Kad već spominješ NCAVPS napravio sam malo istraživanje i ovako skriningom 15tak dionica na zse provjerio sam odnos NCAVPS i cijene (uzeo sam dionice za koje prevladava opće mišljenje da su podcijenjene tipa ADRS, KODT, KOEI, FRNK, JNAF, HT, KRAS itd.) i u biti došao do zaključka da najvj. niti jedna dionica na zse ne zadovoljava Grahamov uvijet za ulaganje (According to Graham, investors will benefit greatly if they invest in companies where the stock prices are no more than 67% of their NCAV per share).

Recimo zanimljiv je FRNK koji se pri cijeni od 780 trguje na 0,91 NCAVPS

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

http://www.24sata.hr/news/eksplodirao-transformator-na-vlaku-nema-ozlijedenih/153529/

Evo opet nešto novo:) Pa do kraja godine nece biti ni jednog vagona,pa valjda ce onda i Đuro dobiti neki posao od HŽ-a za obnovu voznog parka:)

Fundamentalna analiza nije zqnemarivi faktor, no prioritetnije bi bila dobra vijest da lansira ovu dionicu. Ako HG spot je mogao napraviti onakav rast, pa OPTE u 12 mj, ja ne vidim razlog da nece uzletiti i DDJH, osobito jer osobnog sam misljenja da ce drzava potaknuti upravo DDJH medju prvima ako krene sa financijskom inekcijom za gospodarstvo jer ipak je ovdje drzava vlasnik a neznam da ce tek olako pustiti iz ruku svoje vlasnistvo. Nekako nema tu logike.

Ako jos jednom se neki vlak raspe, onda doista neka zatvore HŽ ili neka obnove taj vozni park koji postaje ubojica na putu svog kretanja!

Fundamentalna analiza nije zqnemarivi faktor, no prioritetnije bi bila dobra vijest da lansira ovu dionicu. Ako HG spot je mogao napraviti onakav rast, pa OPTE u 12 mj, ja ne vidim razlog da nece uzletiti i DDJH, osobito jer osobnog sam misljenja da ce drzava potaknuti upravo DDJH medju prvima ako krene sa financijskom inekcijom za gospodarstvo jer ipak je ovdje drzava vlasnik a neznam da ce tek olako pustiti iz ruku svoje vlasnistvo. Nekako nema tu logike.

…cek malo ako ddjh ima 22kn po dionici u cash-u + opciju full prodaje montaze zasto mu onda treba financijska pomoc drzave? prije bih rekao da mu treba neki "poslic" i sposoban management…

bolje zivjeti 100 godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi...

Često putujem, do nedavno sam putovanje željeznicom smatrao najsigurnjim… Vrijeme je da se naruče vlakovi kod DDJH.

Često putujem, do nedavno sam putovanje željeznicom smatrao najsigurnjim… Vrijeme je da se naruče vlakovi kod DDJH.

A ti si uvjeren da DDJH može napraviti vlak? Lokomotiva + vagoni…. E prijatelju moj, di ti živiš…

Hm, nestao jedini veći nalog na prodaju (ako se uopće to može zvati veliki -oko 3000). Primjetite da uopće nema velikih naloga na prodaju… veliki znaju zašto ne prodaju!!!

biom75

mali su prometi..nista pozitivno se ne dogadja, niti ce se dogadjati oko DDJH…

Mozete samo ocekivati naslov da se otpusta xyz broj ljudi jer Uprava nije sposobna naci posao. Ustvari, to bi cak bila i pozitivna vijest za poslovanje, ali naravno ne tako dobra za ljude koji ce dobiti otkaz.

mali su prometi..nista pozitivno se ne dogadja, niti ce se dogadjati oko DDJH…

Mozete samo ocekivati naslov da se otpusta xyz broj ljudi jer Uprava nije sposobna naci posao. Ustvari, to bi cak bila i pozitivna vijest za poslovanje, ali naravno ne tako dobra za ljude koji ce dobiti otkaz.

Niko ne zna što se događa dok vlada ili uprava objavi neke nove činjenice.

http://www.poslovni.hr/136979.aspx
Hebeš Nato kad nema para.

who dares, wins

New Report

Close