DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 13:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.24sata.hr/news/vlak-je-udario-u-snjezni-nanos-nitko-nije-ozlijeden/152943/

Skoro svaki dan nešto. Oče li HŽ naruciti vec nove vagone od Đure. Sva sreca niko nije strado.

Nešto se događa,kada imam sada cesto ovako lijepi promet 🙂

Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….
[/quote]

A di vidiš gori-doli , 99% je protrgovano na istoj cijeni , što znači da nije bilo prostora za day trading. Pri kraju je bid ojačao do granice eksplozije , koja će se i dogodit , dan-dva vamo -tamo.
[/quote]
Zašto misliš da mora biti povećanje ili smanjenje cijene, neki plaćaju fiksno za trgovanje i ne plaćaju provizije za ulaz i izlaz i rade privid velikih prometa što ustvari i nije točno.

Dobro znaju veliki da ako obore cijenu na 33,7kn da će oni koji su kupovali po 35kn prodavati radi STOP LOSS naloga i time pokrenuti lavinu dolje.

Ma možeš mislit što će netko gubit dan mlatarajući gori-doli , da bi tebi napravili privid velikog prometa , nema nitko pametnijeg posla.
A dobra ti je i ova stop loss na -1,3 kn , za koga ti radiš da mi je znat ?

Nešto se događa,kada imam sada cesto ovako lijepi promet 🙂

Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….
[/quote]

A di vidiš gori-doli , 99% je protrgovano na istoj cijeni , što znači da nije bilo prostora za day trading. Pri kraju je bid ojačao do granice eksplozije , koja će se i dogodit , dan-dva vamo -tamo.
[/quote]
Zašto misliš da mora biti povećanje ili smanjenje cijene, neki plaćaju fiksno za trgovanje i ne plaćaju provizije za ulaz i izlaz i rade privid velikih prometa što ustvari i nije točno.

[/quote]

Dobro znaju veliki da ako obore cijenu na 33,7kn da će oni koji su kupovali po 35kn prodavati radi STOP LOSS naloga i time pokrenuti lavinu dolje.

ROLF ROLF

Pišeš gluposti [yawn]

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Evo mene sa skijanja. Vidim dosta tema ovdje kad čovjek čita izgleda da su likovi iz bajke. Ali ovo nije Ježeva kućica ovo je ozbiljan forum. Onaj ko je mene poslušao mogao je fino zaraditi a kad Đuto bude na 50….60…..

Pa zar ne vidite da netko navlači prodaju svaki dan pazeći na cijenu. Kad skupi dovoljno ode….

Dokup i bunike amo.

Biti će krvi, al ne moje......

Sa prvom dobrom vijesti leti preko 50.

Kako si skroman. Da 50 kuna. Ja ovo što sam skupio nedam ispod 100. A kako znamo nekima je i prije par godina 300 kuna bila dobra cijena za ulaz.

DOKUP !!! SNAŽAN DOKUP !!! I BUNIKE AMO !!!!

Već vidim par skrivenih naloga na kupnji, a kad oni počnu sa kupnjom ode to odmah u blokadu.

Tankovi, BOV-i, Patria, HŽ, RH vlasnik ….ne može nego UP UP UP.

Skoro čitava kupnja , 8000 kom. poviše 34 kn.

Znao sam da se nešto događa pitanje je samo vremena kada ce cijena 60-70 kuna.

Kako si skroman. Da 50 kuna. Ja ovo što sam skupio nedam ispod 100. A kako znamo nekima je i prije par godina 300 kuna bila dobra cijena za ulaz.

DOKUP !!! SNAŽAN DOKUP !!! I BUNIKE AMO !!!!

Već vidim par skrivenih naloga na kupnji, a kad oni počnu sa kupnjom ode to odmah u blokadu.

Tankovi, BOV-i, Patria, HŽ, RH vlasnik ….ne može nego UP UP UP.

ne postoje više skriveni nalozi… [tongue]

Uvijek postoje skriveni nalozi samo ih ne vidiš. Da ih vidiš ne bi se zvali skriveni nalozi.
Ja kako poznavatelj znam brokera koji drži skriveni nalog za kupnju DDJH-a i lagano kupuje. A ti ???

Znaš li ti za to ???

JAK DOKUP.

New Report

Close