DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 11:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nešto se sigurno događa,radnici bi se vec pobunili. Ako Đuro propadne,cijela država će otići u veliku bananu.

Djuri trebaju poslovi, a ne novac. Rohatinski tu ne moze pomoci. Vlada ne znam koliko smije davati poslove bez javnog natjecaja i koliko zeli trositi u ovoj godini.

Ako ce i biti neke pomoci to ce biti samo puko prezivljavanje ili smanjivanje gubitaka.

Jedino spekulanti mogu napuhati ovu dionicu jer poslovni rezultati nece donijeti nikakve pozitivne pomake.

A otkada je napuhavanje cijene , ako se nešto trži po cijeni vrijednosti imovine (98 kn), i još potencijalna prodaja holdinga, koja se može dogoditi i prije nego što se nadate ?
Moje mišljenje je da se dionica DDJH trenutno dijeli skoro pa besplatno.
Što se tiče protekcionizma , EU i ostali ga stalno prakticiraju.

Djuri trebaju poslovi, a ne novac. Rohatinski tu ne moze pomoci. Vlada ne znam koliko smije davati poslove bez javnog natjecaja i koliko zeli trositi u ovoj godini.

Ako ce i biti neke pomoci to ce biti samo puko prezivljavanje ili smanjivanje gubitaka.

Jedino spekulanti mogu napuhati ovu dionicu jer poslovni rezultati nece donijeti nikakve pozitivne pomake.

A otkada je napuhavanje cijene , ako se nešto trži po cijeni vrijednosti imovine (98 kn), i još potencijalna prodaja holdinga, koja se može dogoditi i prije nego što se nadate ?
Moje mišljenje je da se dionica DDJH trenutno dijeli skoro pa besplatno.
Što se tiče protekcionizma , EU i ostali ga stalno prakticiraju.
[/quote]

da vam objasnim kako to ide…

Rohatinski snižava obveznu pričuvu bankama.. istim pušta dodatnu likvidnost u sutav (uvjet je da se navedenim sredstvima financira proizvodnja a ne potrošnja)…banke daju kredit HŽ-u koji dolazi do neophodne dodatne likvidnosti.. HŽ naravno treba obnovit vozni park (vlada kaže ok ali moraš isti naručit od HR proizvođača).. i kako sve to pomaže DDJH ??

[huh] …hmm

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

kako vrijeme teće bilanca im je sve lošija i lošija.preporuka: prodati.

kako vrijeme teće bilanca im je sve lošija i lošija.preporuka: prodati.

Zanimaju me konkterne stvari.. daj mi ispali koju stavku, brojku itd. ??

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/zeljko-rohatinski-dodatna-likvidnost%2c-ali-samo-u-proizvodnju,65193.html

otvori tromjesečna financijska izvješća, tamo ti sve piše.

Bit ce dobro, he he he 🙂

da vam objasnim kako to ide…

Rohatinski snižava obveznu pričuvu bankama.. istim pušta dodatnu likvidnost u sutav (uvjet je da se navedenim sredstvima financira proizvodnja a ne potrošnja)…banke daju kredit HŽ-u koji dolazi do neophodne dodatne likvidnosti.. HŽ naravno treba obnovit vozni park (vlada kaže ok ali moraš isti naručit od HR proizvođača).. i kako sve to pomaže DDJH ??

[huh] …hmm

Dobar scenarij, ali nisam bas siguran i da ce se dogoditi. Ako se i dogodi, sumnjam da ce pomoci vise od smanjivanja gubitka ili pukog prezivljavanja.

Nešto se događa,kada imam sada cesto ovako lijepi promet 🙂

Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….

Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….
[/quote]

A di vidiš gori-doli , 99% je protrgovano na istoj cijeni , što znači da nije bilo prostora za day trading. Pri kraju je bid ojačao do granice eksplozije , koja će se i dogodit , dan-dva vamo -tamo.

New Report

Close