Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Nešto se sigurno događa,radnici bi se vec pobunili. Ako Đuro propadne,cijela država će otići u veliku bananu.
Djuri trebaju poslovi, a ne novac. Rohatinski tu ne moze pomoci. Vlada ne znam koliko smije davati poslove bez javnog natjecaja i koliko zeli trositi u ovoj godini.
Ako ce i biti neke pomoci to ce biti samo puko prezivljavanje ili smanjivanje gubitaka.
Jedino spekulanti mogu napuhati ovu dionicu jer poslovni rezultati nece donijeti nikakve pozitivne pomake.
A otkada je napuhavanje cijene , ako se nešto trži po cijeni vrijednosti imovine (98 kn), i još potencijalna prodaja holdinga, koja se može dogoditi i prije nego što se nadate ?
Moje mišljenje je da se dionica DDJH trenutno dijeli skoro pa besplatno.
Što se tiče protekcionizma , EU i ostali ga stalno prakticiraju.
Djuri trebaju poslovi, a ne novac. Rohatinski tu ne moze pomoci. Vlada ne znam koliko smije davati poslove bez javnog natjecaja i koliko zeli trositi u ovoj godini.
Ako ce i biti neke pomoci to ce biti samo puko prezivljavanje ili smanjivanje gubitaka.
Jedino spekulanti mogu napuhati ovu dionicu jer poslovni rezultati nece donijeti nikakve pozitivne pomake.
A otkada je napuhavanje cijene , ako se nešto trži po cijeni vrijednosti imovine (98 kn), i još potencijalna prodaja holdinga, koja se može dogoditi i prije nego što se nadate ?
Moje mišljenje je da se dionica DDJH trenutno dijeli skoro pa besplatno.
Što se tiče protekcionizma , EU i ostali ga stalno prakticiraju.
[/quote]
da vam objasnim kako to ide…
Rohatinski snižava obveznu pričuvu bankama.. istim pušta dodatnu likvidnost u sutav (uvjet je da se navedenim sredstvima financira proizvodnja a ne potrošnja)…banke daju kredit HŽ-u koji dolazi do neophodne dodatne likvidnosti.. HŽ naravno treba obnovit vozni park (vlada kaže ok ali moraš isti naručit od HR proizvođača).. i kako sve to pomaže DDJH ??
[huh] …hmm
kako vrijeme teće bilanca im je sve lošija i lošija.preporuka: prodati.
Zanimaju me konkterne stvari.. daj mi ispali koju stavku, brojku itd. ??
da vam objasnim kako to ide…
Rohatinski snižava obveznu pričuvu bankama.. istim pušta dodatnu likvidnost u sutav (uvjet je da se navedenim sredstvima financira proizvodnja a ne potrošnja)…banke daju kredit HŽ-u koji dolazi do neophodne dodatne likvidnosti.. HŽ naravno treba obnovit vozni park (vlada kaže ok ali moraš isti naručit od HR proizvođača).. i kako sve to pomaže DDJH ??
[huh] …hmm
Dobar scenarij, ali nisam bas siguran i da ce se dogoditi. Ako se i dogodi, sumnjam da ce pomoci vise od smanjivanja gubitka ili pukog prezivljavanja.
Nešto se događa,kada imam sada cesto ovako lijepi promet 🙂
Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….
Meni se nekako čini da ista 2 lika trguju zajedno gore – dolje….
[/quote]
A di vidiš gori-doli , 99% je protrgovano na istoj cijeni , što znači da nije bilo prostora za day trading. Pri kraju je bid ojačao do granice eksplozije , koja će se i dogodit , dan-dva vamo -tamo.