Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
To sam ja na kupnji sa 25 000 komda, zemljište je interesantno ipak je to sami centar grada
Meni odgovara i 26kn.
toliko neozbiljnosti u zadnje vrijeme nisam ocekivao… mislim da kontra trenda ova dionica moze samo u slucaju da se nesto jos znacajno dogodi u narednih nekoliko mjeseci(dakl nesto sto vec ne znamo ili konkretni rasplet vezan uz HZ, janaf, RU..). iza uskrsa onda budemo vidjeli daljnje smjernice.
peace!
kretanje cijene u zadnje vrijeme (primjetno odstupanje od dosadašnjih obrazaca) upućuje da se ipak nešto događa…, neki nešto znaju i neprimjetno kupuju…
kretanje cijene u zadnje vrijeme (primjetno odstupanje od dosadašnjih obrazaca) upućuje da se ipak nešto događa…, neki nešto znaju i neprimjetno kupuju…
Krivi rezon IMHO
Kretanje cijene je u potpunosti irelevantno…trenutna cijena ovisi o ponudi i potražnji i može se u potpunosti iskriviti slika špekulacijom.
Zdravi rast se temelji isključivo na poboljšanju poslovanja..njega nema
Sve informacije dostupne javnosti idu u kontra smjeru..potpuna,doslovce potpuna katastrofa je tamo
Sindikalni dogovor ti JAMČI da tamo neće biti pomaka tako skoro..nažalost
A cijena se može napumpati i na 70 ako treba..nebitno, kad ostaju činjenice da povrata na uloženi kapital nema.I što je najžalosnije prošlost je pokazala da ova garnitura koja vodi holding čak ni s prihodima i dogovorenim poslom ne uspijeva to ostvarit
Naravno da treba kupovati dionice sa pogledom u budućnost ali sačuvati pare možeš samo ako kupuješ kada je ta budućnost OSIGURANA…ne prije
I tek onda ćeš biti plus75p a ne minus75p(šala)..a sve drugo je čista špekulacija pa ko voli neka izvoli
Je,je Lojtra…kako da ne
Stvara se tu polako ekipa koja je ušla nedavno pa smatra da to mora gore
Ne kažem da neće ali komentari trgovanja tipa;ovoliko na kupnji ovoliko na prodaji neće nikom pomoći.Potrebno je viditi obje strane medalje da bi pisanje na forumu imalo smisla
Argumentima srušiti iznesene tvrdnje…toga ovdje nema trenutno..samo špekulacije zbog čega netko kupuje.Pa nećeš valjda kupovati dionice samo zato što netko drugi kupuje i razmišljati da mora da on nešto zna???Aloo,a šta ako ne zna..ako je bedast malo, šta onda?
nije najbitnije, al evo reći ću da mi nick datira iz vremena koja svi nastojimo zaboraviti, sada bih komotno mogao promjeniti nick u plus_xx_p (xx nije veliki ali je veći od 0)… ali neka još stoji…
DDJH nekad sretna zvijezda, sada je tamnog sjaja, ulaganje u dionice nekad ima smisla i kad je takve boje,…, tome se nadaju oni koji ulaze, to očekuju oni koji su bolje informirani
Bili smo danas u Hrvatska uživo , u Đuri očekuju ovih dana poteze iz Vlade , i ne samo da očekuju , nego je to uvjet bez kojega se ne može , pa baš iz toga razloga i hitnost.
Jednom rečenicom , očekuju protekcionistički , veći posao za specijalna vozila.
Ako Rohatinski "otvori kesu", vjerujem da ce iz nje otici u DDJH jer firma hrani tisuce obitelji a uostalom kao drzavna firma valjda ce prvo voditi racuna o svome.
Djuri trebaju poslovi, a ne novac. Rohatinski tu ne moze pomoci. Vlada ne znam koliko smije davati poslove bez javnog natjecaja i koliko zeli trositi u ovoj godini.
Ako ce i biti neke pomoci to ce biti samo puko prezivljavanje ili smanjivanje gubitaka.
Jedino spekulanti mogu napuhati ovu dionicu jer poslovni rezultati nece donijeti nikakve pozitivne pomake.
Bili smo danas u Hrvatska uživo , u Đuri očekuju ovih dana poteze iz Vlade , i ne samo da očekuju , nego je to uvjet bez kojega se ne može , pa baš iz toga razloga i hitnost.
Jednom rečenicom , očekuju protekcionistički , veći posao za specijalna vozila.
zaboravi protekcionizam, EU je to zabranila.
DDJH iz dana u dan stvara nove i nove gubitke. jedino što tamo vrijedi su specijalna vozila, ali i tome vrijednost pada što je privatizacija dalje…a ovdje je daleko [bye]