DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 07:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nisam ja tu da nagovaram bilo koga da kupi ili da proda ja iznisam samo svoje viđenje.
Jednostavno ne vidim nikakvu revoluciju u poslovanju firme Đuro Đaković holding.
Tuga jad i čemer zajedno sa vladajućom garniturom još su im produženi mandati na 5 godina.

hvala ti što nas i dalje na to upozoravaš……nastavi i dalje…možda se i uspiješ ukrcat koju kunu niže… [tongue]

@ Ana
Ja sam imao nešto DDJH kupljenih po 48 kn koje nisam htio prodavati u korekciji jer mi se činilo da se na taj zanemariv iznos ne može puno izgubiti, pa me isto prije par dana tako iživcirao da sam prodao s par tisuća kuna gubitka.
Ali sad mi ne pada napamet iznositi neke down targete jer sam ja prodao na 36 kn.
Puno poštenije je ako ne vjeruješ ovoj firmi da izneseš svoje argumente pa da svako za sebe donese zaključke koja je fer cijena.
Opet firma koliko god bila loša mora imati svoju vrijednost.

http://www.24sata.hr/news/vlak-iskocio-iz-tracnica-na-zeljeznickoj-stanici-novska/152255/

Mene samo zanima kada ce vlada viditi,da treba hrvatska nove vagone????

Nisam ja tu da nagovaram bilo koga da kupi ili da proda ja iznisam samo svoje viđenje.
Jednostavno ne vidim nikakvu revoluciju u poslovanju firme Đuro Đaković holding.
Tuga jad i čemer zajedno sa vladajućom garniturom još su im produženi mandati na 5 godina.

hvala ti što nas i dalje na to upozoravaš……nastavi i dalje…možda se i uspiješ ukrcat koju kunu niže… [tongue]
[/quote]
PARANOJA!!!

748-ica na asku, doista ih dugo nisam vidio, jedna od zadnjih valjda. osim ako netko ne simulira.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

12,300 komada na kupnji na 50 lipa [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

misliš 24800 na 50 lipa

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Meni je dobar i po 32kn

@ Ana
Puno poštenije je ako ne vjeruješ ovoj firmi da izneseš svoje argumente pa da svako za sebe donese zaključke koja je fer cijena.
Opet firma koliko god bila loša mora imati svoju vrijednost.

evo gdje naša Ana. čeka na kupnji [lol]

misliš 24800 na 50 lipa
[/quote]

Evo jedno pitanje a mislim da bi posten odgovor koristio svima jer samo teskom naivcu drukanje moze proci. Da li bi netko dao prognozu ove firme, ove dionice? I FA i TA ali i svoju osobnu jer mislim da svatko vec zna kako logika burze nema cesto veze sa normalnom logikom realnosti. Da li ce ovi izbori utjecati na ovu firmu da bude zrtva zatvaranja ili ce ju ipak pokrenuti? Ovaj povratak Sanadera, kako ce utjecati na ovu dionicu itd itd…..

evo kupnja prodaja s nalogom na 0,5kn

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

To sam ja na kupnji sa 25 000 komda, zemljište je interesantno ipak je to sami centar grada

New Report

Close