Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
Mirišem pozitivnu blokadu i mislim da će Đuro biti danas zvijezda dana što će biti dobro za start u idućoj godini. [thumbsup]
Mirišem pozitivnu blokadu i mislim da će Đuro biti danas zvijezda dana što će biti dobro za start u idućoj godini. [thumbsup]
šta si lupio po ovih 2420 komada?? [proud]
Pa sve u svemu nije mali broj dionica prosao!! Biti ce ova dionica uskoro jako dobro jer ova drzava nece dozvoliti da padne taj gigant u ovakvim osjetljivim vremenima kada im prijeti i doslovno revolucija koliko ljudi je ostalo bez posla. Stoga, uloziti ce vlada u ovu firmu financijsku inekciju a vidjeti ce se to vrlo brzo.
Ipak se vraćam u DDJH ali na 22kn sa prvom kupnjom
druga kupnja brani djuru na 15kn i treća kupnja zlu netrebalo na nekim dolar dva.
Treba očekivati katastrofalini prvi kvartal jer su mjesečni gubitci firme između 7-10 mil.
Odakle ti ti targeti, meni se čini da su katastrofalni rezultati već uračunati u ove cijene. Zašto kupuješ na 22 kn ako će biti 15 kn svjesno ideš u gubitak
Ja bi ako se može ulazio na 5kn jedno 20000 kom, a izlazio na 500 kn.
Ipak se vraćam u DDJH ali na 22kn sa prvom kupnjom
druga kupnja brani djuru na 15kn i treća kupnja zlu netrebalo na nekim dolar dva.
Treba očekivati katastrofalini prvi kvartal jer su mjesečni gubitci firme između 7-10 mil.
Odakle ti ti targeti, meni se čini da su katastrofalni rezultati već uračunati u ove cijene. Zašto kupuješ na 22 kn ako će biti 15 kn svjesno ideš u gubitak
[/quote]
Antiša moj ne ulzim ja u ddjh ja sam svoj pušinel na toj dionici odradila i to je bilo to.
Ušla na 238kn izašla na puno puno manje.
Ako i bude kakvog većeg popusta na burzi sigurno neću ulaziti u ddjh.
To što sam rekla da ulazim to je stvarno bilo neozbiljno od mene,više kao šala na ovaj optimizam pojedinih na ovoj temi.
Nema tu razloga za nikakv optimizam ovo je druga brodogradnja ,tvornica poroizvodi mjesečni gubitak između 7 -10 mil .
Jedina nada je da država ispiše natječaj za privatizaciju cijelog holdinga ali u ovoj krizi takva očekivanja nisu realna.
Ako i bude poslova sa vagonima to je samo preživljavnje ono što nas zanima je vonja industrija to je brušenje dijamanata i prva lova.Na žalost za sada ništa od toga ali nikad se nezna šta može da uleti.
Hrvatska je nato članica može se tu svašta izrodit, mislim da bi špekulanti u takvoj situaciji lansirli ddjh kao u stara vremena.
Stvarno želim svima koji su u đuri da zarade novce ja nemam te hrabrosti jednistvno previše sam blizu tvornice i previše znam o problemima u firmi.
[/quote]
Antiša moj ne ulzim ja u ddjh ja sam svoj pušinel na toj dionici odradila i to je bilo to.
To što sam rekla da ulazim to je stvarno bilo neozbiljno od mene,više kao šala na ovaj optimizam pojedinih na ovoj temi.
Nema tu razloga za nikakv optimizam ovo je druga brodogradnja ,tvornica poroizvodi mjesečni gubitak između 7 -10 mil .
Jedina nada je da država ispiše natječaj za privatizaciju cijelog holdinga ali u ovoj krizi takva očekivanja nisu realna.
Ako i bude poslova sa vagonima to je samo preživljavnje ono što nas zanima je vonja industrija to je brušenje dijamanata i prva lova.Na žalost za sada ništa od toga ali nikad se nezna šta može da uleti.
Hrvatska je nato članica može se tu svašta izrodit, mislim da bi špekulanti u takvoj situaciji lansirli ddjh kao u stara vremena.
Stvarno želim svima koji su u đuri da zarade novce ja nemam te hrabrosti jednistvno previše sam blizu tvornice i previše znam o problemima u firmi.
[/quote]
….i na ovoj temi pišeš samo zato da zaštitiš nas male od gubitaka….[rolleyes] [tongue]
[/quote]
[/quote]
ušla si na 238 izišla na xx i ponovo ćeš uć na xxx .. u fazi euforije … to ti je tako [wink]
P.S.
“Nema tu razloga za nikakv optimizam ovo je druga brodogradnja ,tvornica poroizvodi mjesečni gubitak između 7 -10 mil ”
donosiš zaključak o mjesečnom gubitku od 7-10 milja na osnovu samo jednog kvartala (3Q) ??
Pa izračunaj sam koliko treba za plaće radnicima ,holding je proizvodio gubitak i u najboljim vremenima a izvješće je bilo pozitivno zahvaljući dobiti koju je ostvarila montaža.
Specijalna vozila su kronični gubitaš.
Ne računam ja mjesečni gubitak na osnovu 3Q nego ja računam i 1Q 2010g
Pa izračunaj sam koliko treba za plaće radnicima ,holding je proizvodio gubitak i u najboljim vremenima a izvješće je bilo pozitivno zahvaljući dobiti koju je ostvarila montaža.
Specijalna vozila su kronični gubitaš.
Ne računam ja mjesečni gubitak na osnovu 3Q nego ja računam i 1Q 2010g
Dobro onda ako tako misliš zašto si onda kupila ddjh po cijeni od 238 kuna? (pretpostavljam krajem listopada 2007. kad je cijena bila 239 a tada si imala info da je 3q 2007. završio s mizernih 3 milje kuna u plusu)
Jasno je svima da će na kraju godine pa i najvj 1Q 2010 DDJH poslovat s gubitkom .. međutim ja tvrdim da cijena na kojoj je p/b = 0,37 nije realna jer ona u sebi podrazumijeva da će DDJH proizvodit gubitak od cca EPS=-6,3 sljedećih 10 godina. Daj mi reci prema tvom mišljenju dali stvarno misliš da će DDJH sljedećih 10 godina kontinuirano iz godine u godinu poslovat s gubitkom od 20 milja kuna ??