DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 03:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo moj nalog na kupnji od par tisuća stoji, a moja ekipa dolazi oko 11 sa novom potporom pa će da vidimo koliko još imaju municije iliti poklona za nas.

Dotle dokup, samo dokup i bunike amo.

DDJH je strašno ( užasno ) potcijenjen.

Biti će krvi, al ne moje......

…..

DDJH je podcijenjen

apsolutno točno. na ovoj cijeni je samo zbog trenutne niske likvidnosti tržišta. svi samo čekaju znak za start pa će krenuti jaki ukrcaj i rast preko 40 kn.
ovaj na 36 što pokušava stvoriti pritisak na prodaji uopće ne želi prodati. da netko skine parsto komada ispred njega, odmah bi se povukao prema 37 kn, pa na 38 itd. to je i jučer radio, samo što ljudi nisu ovce da stalno padaju na iste fore i fazone dok onmalo niže čeka na kupnji [yawn]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

…..

DDJH je podcijenjen

apsolutno točno. na ovoj cijeni je samo zbog trenutne niske likvidnosti tržišta. svi samo čekaju znak za start pa će krenuti jaki ukrcaj i rast preko 40 kn.
ovaj na 36 što pokušava stvoriti pritisak na prodaji uopće ne želi prodati. da netko skine parsto komada ispred njega, odmah bi se povukao prema 37 kn, pa na 38 itd. to je i jučer radio, samo što ljudi nisu ovce da stalno padaju na iste fore i fazone dok onmalo niže čeka na kupnji [yawn]
[/quote]

ne znam, meni se čini da netko jači izlazi. FIMA je u problemima, ne bi se čudio da krate poziciju. vidjet ćemo za koji dan.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

ne znam, meni se čini da netko jači izlazi. FIMA je u problemima, ne bi se čudio da krate poziciju. vidjet ćemo za koji dan.

sumnjam da je FIMA ili netko tog kalibra, oni znaju kako se to radi, srušiš cijenu 7-8% pa onda rasprodaš sve u 15 minuta. promet danas je samo 2400 komada pa to dovoljno govori tko ovih dana prodaje.
ovo čekanje na bidu postaje dosadno i uspavljujuće [yawn]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Kladim se da je pojedincima i na 250,00 Kn bila "smiješno niska cijena" – sad im je vjerojatno urnebesno-smiješno niska cijena.
I da najedite se bunike, jer samo tako će "Amerikanci" kupiti DDJH, iduća godina postati poslovno uspješna za svekoliku hrvatsku privredu, vanzemaljci će sletjeti na Zemlju…
Mogli bi, umjesto DDJH, ovaj topic preimenovati u "Samo poželi" i pozvati Hanu u goste.

Angry Bob: "As for the good news - There is no f...... good news!" https://www.youtube.com/watch?v=hMaVIAlJlnw

Kladim se da je pojedincima i na 250,00 Kn bila "smiješno niska cijena" – sad im je vjerojatno urnebesno-smiješno niska cijena.
I da najedite se bunike, jer samo tako će "Amerikanci" kupiti DDJH, iduća godina postati poslovno uspješna za svekoliku hrvatsku privredu, vanzemaljci će sletjeti na Zemlju…
Mogli bi, umjesto DDJH, ovaj topic preimenovati u "Samo poželi" i pozvati Hanu u goste.

ja sam za kolega/kolegice da pozovemo Hanu jer ce nam biti manje dosadno ali ne znam cemu bunika?? [shocked] [lol]
pa sto god se dogodi jos ako je Hana u blizini ja zelim biti priseban [lol]
anyway moze duka i ispod 27 ocito ako se nesto u roku mjesec dana na pojavi novo no daleko od toga da je neperspektivan i da je za na otpad…

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

29.12.2009 na sda:

1. HZMO 660.000 20,39 Zast. račun
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83 Osnovni račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.213 6,71 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 210.430 6,50 Skrb. račun
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24 Zast. račun
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 70.000 2,16 Skrb. račun
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.093 1,45 Osnovni račun
8. PBZ D.D. 44.490 1,37 Skrb. račun + 831
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA EQUITY – OIF S JAVNOM PONUDOM 40.030 1,24 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVEST D.D. 22.567

15.12.2009 (izvor: mojedionice.com)

HZMO 660.000 20,39%
2. MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE 609.578 18,83%
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 217.213 6,71%
4. PBZ D.D. 210.430 6,50%
5. DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU 104.771 3,24%
6. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 70.000 2,16%
7. ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. (1/1) 47.093 1,45%
8. PBZ D.D. 43.659 1,35%
9. FIMA Equity 40.030 1,24%
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ZIF BREZA-INVES… 22.567 0,70%
UKUPNO 2.025.341

Ipak se vraćam u DDJH ali na 22kn sa prvom kupnjom

druga kupnja brani djuru na 15kn i treća kupnja zlu netrebalo na nekim dolar dva.
Treba očekivati katastrofalini prvi kvartal jer su mjesečni gubitci firme između 7-10 mil.

Ipak se vraćam u DDJH ali na 22kn sa prvom kupnjom

druga kupnja brani djuru na 15kn i treća kupnja zlu netrebalo na nekim dolar dva.
Treba očekivati katastrofalini prvi kvartal jer su mjesečni gubitci firme između 7-10 mil.

A holding company is a company or firm that owns other companies’ outstanding stock. It usually refers to a company which does not produce goods or services itself, rather its only purpose is owning shares of other companies. Holding companies allow the reduction of risk for the owners and can allow the ownership and control of a number of different companies.

E sad što je ostalo od ddjh nakon prodaje ddjm.

* Đuro Đaković Specijalna vozila d.d.
* Đuro Đaković Elektromont d.d.
* Đuro Đaković Inženjering d.d.
* Đuro Đaković Proizvodnja opreme d.o.o.
* Đuro Đaković Strojna obrada d.o.o.
* Đuro Đaković Energetika i infrastruktura d.o.o.
* Slobodna zona Đuro Đaković Slavonski Brod d.o.o.

dežurne analitičare podcijenjenosti pitam koji od ovih d.o.o. osim specijalnih vozila može odigrati ikakvu ulogu u budućnosti kao razvojni motor za vraćanje dionice preko 100 kuna.

Trenutno je na kupnji otprilike niti više niti manje nego 73.000 HRK.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ako cemo tako gledat, bez posla ih nemože spasiti niti jedna od ovih, ali zbog širine poslova koje mogu raditi, jedan dobar posao bilo koje od ovih kompanija može držati holding iznad vode. Pogledaj samo u prospekt čime se sve bave, iskustvo i reference. Kada krene novi ciklus investiranja i kapitalnih projekata i holding ce dobiti svoj dio kolača, jer su za neke stvari jednostavno monopolisti. Naravno ako necemo opet mimo njih uvoziti sve moguce i nemoguce.

Ja se jedino ne bi previše nade polagao u Nato. Rađe be se Držao "nesvrstanih". Pogotovo onih na srednjem istoku.

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=7&ID_VIJESTI=118610

sijem žito raste grahorica

DDJH još posjeduje 38.752 dionica DDJM .. ako ih vrednujemo po 500kn to je 19,3 milje kuna .. ili 6,07 kuna po dionici đure .. kad tih 6 kuna nadodamo na 22,67 kuna keša po dionicu dolazi se do 28,74 kn po dionici .. sadašnja cijena je 35 kuna

DDJH je podcijenjen

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

New Report

Close