DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 22:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uopšte nisam mislio na taj račun, šta pričate i navlačite? Znam ja jako dobro na šta sam mislio i na koje račune. Iljadarke se postave ispod 3% od tržne cene na kupnju, tako da se pomeri odnos ukupne kupnje i prodaje, a na prodaji se polako rešava po lepim visokim cenama. Ko da ja ne znam šta se radi. A onda jedan dan kupnje iznenada nema. Ovde će da bude plača.

misliš na
1550 komada na 33,07
2500 komada na 33

pa to je sve javno dostupno preko gledalice

pa ko gleda ukupnu kupnju i prodaju?? taj podatak ne znaći apsolutno ništa

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

ne mislim na te, ti su i 10% ispod tržne cene. To su nalozi za manipulaciju. Pogledajte kako su uništili kupnju. Imaju hartija ko Đuro metaka. Izmanipulišu cenu i uvale ljudima hartije koje neće moći da prodaju sledećih 3 godine jer kupnje će ovde da nestane uskoro.

DOĐAVOLA SVE DOĐAVOLA SAMNOM

Uopšte nisam mislio na taj račun, šta pričate i navlačite? Znam ja jako dobro na šta sam mislio i na koje račune. Iljadarke se postave ispod 3% od tržne cene na kupnju, tako da se pomeri odnos ukupne kupnje i prodaje, a na prodaji se polako rešava po lepim visokim cenama. Ko da ja ne znam šta se radi. A onda jedan dan kupnje iznenada nema. Ovde će da bude plača.

izgleda da si u pravu . Kupnju su rasturili (istresli se po njoj), a prodaja je sve jača jača [embarass]

Kupnja – DDJH-R-A
35 34,75
1 34,71
200 34,63
30 34,54
125 34,51

Prodaja – DDJH-R-A
150 35,55
70 35,98
500 35,99
4.065 36,00
500 36,11

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

evo ih opet na 34 i po. To su sve oni isti. I sad će da sačekaju da se naslaže sitniš i onda će da se maknu i onda opet trassss po njima. opet će naivci da nasednu.

Mnogima trnu zubi jer su kupovali po 100 i više kuna. Te crne vrane sada prodaju nama pravim borcima koji znaju šta zanči DOKUP. Pa nisu valjda 10.000 komada kupili naivci nego "pravi trejderi sa srcem". A kako će tek ovima koji prodaju trnuti zubi kad cijena prijeđe 60 kuna.

Dokup, samo dokup i bunke amo.

Biti će krvi, al ne moje......

izgleda da opet netko u tisini kupuje a bogami se netko u malo jacoj tisini iskrcava
pofuk

veoma velika distribucija ovde na ovim cenama. A to znači još malo i ravno na patos. Ko uspe sada da izađe kad ima kakve takve kupnje koju su navukli, uspe, jer kasnije po 20 kuna će da bude teško teško. veoma teško.

@OlivMandic

nisi mi baš jasan na "Što smo danas tržili" pišeš "Polako rasprodajem DDJH. Bit će plača na tom teškom gubitašu uskoro… " dok ovdje pišeš "… Izmanipulišu cenu i uvale ljudima hartije koje neće moći da prodaju sledećih 3 godine jer kupnje će ovde da nestane uskoro"

Moja je logika da kad se iskrcavaš ne drukaš na pad već na rast .. a ti ovdje suprotno .. prodaješ i drukaš na pad ..

meni se čini da si ti djed mraz pa nam svima nosiš darove u vidu dobrog samaritanca koji nauštrub sebe samoga želi da mi neuki ulagaći ne spušimo pare jer ipak smo mi neiskusni i manipuliše se nama od strane velikih gospodara svemira tzv. fond managera [proud]

ddjh je teško podcijenjen

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

izgleda da opet netko u tisini kupuje a bogami se netko u malo jacoj tisini iskrcava
pofuk

Ja kupujem ali ne u tišini, a ovi što se iskrcavaju neka samo. Nemaju oni toliko municiji koliko naši imaju para. Olivere koristim priliku da te ocenim.Sukladno tvojim postovima.

DOKUP, DOKUP i bunike amo.

Biti će krvi, al ne moje......

evo prilike kolege za još dokupa, izgleda da vam pred kraj slijedi otresanje opet do 34,80 taman iznad ovog motivatora s 4500kom.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@OlivMandic

nisi mi baš jasan na "Što smo danas tržili" pišeš "Polako rasprodajem DDJH. Bit će plača na tom teškom gubitašu uskoro… " dok ovdje pišeš "… Izmanipulišu cenu i uvale ljudima hartije koje neće moći da prodaju sledećih 3 godine jer kupnje će ovde da nestane uskoro"

Moja je logika da kad se iskrcavaš ne drukaš na pad već na rast .. a ti ovdje suprotno .. prodaješ i drukaš na pad ..

meni se čini da si ti djed mraz pa nam svima nosiš darove u vidu dobrog samaritanca koji nauštrub sebe samoga želi da mi neuki ulagaći ne spušimo pare jer ipak smo mi neiskusni i manipuliše se nama od strane velikih gospodara svemira tzv. fond managera [proud]

ddjh je teško podcijenjen

Radite šta oćete, meni je svejedno. Ja sam svoje prodao deo po preko 36 danas,a vidim da ima naivaca koji će da mi plate i više za ovo, pa ću da pričekam koji dan možda mogu dobiti koju lipu više.

DDJH uopšte nije podcenjen nego veome precenjen jer je teški gubitaš i zaposlenici ne znaju oće li da rade ili ne. Kakva crna podcenjenost vas spopade.

ne znam tko tu koga vodi oko stola ali ako je ovo tako precijenjena dionica kolega onda se nemojte lipariti vec napravite istovar posto-poto! smijesno je gledati kako ste u strahu i potpuno uvjereni da ce to i ispod 20 a sada dok mozete po 35 prodati vam je prejeftino…
smijesno!

peace!

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

New Report

Close