Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
^^
Koga briga što ti imaš u portfelju i koje je tvoje mišljenje o ovoj dionici. Nisi napisao nitijedan post osim kojekakvog drukanja, nije mi jasno kako ti to uopće prolazi moderaturu.
@ Verdi: svaka konkurencija je dobrodošla ali Lazar je daleko daleko iza Patrije.
Patrija je top model no i cjena tu igra neku ulogu. Za Lazara se već vrše neki pregovori za Irak.
Da li bi netko zelio objasniti zasto ova dionica je imala na Badnjak dobar promet i zasto su prolazili veliki nalozi na kupnji? Relativno "veliki" iako naravno netko je i to prodavao… ima li ikakvih naznaka za nove vijesti jer osobno nemam tu dionicu ali mislim da ovaj njezin pad jeste sa razlogom no ipak ako se jedan HG spot dignuo nekako ne vidim razlog da drzava ne pruzi financijsku injekciju i ovoj drzavnoj firmi pa da dionica ne ode u kratkom roku na 50 kn, mozda i vise. Da li ce se dozvoliti da ova drzavna firma otpusti jos ogroman broj radnika i to u vrijeme izbora? Nekako mislim da bi to bio apsurd. Iako naravno u ovoj drzavi je dokazano da je sve moguce.
Bilfinger Berger je za ovu Montažu ponudio 63 milijuna kuna, a obvezao se na zadržavanje djelatnosti i zadržavanje svih zaposlenih u sljedećih pet godina.
propasti neće, država je većinski vlasnik, a tamo je pola stanovništva direkto ili indirektno vezano uz DDJH pa je to i pitanje opstanka tog kraja. izglednija je privatizacija kao što se dogodilo s DDJM tako da je ova cijena niskorizična za ulaz, a potencijalno nosi veliku zaradu jer ako DDJH ne propadne, bit će za koju godinu opet po 200 kn [yawn]
propasti neće, država je većinski vlasnik, a tamo je pola stanovništva direkto ili indirektno vezano uz DDJH pa je to i pitanje opstanka tog kraja. izglednija je privatizacija kao što se dogodilo s DDJM tako da je ova cijena niskorizična za ulaz, a potencijalno nosi veliku zaradu jer ako DDJH ne propadne, bit će za koju godinu opet po 200 kn [yawn]
Slažam se!
s obzirom da đuro
1. trenutno ima jedan od najnižih P/B odnosa na tržištu 0,36
2. 22 kune keša po dionici (cca. 63% sadašnje vrijednosti dionice) i koef. tek likvidnosti od 2,15
3. da gubitak na 30.9. i nije tako strašan kad se makne trošak amortizacije
4. ogromni potencijal
definitivno se može reć da je cijena od 35 kuna "niskorizična za ulaz"
Ovde će mnogi da polome zube. Nisu ni svesni koliko je ovde para zarobljeno od određenih velikih igrača što su zagrizli u koprivu pre koju godinu, a hteli bi da izvuku pare da kupe hartije od drugih i boljih društava po povoljnim cenama.
Sada se polako izvlače van odavde, da ne uplaše ovu bedu na kupnji. Pre par dana neko je istovario nekoliko iljada komada, a to je tek početak.
Pamet u glavu i ne nasedajte ovima što navlače da vam prodaju jer samo tako mogu da prodaju. Neće ovde da bude dobro još barem 3 godine. Zašto da se čami 3 godine u najgorem društvu kad mogu da se kupe hartije društava koje rade poso kako bog zapoveda po extra cenama.
Ovde će mnogi da polome zube. Nisu ni svesni koliko je ovde para zarobljeno od određenih velikih igrača što su zagrizli u koprivu pre koju godinu, a hteli bi da izvuku pare da kupe hartije od drugih i boljih društava po povoljnim cenama.
Sada se polako izvlače van odavde, da ne uplaše ovu bedu na kupnji. Pre par dana neko je istovario nekoliko iljada komada, a to je tek početak.
Pamet u glavu i ne nasedajte ovima što navlače da vam prodaju jer samo tako mogu da prodaju. Neće ovde da bude dobro još barem 3 godine. Zašto da se čami 3 godine u najgorem društvu kad mogu da se kupe hartije društava koje rade poso kako bog zapoveda po extra cenama.
08.12.09 PBZ skrb 77.213
18.12.09 PBZ skrb 43.659
24.12.09 PBZ skrb 44.350
tko se izvlači? … mali igraći koji se nalaze pod skrbničkim kod PBZ-a.
Uopšte nisam mislio na taj račun, šta pričate i navlačite? Znam ja jako dobro na šta sam mislio i na koje račune. Iljadarke se postave ispod 3% od tržne cene na kupnju, tako da se pomeri odnos ukupne kupnje i prodaje, a na prodaji se polako rešava po lepim visokim cenama. Ko da ja ne znam šta se radi. A onda jedan dan kupnje iznenada nema. Ovde će da bude plača.