Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
ZA CRNCA:
moran ti skrenut pozornost na
– HGSP osla sa 725 na 25 cini mi se daklen cca 30 puta.
– HGSP je privatna tvrtka i privatni kapital je tu da ju ozivi kao sto i je uz privatne market managere.
– DDJH je na 9 etini cijene.
-DDJH je DRžavna tvrtka to je sreća!!!
mislin da dalje ne triba objašnjavat
SVIMA KOJI ČITAJU OVAJ FORUM: sva "trabunjanja" ovdje vrijede koliko ih plaćate!!!
Zagrebačka burza – Poništenje transakcije
21.12.2009 9:23:00
Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti. Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da je transakcija dovela do iskrivljene slike tržišta, a koja daje privid likvidnosti, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcije br.1293 dionicama DDJH-R-A (118 kom po cijeni od 34,62 kn).
Eto netko trgovao između sebe, zaista je 118 komada dalo iskrivljenu sliku [lol]
Pozdrav ekipa, ovo je jedna od dionica na kojoj je moja malenkost izgubila… hm ja cu reci svoj feeling pa me slobodno popljucajte do mile volje.Jednostavno jednostavno imam osjećaj da će dionica ddjh = 1$ u 2010 i da će to biti dno za istu.Zbog onih koji su unutra daj Bože da se varam.Zasto 1$?Zato što je dionica 2005 vrijedila cca 20 Kn.Što se promijenilo od tada? Država nagomilala hrpu dugova, trošak radnika // i davanja za radnike u RH narastao cca 30 %, narastao PDV na 23% i što je najgore Države – HR i susjedi kao glavni konzumenti Đurinih uradaka su izvan igre zbog nepovjerenja investitora te kako stvari stoje nakon Grčke i Dubaija tako će i ostati duže vremena.Volija bi da se varam,i stvarno mi nije namjera rušiti drukanjem cijenu.
Sretno
Eto, kolega "crnac"- vidite da nisam pesimista- neki vjeruju da DDJH vrijedi 5 kuna! ( a ja sam precijenio vrijednost dionice za 300%) (-:
Pozdrav ekipa, ovo je jedna od dionica na kojoj je moja malenkost izgubila… hm ja cu reci svoj feeling pa me slobodno popljucajte do mile volje.Jednostavno jednostavno imam osjećaj da će dionica ddjh = 1$ u 2010 i da će to biti dno za istu.Zbog onih koji su unutra daj Bože da se varam.Zasto 1$?Zato što je dionica 2005 vrijedila cca 20 Kn.Što se promijenilo od tada? Država nagomilala hrpu dugova, trošak radnika // i davanja za radnike u RH narastao cca 30 %, narastao PDV na 23% i što je najgore Države – HR i susjedi kao glavni konzumenti Đurinih uradaka su izvan igre zbog nepovjerenja investitora te kako stvari stoje nakon Grčke i Dubaija tako će i ostati duže vremena.Volija bi da se varam,i stvarno mi nije namjera rušiti drukanjem cijenu.
Sretno
Eto, kolega "crnac"- vidite da nisam pesimista- neki vjeruju da DDJH vrijedi 5 kuna! ( a ja sam precijenio vrijednost dionice za 300%) (-:
[/quote]
Ajde ljudi ne pretjerujte.
Niko nikoga ne nagovara na ništa.Izgubio sam i ja podosta love na holdingu pa kakve veze to ima?
Glupo je davati nekakve targete i nije mi jasno kako to uopće prolazi na forumu ali dobro.
Đuro je u problemima to je jasno vjerujem svima ali po nekim fundamentalnim pokazateljima ovo su sasvim povoljne razine za otvaranje long pozicija.
Naravno pričam o investiranju a ne o omiljenoj dječjoj igri ovdje na forumu"pogodi lokalno dno"
Sprdate kolegu Crnca bez razloga..čovjek je dao svoje viđenje..obrazložio ga je fundamentima..i napravio je to poprilično korektno IMHO
A to koliko je vrijedila 2005 ne govori apsolutno ništa..moguće je da je i tada bila skupa ili brutalno podcjenjena..potpuno nebitan podatak
ekipa molim Vas, da se ne zabavljate ovom mojom procjenom jer nije istina da sam rekao da ce ddjh doci na 5 Kn, rekao sam da ce doci na 1$, a to ce biti blizu 7 Kn i rekao sam to cisto iz nekih fantazija te naglasio da nije druk za dolje.
ujedno još jednom svima unutra želim da ode na paritet ADPl minimalno
ekipa molim Vas, da se ne zabavljate ovom mojom procjenom jer nije istina da sam rekao da ce ddjh doci na 5 Kn, rekao sam da ce doci na 1$, a to ce biti blizu 7 Kn i rekao sam to cisto iz nekih fantazija te naglasio da nije druk za dolje.
ujedno još jednom svima unutra želim da ode na paritet ADPl minimalno
1 $ = 5,06 HRK na današnji dan HNB-a, a ako će USD biti 7 HRK ondak pusti DDJH na miru i uložiti treba u USD jer je to zarada od 40%. Kakvi ljudi ovdje pišu gluposti i odakle baš 7 HRK za 1 $ ???
po meni 1USD = 6,70Kn u 2010 mozda u 6 misec do Sv.Ante.Osim toga od 8 miseca 2009 ja sam long USD ulaz 5.00Kn i ne zanimaju me dionice, posebno u RH osim jedne spekulativne trenutno.Znan da zvuči grozno moja prognoza za ddjh = 1US$ nekome tko je unutra ali sam iskreno napisa da je cista fantazija i osjećaj i da se nitko ne povodi mojim drukanjem.
Još nešto DDJH : ovoj dionici nema boje zasigurno dok vlada javno,jasno i dokazano ne obeća pomoć tvrtci.
Zbog onih koji su unutra daj Bože da se varam.Zasto 1$?Zato što je dionica 2005 vrijedila cca 20 Kn.Što se promijenilo od tadaquo
Možda cca 20 kn po dionici na računu? [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]