DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 13:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

21,9 kuna keša po dionici na 30.9. a danas cijena dionice 35,5 … brutalno dobro …

P.S. ispoda toga neće 😉

Kako ste dobili 21,9 kuna po dionici? Pa zar nisu poslovali sa 22 miliona kuna gubitka? Nemaju oni niti 1 HRK po dionici- za sada je loša situacija u Đuri. Na žalost.
[/quote]

Novac u banci i blagajni na 30.9.2009 = 69.869 milja
broj dionica* (umanjen za vlastite)= 3.189.975

69869000/3189975 = 21,9kn

ako tu nadodamo i
Kratkotrajna financijska imovina 2.435

onda je
keš po dionici = 22,66 kn

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

neznam jel tko već stavio pa evo još jednom

http://business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ruski-Zarubeznjeft-istiskuje-s-trzista-sisacku-rafineriju

Ruski Neftegazinkor, podružnica moćne ruske tvrtke Zarubežnjeft, vlasnice Rafinerije nafte u Bosanskom Brodu i Rafinerije motornih ulja u Modriči, namjerava uložiti milijardu eura u ta postrojenja do 2015., a istodobno su objavili namjeru da kupuju i grade benzinske crpke u regiji – Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

đuro ima i znanja i potencijala .. … vjerujem da će dio ovog kolaća od milijardu eura uhvatit .. pa tko će ako susjed neće

jedino da je managment sposobniji .. di bi đuri bio kraj

http://www.vjesnik.com/html/2009/12/05/Clanak.asp?r=gos&c=1

Susjed ali je to politički dalekooo.
Sad je Dodik naručio 200 vagona. Gdje? U Srbiji, Poljskoj i Slovačkoj. Remont pruge radi tko? Austrijanci.

who dares, wins

21,9 kuna keša po dionici na 30.9. a danas cijena dionice 35,5 … brutalno dobro …

P.S. ispoda toga neće 😉

Kako ste dobili 21,9 kuna po dionici? Pa zar nisu poslovali sa 22 miliona kuna gubitka? Nemaju oni niti 1 HRK po dionici- za sada je loša situacija u Đuri. Na žalost.
[/quote]

ako tu nadodamo i

onda je

[/quote]
Kolega, ne možete tako računati- a kolike su obaveze? DDJH realno vrijedi 15-20 HRK ( prema mojima proračunima). Tržišna cijena mu je ova koja je. Preporuka- hold i ne kupovati niti prodavati za sada.

...biti najbrži čovijek na svijetu...

P.S. ispoda toga neće 😉

[/quote]

ako tu nadodamo i

onda je

[/quote]
Kolega, ne možete tako računati- a kolike su obaveze? DDJH realno vrijedi 15-20 HRK ( prema mojima proračunima). Tržišna cijena mu je ova koja je. Preporuka- hold i ne kupovati niti prodavati za sada.
[/quote]

Naravno da nije sve tako jednostavno kako se na prvi pogled čini. Ovih vaših 15-20 kuna je debelo podcijenjeno. Pa govorite o relacijama gdje je p/b 0,15 odnosno 0,20. Trebalo bi par godina poslovanja s dobrim gubitkom pa da se kapital pojede. Mislim da je to više nego pesimistično.

Trenutačno je važno da DDJH ima koef. tekuće likvidnosti veći od 2 i da bez problema može servisirat kratkoročne obveze. Znači likvidnost nije upitna a bome nije ni solventnost. Još neko vrijeme ima dosta kapitala da se pokrije hladni pogon i posljedično visoki fiksni troškovi koji nisu pokriveni prihodima zbog nezaposlenosti kapaciteta. A u međuvremenu mislim da će uprava (koliko god nesposobna bila) sklopit neki posao i zaposlit kapacitete.

Cijena od 35 kuna je više nego povoljna. Definitivno buy and hold za mene. Nemam namjeru ništa više kupovat jer sam svoju ciljanu količinu dosegnuo.

Kratkoročno treba vidit da li će radnici napravit najavljeni dar mar prije predsjedničkih izbora. Ako isti izostane bit će to znak da je neki dogovor između vlade i đure pao

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

Pozdrav ekipa, ovo je jedna od dionica na kojoj je moja malenkost izgubila… hm ja cu reci svoj feeling pa me slobodno popljucajte do mile volje.Jednostavno jednostavno imam osjećaj da će dionica ddjh = 1$ u 2010 i da će to biti dno za istu.Zbog onih koji su unutra daj Bože da se varam.Zasto 1$?Zato što je dionica 2005 vrijedila cca 20 Kn.Što se promijenilo od tada? Država nagomilala hrpu dugova, trošak radnika // i davanja za radnike u RH narastao cca 30 %, narastao PDV na 23% i što je najgore Države – HR i susjedi kao glavni konzumenti Đurinih uradaka su izvan igre zbog nepovjerenja investitora te kako stvari stoje nakon Grčke i Dubaija tako će i ostati duže vremena.Volija bi da se varam,i stvarno mi nije namjera rušiti drukanjem cijenu.
Sretno

Pozdrav ekipa, ovo je jedna od dionica na kojoj je moja malenkost izgubila… hm ja cu reci svoj feeling pa me slobodno popljucajte do mile volje.Jednostavno jednostavno imam osjećaj da će dionica ddjh = 1$ u 2010 i da će to biti dno za istu.Zbog onih koji su unutra daj Bože da se varam.Zasto 1$?Zato što je dionica 2005 vrijedila cca 20 Kn.Što se promijenilo od tada? Država nagomilala hrpu dugova, trošak radnika // i davanja za radnike u RH narastao cca 30 %, narastao PDV na 23% i što je najgore Države – HR i susjedi kao glavni konzumenti Đurinih uradaka su izvan igre zbog nepovjerenja investitora te kako stvari stoje nakon Grčke i Dubaija tako će i ostati duže vremena.Volija bi da se varam,i stvarno mi nije namjera rušiti drukanjem cijenu.
Sretno

Ovo kao da si izvukao iz mojih usta,100% realno razmiljanje samo šteta što ja to nisam na vrijeme shvatila.
Pušinel na ovoj dionici je zbilja razbistrio neke glave ali vidim da ima još onih koji maštaju.
Sretno svim sanjarima.

Sumnjam da ce DDJH biti novo Pounje(gacara). A što se tice cijene:ja cu dokupiti.

Sretno

@parchy

na temi DDJH govorite o

"država nagomilala hrpu dugova, trošak radnika // i davanja za radnike u RH narastao cca 30 %, narastao PDV na 23% i što je najgore Države – HR i susjedi kao glavni konzumenti Đurinih uradaka su izvan igre zbog nepovjerenja investitora te kako stvari stoje nakon Grčke i Dubaija tako će i ostati duže vremena"

dok na temi HGSP

"Sve ispod 100 Kn je holštapleraj. Malo pozitivnih vijesti iz USA i Europe te Rohininh 10 mil Kn poticaja i na 120-150 Kn ide."

nakon ovog malo sam skeptičan na ovo vaše "stvarno mi nije namjera rušiti drukanjem cijenu."

Ako će DDJH sljedećih 10 godina poslovat s EPS=-6,3 (što je po mom mišljenju više nego SF), BVPS će past na 35kuna (sad je cca. BVPS = 98) ne uzimajući pritom u obzir vremensku vrijednoist novca.. a gle čuda baš se sad po toj cijeni trguje P=35kn, P/B = cca 0,35

DDJH = je sad debelo podcijenjen

p.s. problem je jedino plitko tržište pa ga jedan osrednji igrać može srušit za jednim nalogom na 20 kuna .. a to je sad jedna druga priča i ta priča nema veze s realnom vrijednošću DDJH

http://www.24sata.hr/news/vlak-se-zabio-u-odbojnik-u-nesreci-ozlijedeno-46-ljudi/150473/

Ove godine se desilo toliko nesreca s vlakovima.

Valjda ce DDJH dobiti neki posao za nove,bolje,sigurnije vagone.

Ja cekam na 29 kuna da dokupim jos 500 komada.

ZA CRNCA:
moran ti skrenut pozornost na
– HGSP osla sa 725 na 25 cini mi se daklen cca 30 puta.
– HGSP je privatna tvrtka i privatni kapital je tu da ju ozivi kao sto i je uz privatne market managere.
– DDJH je na 9 etini cijene.
-DDJH je DRžavna tvrtka
mislin da dalje ne triba objašnjavat
SVIMA KOJI ČITAJU OVAJ FORUM: sva "trabunjanja" ovdje vrijede koliko ih plaćate!!!

New Report

Close