DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 09:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pazi da ne ostanes brzo bez municije. Biti ce toga i ispod 30 kako je krenulo…

Stavljam se na 33 kune.

svaki dan kunu jeftinije …

I love the Smell of Profits in the Morning

Stavljam se na 33 kune.

jednostavnije bi bilo da staviš sve na 30, ako već nemamo na svjetskoj ekonomiji imamo na đuri double dip.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja nekako ne vjerujem da može ispod 33 kuna? Mislite da u petak možemo biti na 30 kuna?

Mislim da crobex ide prema 1900 i da ce DDJH lagano na 30kn,kako su neki i rekli

Mislim da crobex ide prema 1900 i da ce DDJH lagano na 30kn,kako su neki i rekli

da ne vjerujes , prije par godina sam kupovao na 144 kn pa i na 160 i bio super zadovoljan.
a vidi danas i ne pomislajm da ga kupim na 30 kn .
ah ta burza

najvrednije stvari u životu su besplatne

Bum ja prodo opet na 144 i 160 🙂 biti cu jako zadovoljan [cool]

Bum ja prodo opet na 144 i 160 🙂 biti cu jako zadovoljan [cool]

ma svakako , ali alii ima puno toga boljeg od djurice .
mislim da nece on daleko od 50 kn tako brzo

najvrednije stvari u životu su besplatne

@ivek

vidim da si posto malo prenervozan .. opusti se malo .. ako ciljaš razine od 130 i 160 .. znaci da gledaš na đuru dugorocno .. i ne zanimaju te kratkorocne fluktuacije… pa što ti je odna važno jel đuro na 35 il 33 il 30 il 27 ???

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

@ivek

vidim da si posto malo prenervozan .. opusti se malo .. ako ciljaš razine od 130 i 160 .. znaci da gledaš na đuru dugorocno .. i ne zanimaju te kratkorocne fluktuacije… pa što ti je odna važno jel đuro na 35 il 33 il 30 il 27 ???

[/quote]

Možda tek misli ući pa mu nije isto ulazi li na 35 ili 27 – razlika je u 20% dionica

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

@ivek

[/quote]

Kupim malo više komada dionica za iste novce 🙂 Pricekati cu jos malo,pa onda cu potrošiti zadnju kunu. Da ciljam dugorocno.

New Report

Close