Joj,joj .Opet dobre vjesti. Dajte više objavite nešto loše (pa valjda ima nešto!?) da još malo dokupimo oko 180KN. Ovako če otič preko 200 prije nego nabavim svježi keš [smiley10]
Pročitajte tekst na prvoj stranici http://www.poslovni.hr o DDJH i recite da ćete ga prodati ispod 300 kuna……[smiley1]
Ali meni nije jasno što se čeka. Pa Đuro sigurno dobiva poslove i lovu a tko će dobiti na natječajima mislim da i nije presudno..
Kako što se čeka, pa dionica konstantno raste na velikim prometima i to praktično bez onih mini korekcija. Tako nešto se očekuje i dalje.
Vidim, zanimljivo ste društvo, pa da vam se pridružim s kojim slovom, na ovoj dionici s potencijalom..
Idem probati prognozirati sutrašnji rast Đakovića:
+ 4-5%.
[smiley2]
Pozdrav!
Ali meni nije jasno što se čeka. Pa Đuro sigurno dobiva poslove i lovu a tko će dobiti na natječajima mislim da i nije presudno..
Kao što reče kolega Croblack , ne čeka se ništa , baš naprotiv…..
Samo što čini mi se dosta ljudi žali što još malo ne pričeka da se ukrcavaju [smiley2]…..
Naravno to je još moguće , ali vlak se već neko vrijeme kreće, samo malo zastane na ponekom peronu… [smiley1]
Doduše vlak se kreće već dosta dugo vremena, pokrenuo se još kad je Đuro prvi puta sa stotinjak kuna dosegao 130, pa 140, pa 150…. pa se malo vratio po one na 140, samo što je onda bilo još dosta skeptičnih kojima je djelovao napuhano i nisu htjeli vjerovati u “glasine” , zato ga danas kupuju malo skuplje nego onda , ali nema veze, još je dug put ispred [smiley1][smiley1]
može Đuro oboje[smiley1]
Vaš link
“U tom slučaju “šestice” bi se naručile od Steyra i ne bi se proizvodile u Hrvatskoj, ali bi se u njih ugrađivalo najmanje 25 posto hrvatskih dijelova. U Specijalnim vozilima Đure Đakovića proizvodile bi se finske “osmice” također s minimalno 25 posto hrvatskih dijelova. No u istoj tvornici moglo bi se proizvoditi još 200 oklopnjaka za Makedoniju, a vjeruje se i za još neka tržišta izvan Europe.”
da bi riječ reko.[smiley2]
Istina, dosta je stranih zemalja zainteresirano za hrv. vojnu industriju.Za modernizaciju i proizvodnju oklopnjaka, npr.
Đuro Đaković će, po svemu se čini, dosta izvoziti u budućnosti.U starijim vijestima od ove godine se dosta spominju poslovi sa oklopnjacima za van.
Vidim, zanimljivo ste društvo, pa da vam se pridružim s kojim slovom, na ovoj dionici s potencijalom.. Idem probati prognozirati sutrašnji rast Đakovića: + 4-5%. [smiley2] Pozdrav!
Ipak se čini da su ljudi malo oprezniji ( čitaj skeptičniji) !!!!
Ma ne radi se tu o skepsi ili povjerenju, već o tome da na jednoj te stoj vijesti dionica jaše već mjesecima.
Svi institualci već odavno znaju da DD čeka posao bilo od austrijanaca bilo finaca. Nepoznanica je koliko će točno posla biti i kakvu će konkretno dobit od tog posla DD ostvariri.
DD je trenutno jako precjenjena dionica i svakodnevno ponavljanje jedne te iste vijesti služi velikima za izlaz.
Kad budu poznate konkretne brojke, tada će se ponovno ulaziti. Da li na 160 170 ili 180 nije bitno, kad izračuni budu jasniji.
Meni nije jasno kako se DDJM, koja je podcjenjena s obzirom na događanja i parametre, nalazi na marginama razmišljanja kad su forumaši u pitanju