DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 07:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Samo neka klizne,ja cekam na 35-36 da dokupim još.

Jel tu treba bit vidovit da se vidi kuda to ide?
[/quote]

Prema kuda to ide? Ja ne vjerujem da može niže od 35 kuna.

[/quote]

tu bi trebao biti jak otpor , po meni velika šansa da će se odbiti na tom nivou…………ali s ovim zse nikad ne znaš

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ja se nadam da ce DDJH na 47-48 kuna do kraja godine. Nešto se tu mora desiti.

Mislim da se tu nešto događa,neko ušo s 1600komada na kupnju ??? Mislim da mi5 ima pravo.. Ispod 37 kuna jednostavno ne može DDJH..samo UP UP. Mogo bi se tu vlakić dogoditi.

ivek znalo je biti niz puta da sam ja stavljao na bid 2000, 3000 komada pa ste tu pisali kako ulaze veliki igrači, fondovi, bakić na potpori i slično. Nije za Đuru to velik novac, treba biti realan. Mojih naloga nema malo dulje vrijeme jer nema odbijanaca, a ako ih ima na skromnom su volumenu. Zasad je trend prema dolje, a kada se prodaja izlufta i nastane potpora na bidu, a ne da vidim rupu do centra Zemlje onda ću razmisliti o ulazu. Đuro već dugo nije longplay već obrtanje para trejdom. Nažalost je tako. A P/B ovdje ne znači mnogo ako se zna da tvrtka ima neizvjesnu budućnost.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Dramatično pismo veleposlanika Galića
Ante Milković / 09.12.2009. 11:00:30IspišiPodijeli
Pošalji na e-mailPodijeli na FacebookuPodijeli na Twitteru
Hrvatski veleposlanik u parizu Mirko Galić pismom upozorava Mesića i Kosor da bi prestanak suradnje s francuskom vojnom tvrtkom "Thales" mogao imati teške političke posljedice za Hrvatsku

Hrvatski veleposlanik u Parizu Mirko Galić poslao je prije nekoliko dana premijerki Jadranki Kosor i predsjedniku države Stjepanu Mesiću diplomatsko pismo u kojem upozorava da bi prestanak suradnje s jednom od najvećih i najmoćnijih vojnih tvrtki u svijetu, francuskim Thalesom, mogao dovesti u pitanje podršku Francuske Hrvatskoj za što brži ulazak u EU.

Prema dijelu korespondencije hrvatskog Veleposlanstva u Parizu i hrvatskog političkog vrha, do koje je redakcija Globusa uspjela doći, Galić pod upitnik stavlja i još uvijek tajan plan francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koji je namjeravao posjetiti Hrvatsku u proljeće sljedeće godine.

Google oglasi
Kultura
film, glazba, kazalište umjetnost, fotografija
http://www.jutarnji.hr/kultura
Hrvatska je od francuskog Thalesa u proteklih pet godina preko državne tvrtke Pomorski centar za elektroniku sa sjedištem u Splitu (PCE) nabavila vojne taktičke radiouređaje vrijedne približno 200 milijuna kuna. Uspješna suradnja ljetos je trebala dobiti nastavak kad je državni PCE s Thalesom osnovao zajedničku tvrtku ”PCE-Thales Napredni sustav”.

Nova tvrtka trebala je softverima i elektronskim sustavima opremiti svih 126 blindiranih vozila koja je Hrvatska kupila od finske Patrije. Vrijednost novog projekta procijenjena je također na oko 200 milijuna kuna. No, nakon što je hrvatsko-francuska tvrtka registrirana na Trgovačkom sudu 13. listopada, s hrvatske su strane izostala financijska sredstva.

Nezadovoljni čelnici svjetskog vojnog giganta nedavno su u Parizu organizirali sastanak s hrvatskim veleposlanikom Galićem na koji su poslali francuskog člana Uprave zajedničke tvrtke Luc-Bertila Fiéveta te francuskog člana Nadzornog odbora Marca Prévosta. Galić u pismu čelnim ljudima Hrvatske navodi kako su mu ”predstavnici francuske kompanije prenijeli određenu zabrinutost svoje kompanije u svezi sa sudbinom ugovora o osnivanju zajedničke tvrtke u Splitu”.

Iako su Galiću njegovi sugovornici rekli kako Thales ima razumi je vanja za financijske teškoće koje ima Ministarstvo obrane i sam državni proračun, Francuzi nisu zaboravili dometnuti da je ”ulazak Thalesa u vlasništvo splitskog Pomorskog centra jedna od strateških točaka francuske ekonomske politike prema Hrvatskoj”. Stoga Galić u zaključku pisma navodi da bi ”u završnoj fazi pregovora RH i EK, gdje Francuska pruža punu potporu našim nastojanjima da uđemo što prije u članstvo EU i u perspektivi planiranog posjeta predsjednika Sarkozyja Hrvatskoj, odustajanje od već potpisanog ugovora moglo izazvati nedoumice na francuskoj strani i izazvati sumnje u našu pouzdanost”.

who dares, wins

Dramatično pismo veleposlanika Galića
Ante Milković / 09.12.2009. 11:00:30IspišiPodijeli
Pošalji na e-mailPodijeli na FacebookuPodijeli na Twitteru
Hrvatski veleposlanik u parizu Mirko Galić pismom upozorava Mesića i Kosor da bi prestanak suradnje s francuskom vojnom tvrtkom "Thales" mogao imati teške političke posljedice za Hrvatsku

Hrvatski veleposlanik u Parizu Mirko Galić poslao je prije nekoliko dana premijerki Jadranki Kosor i predsjedniku države Stjepanu Mesiću diplomatsko pismo u kojem upozorava da bi prestanak suradnje s jednom od najvećih i najmoćnijih vojnih tvrtki u svijetu, francuskim Thalesom, mogao dovesti u pitanje podršku Francuske Hrvatskoj za što brži ulazak u EU.

Prema dijelu korespondencije hrvatskog Veleposlanstva u Parizu i hrvatskog političkog vrha, do koje je redakcija Globusa uspjela doći, Galić pod upitnik stavlja i još uvijek tajan plan francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, koji je namjeravao posjetiti Hrvatsku u proljeće sljedeće godine.

Google oglasi
Kultura
film, glazba, kazalište umjetnost, fotografija
http://www.jutarnji.hr/kultura
Hrvatska je od francuskog Thalesa u proteklih pet godina preko državne tvrtke Pomorski centar za elektroniku sa sjedištem u Splitu (PCE) nabavila vojne taktičke radiouređaje vrijedne približno 200 milijuna kuna. Uspješna suradnja ljetos je trebala dobiti nastavak kad je državni PCE s Thalesom osnovao zajedničku tvrtku ”PCE-Thales Napredni sustav”.

Nova tvrtka trebala je softverima i elektronskim sustavima opremiti svih 126 blindiranih vozila koja je Hrvatska kupila od finske Patrije. Vrijednost novog projekta procijenjena je također na oko 200 milijuna kuna. No, nakon što je hrvatsko-francuska tvrtka registrirana na Trgovačkom sudu 13. listopada, s hrvatske su strane izostala financijska sredstva.

Nezadovoljni čelnici svjetskog vojnog giganta nedavno su u Parizu organizirali sastanak s hrvatskim veleposlanikom Galićem na koji su poslali francuskog člana Uprave zajedničke tvrtke Luc-Bertila Fiéveta te francuskog člana Nadzornog odbora Marca Prévosta. Galić u pismu čelnim ljudima Hrvatske navodi kako su mu ”predstavnici francuske kompanije prenijeli određenu zabrinutost svoje kompanije u svezi sa sudbinom ugovora o osnivanju zajedničke tvrtke u Splitu”.

Iako su Galiću njegovi sugovornici rekli kako Thales ima razumi je vanja za financijske teškoće koje ima Ministarstvo obrane i sam državni proračun, Francuzi nisu zaboravili dometnuti da je ”ulazak Thalesa u vlasništvo splitskog Pomorskog centra jedna od strateških točaka francuske ekonomske politike prema Hrvatskoj”. Stoga Galić u zaključku pisma navodi da bi ”u završnoj fazi pregovora RH i EK, gdje Francuska pruža punu potporu našim nastojanjima da uđemo što prije u članstvo EU i u perspektivi planiranog posjeta predsjednika Sarkozyja Hrvatskoj, odustajanje od već potpisanog ugovora moglo izazvati nedoumice na francuskoj strani i izazvati sumnje u našu pouzdanost”.

To ze zove lobiranje.
Vjerovatno je i financijski stimuliran
Neće se dogoditi ništa dramatično..mali pritisak na državu da pojača investicije
Novca nema tako da će se morati malo skulirati htjeli oni to ili ne

sijem žito raste grahorica

Thales je pojam za vojnu industriju u Svijetu i okolici pa bi bilo puno bolje da se Vlada skulira ako ima tamo tko da misli.
Ovako se to radi:
http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=92027

who dares, wins

To ze zove lobiranje.
Neće se dogoditi ništa dramatično..mali pritisak na državu da pojača investicije

Da se bojim Francuza, nosio bi praćku sa sobom. [cool]

Prvo neka đuro probije 70 kuna,a dalje je samo nebo granica [cool]

To ze zove lobiranje.

Da se bojim Francuza, nosio bi praćku sa sobom. [cool]
[/quote]
Francuza se čovjek ne treba bojati, već na finjaka. Thales sam je veća fora od pola Hrvatske i to sa tendencijom rasta… Đuro je njima le petit dejeuner tek.

who dares, wins

Baš me zanima sto ce biti sutra 🙂

Baš me zanima sto ce biti sutra 🙂

novi dan?

I love the Smell of Profits in the Morning

Hvala danas prodavateljima na 36 kuna,cekam na 35 kuna sutra.

New Report

Close