Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
daklem nastavak gradnje spremnika je u planu za 2.kvartal 2010., pitanje je samo hoce li duka ostati u igri i sto ce sve novo jos dogoditi se [wink]
uvjeren sa da ce situacija vec u sijecnju biti na tragu novosti kad se Jaca vrati [proud]
Ja sam uvjeren da ce nastaviti dalje graditi spremnike za JANF
ja osobno necu iskusavati ponovno srecu i hvatati duku na godisnjem low-u kao zadnji put ali mislim da je uskoro trenutak ako se netko jos planira do-krcati [wink]
ja osobno necu iskusavati ponovno srecu i hvatati duku na godisnjem low-u kao zadnji put ali mislim da je uskoro trenutak ako se netko jos planira do-krcati [wink]
a možda se netko planira is-krcati [smiley]
dok jednome smrkne drugome svane [wink]
Mislim da se tu nešto događa,neko ušo s 1600komada na kupnju ??? Mislim da mi5 ima pravo.. Ispod 37 kuna jednostavno ne može DDJH..samo UP UP. Mogo bi se tu vlakić dogoditi.
Mislim da se tu nešto događa,neko ušo s 1600komada na kupnju ??? Mislim da mi5 ima pravo.. Ispod 37 kuna jednostavno ne može DDJH..samo UP UP. Mogo bi se tu vlakić dogoditi.
može kolega i niže uvijek .
pogledaj samo graf i sve će ti biti jasno.
Samo neka klizne,ja cekam na 35-36 da dokupim još.
Jel tu treba bit vidovit da se vidi kuda to ide?
može kolega i niže uvijek .
pogledaj samo graf i sve će ti biti jasno.
[/quote]
P/b =0,39 hhmm .. dvoljno nisko da se kladim na đuru .. inače mišljenja sam da samo jedna dobra vijest može đuru komotno vratit na 50 kuna dok ga i pokoja loša vijest, s obzirom da su do sad bile sve loše vijesti, ne može bacit niže od 35 …
inače u ovu sada cijenu je već diskontiran loš rezultat na kraju 2009. godine