Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
sretno ti bilo.. nadam se da imas jake zivce 🙂
Ne znam koliko si pratio DDJH u zadnje dvije-tri godine, ali nije ovo dionica za ljude slabih zivaca 🙂
Potpisujem, hahaha!! [lol]
Jam sam izašo iz Ingre s velikim minusom i uložio sve u ovu dionicu.Nekako mi govori da se ovdje ukopam sljedece 2 godine,da cu vratiti izgubljeno plus zarada. Ocekujem ovu dionicu iznad 400 kuna(zvuci smiješno,priznajem kao i što HG spot skoci preko noci bez razloga,samo ovdje ce biti sa razlogom). [wink]
očekuješ prinos 1000% u 2 godine, pa čemu takva skromnost? [lol]
mora imati neke argumente za to a ne neki svoj gut feeling
ja isto neke spomenute stvari potpisujem, nadam se i vjerujem da ce posao s janafom i vagonima ipak neke stvari pokrenuti, mislim da strpljenja treba imati i puno razumijevanja (ne kao na ptkm ali ipak) i mislim da ce ponuditi neku ozbiljniju promjenu u narednih pola godine.
za sada nam je 92kune po dionici nas cilj i to do kraja sijecnja… [proud]
Jam sam izašo iz Ingre s velikim minusom i uložio sve u ovu dionicu.Nekako mi govori da se ovdje ukopam sljedece 2 godine,da cu vratiti izgubljeno plus zarada. Ocekujem ovu dionicu iznad 400 kuna(zvuci smiješno,priznajem kao i što HG spot skoci preko noci bez razloga,samo ovdje ce biti sa razlogom). [wink]
[/quote]
Jednostavno cemo vidjeti,al za mene tolko ova dionica vrijedi.
Svi cemo se cuditi,kada ce biti kasno.
Eto,ako sada dionica jos padne ispod 40 kuna,ja cu samo dokupiti po 37 i 38kn. Ovo je po meni samo narucena vijest,da se neko fino ukrca.
[/quote]
Jednostavno cemo vidjeti,al za mene tolko ova dionica vrijedi.
Svi cemo se cuditi,kada ce biti kasno.
[/quote]
Ja se neću čuditi ni ako ode na 1000 kn. Zato sam i nakrcan do grla.
nemojmo ipak pretjerivati, treba napraviti prvi korak a to je prijeci 100kn! nakon toga 200 a to da bude u roku 1-2 godine bi vec bilo odlicno… ipak cisto sumnjam da ste kolege ulozili u duku na preko 5 god i da zato ocekujete preko 400kn..
ja isto neke spomenute stvari potpisujem, nadam se i vjerujem da ce posao s janafom i vagonima ipak neke stvari pokrenuti, mislim da strpljenja treba imati i puno razumijevanja (ne kao na ptkm ali ipak) i mislim da ce ponuditi neku ozbiljniju promjenu u narednih pola godine.
za sada nam je 92kune po dionici nas cilj i to do kraja sijecnja… [proud]
nadam se, vjerujem, strpljiv, pun razumijevanja, mislim….dajte ljudi, pa burza nije humanitarna organizacija za pomoć AA [bye]
Palo ispod 40, ivek jesi kupija.
Cekam na 37 i 38 🙂 . Tako da mi bude prosjek ulaza manji od 40kn.