DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 03:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,10
2.371
157
15,20
18,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sretno ti bilo.. nadam se da imas jake zivce 🙂

Ne znam koliko si pratio DDJH u zadnje dvije-tri godine, ali nije ovo dionica za ljude slabih zivaca 🙂

Potpisujem, hahaha!! [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ova dionca za 1-2god. ce na sve iznenaditi. [wink]

Jam sam izašo iz Ingre s velikim minusom i uložio sve u ovu dionicu.Nekako mi govori da se ovdje ukopam sljedece 2 godine,da cu vratiti izgubljeno plus zarada. Ocekujem ovu dionicu iznad 400 kuna(zvuci smiješno,priznajem kao i što HG spot skoci preko noci bez razloga,samo ovdje ce biti sa razlogom). [wink]

očekuješ prinos 1000% u 2 godine, pa čemu takva skromnost? [lol]
mora imati neke argumente za to a ne neki svoj gut feeling

ja isto neke spomenute stvari potpisujem, nadam se i vjerujem da ce posao s janafom i vagonima ipak neke stvari pokrenuti, mislim da strpljenja treba imati i puno razumijevanja (ne kao na ptkm ali ipak) i mislim da ce ponuditi neku ozbiljniju promjenu u narednih pola godine.
za sada nam je 92kune po dionici nas cilj i to do kraja sijecnja… [proud]

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Jam sam izašo iz Ingre s velikim minusom i uložio sve u ovu dionicu.Nekako mi govori da se ovdje ukopam sljedece 2 godine,da cu vratiti izgubljeno plus zarada. Ocekujem ovu dionicu iznad 400 kuna(zvuci smiješno,priznajem kao i što HG spot skoci preko noci bez razloga,samo ovdje ce biti sa razlogom). [wink]

[/quote]

Jednostavno cemo vidjeti,al za mene tolko ova dionica vrijedi.
Svi cemo se cuditi,kada ce biti kasno.

http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/ne-vide-izlaz-iz-situacije-bez-hitnog-posla-na-domacem-trzistu.html

sijem žito raste grahorica

http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/ne-vide-izlaz-iz-situacije-bez-hitnog-posla-na-domacem-trzistu.html

Eto,ako sada dionica jos padne ispod 40 kuna,ja cu samo dokupiti po 37 i 38kn. Ovo je po meni samo narucena vijest,da se neko fino ukrca.

[/quote]

Jednostavno cemo vidjeti,al za mene tolko ova dionica vrijedi.
Svi cemo se cuditi,kada ce biti kasno.
[/quote]
Ja se neću čuditi ni ako ode na 1000 kn. Zato sam i nakrcan do grla.

nemojmo ipak pretjerivati, treba napraviti prvi korak a to je prijeci 100kn! nakon toga 200 a to da bude u roku 1-2 godine bi vec bilo odlicno… ipak cisto sumnjam da ste kolege ulozili u duku na preko 5 god i da zato ocekujete preko 400kn..

..:: hvala svima na kolcima, uzvraćam 100-tkama baš u inat!!! Mudar čovjek pušta da ga vodi pravednost a uči od svih... ::..

Palo ispod 40, ivek jesi kupija.

ja isto neke spomenute stvari potpisujem, nadam se i vjerujem da ce posao s janafom i vagonima ipak neke stvari pokrenuti, mislim da strpljenja treba imati i puno razumijevanja (ne kao na ptkm ali ipak) i mislim da ce ponuditi neku ozbiljniju promjenu u narednih pola godine.
za sada nam je 92kune po dionici nas cilj i to do kraja sijecnja… [proud]

nadam se, vjerujem, strpljiv, pun razumijevanja, mislim….dajte ljudi, pa burza nije humanitarna organizacija za pomoć AA [bye]

Palo ispod 40, ivek jesi kupija.

Cekam na 37 i 38 🙂 . Tako da mi bude prosjek ulaza manji od 40kn.

New Report

Close