Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
DDJH bi trebo vrijediti barem 110kuna po dionici,da bi ovdje mirovinski fond mogo ulagati 🙁 Valjda bu ta vlada nešto napravila??
DDJH bi trebo vrijediti barem 110kuna po dionici,da bi ovdje mirovinski fond mogo ulagati 🙁 Valjda bu ta vlada nešto napravila??
Kako si došao do te cifre?ž
Nije li minimalna trž.kap.650mil
Kako si došao do te cifre?
Nije li minimalna trž.kap.650mil
Dosad je bilo propisano da mogu ulagati u dionice onih kompanija koje imaju tržišnu kapitalizaciju iznad 750 milijuna kuna.Također, Hanfa je propisala i da, ako se zbog promjene tržišnih cijena vrijednost tržišne kapitalizacije dionica spusti ispod 350 milijuna kuna, mirovinski fond i dalje može stjecati te dionice, sve dok se tržišna kapitalizacija ne spusti ispod 300 milijuna
Dosad je bilo propisano da mogu ulagati u dionice onih kompanija koje imaju tržišnu kapitalizaciju iznad 750 milijuna kuna.Također, Hanfa je propisala i da, ako se zbog promjene tržišnih cijena vrijednost tržišne kapitalizacije dionica spusti ispod 350 milijuna kuna, mirovinski fond i dalje može stjecati te dionice, sve dok se tržišna kapitalizacija ne spusti ispod 300 milijuna
Pročitao sam i u pravu si.
Slabije pratim u zadnje vrijeme.
Nebitno..bitno je da i holding raste konačno
[thumbsup]
Jam sam izašo iz Ingre s velikim minusom i uložio sve u ovu dionicu.Nekako mi govori da se ovdje ukopam sljedece 2 godine,da cu vratiti izgubljeno plus zarada. Ocekujem ovu dionicu iznad 400 kuna(zvuci smiješno,priznajem kao i što HG spot skoci preko noci bez razloga,samo ovdje ce biti sa razlogom). [wink]
sretno ti bilo.. nadam se da imas jake zivce 🙂
Ne znam koliko si pratio DDJH u zadnje dvije-tri godine, ali nije ovo dionica za ljude slabih zivaca 🙂
sretno ti bilo.. nadam se da imas jake zivce 🙂
Ne znam koliko si pratio DDJH u zadnje dvije-tri godine, ali nije ovo dionica za ljude slabih zivaca 🙂
Ja imam živaca puno,mislim da ce ovdje vrijeme pokazati svoje,posao s JANF-om(za kojeg mislim da ce se dogovoriti).
od neki dan sam unutra (23% portfelja) .. imam još par naloga koji stoje otvoreni pa ako to prođe super.. uglavnom ne kanim skoro izić van .. mislim da nas kod ddjh srednjoročno čeka puno lijepih stvari ..