Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,10 | 2.371 | 157 | 15,20 | 18,00 | 0,00% |
molio bih pojasnjenje kako mozemo usporedivati tenkove i vagone? mislim osim sto su to"kruske i jabuke" i sto se radi kupcima iz razlicitih zemalja poentirao bih, ako smijem, da je kljucna ona pricica sa prebijanjem dugova i uvjetima za ulazak u EU pa netko taj posao mora odraditi.
stoga ne kazem da je ovo 100% sigurno ali je veoma vjerojatno po meni a i ne mislim da dugo budemo cekali na rasplet situacije i odgovor.
respect!
Tih 900 vagona će proči kao i tenkovi za Kuvajt… Ljudi nema od toga ništa, bar neko vrijeme…
Danas bi se trebalo znati!
zasto bas danas??? sastanak je bio prije tjedan dana… moze malo detalja? unaprijed zahvaljujem!
Nitko sretniji od mene ako se to ostvari, i ako bude imalo utjecaja na cijenu dionice! Živi bili pa vidjeli!!
a zakaj se vi koji imate info ili naznake ne slazete na bidu??? hmmm
Kupio danas po 38,2 kn samo šta mi nalog nije prošao u potpunosti nego samo djelomično. Inače DDJH je 20.11. stvorio formaciju dan obrata trenda ili prodajni vrhunac i trebao bi u sljedećem razdoblju ići gore kao i Crobex.
a sta nakon Dubaia ako pukne u Istočnoj Europi balon.Svi smo ga svjesni u RH koja je geostrateški 10x vrednija od poljske,Ukrajine,Litve,Estonije,Letonije,Mađarske … koju su njeni komunisti najmanje "unazadili,razvili i zadužili" u odnosu na sovjetske komuniste po navedenim zemljama
Što će biti?
1uS$ 10 Kn, Đuro po 4 Kn ??
Zvuči ko druk na dole?Sam sam na Đuri po 48 kupovao i loše prošao.
Svima koji su unutra želim sreću i cijenu od bar 75 KN
a sta nakon Dubaia ako pukne u Istočnoj Europi balon.Svi smo ga svjesni u RH koja je geostrateški 10x vrednija od poljske,Ukrajine,Litve,Estonije,Letonije,Mađarske … koju su njeni komunisti najmanje "unazadili,razvili i zadužili" u odnosu na sovjetske komuniste po navedenim zemljama
Što će biti?
Zvuči ko velika glupost.
Što će biti?
Možda si se previše uzdao u geostrategiju koja ti je malo žešća. [lol]