Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Nema komentara! Dionica je jednostavno skočila zato jer je bila i još je uvijek debelo podcjenjena. Netko si je fino spustio cijenu i onda opalio po asku. Bit će tako još i na Đuri a i na ostalim dionicama, pogotovo brodarima.
Fino je potegla dionica,valjda imam nekih novosti?
Ako nema nikakvih novosti, onda u ponedjeljak ja ono svoga jada prodajem. Meni se ovo čini kao tehnički odbijanac.
na 50 sigurno
ovi nas ne čitaju što prodaju ali to je njihova greška.
Daj se malo spustite na zemlju…
???
Za dionicu koja će za godinu dana vrijediti 300 kn kažem da će danas sutra na 60 kn. I što te tu muči?
Muči me to što to govorite zadnjih godinu dana, a ništa se ne događa, i s kojim to argumentima tvrdite? Da se razumijemo, bio bih jako sretan da se to dogodi, ali bez velikih rezova i promjena (koje sam već opisao) od toga neće biti ništa. Što dalje idemo s ovakvom posadom na čelu i bez jasne strategije, ništa dobro se neće dogoditi. A ti iznesi argumente po kojima će vrijediti 300 kn za godinu dana. Lijep pozdrav
za vas kolega mikib, nakon vašeg odgovara lojtri i antiši
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]