Vladi je itekako stalo i učinit će sve da pomogne da Đuro Đaković opstane i da ne dođe do gubitka radnih mjesta ali u okvirima mogućnosti koje postoje za to, poručila je predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor nakon razgovora s vodstvom i predstavnicima sindikata Holdinga Đuro Đaković, s kojim je razgovarala o prevladavanju poslovnih teškoća koje postoje u holdingu
Bakiću je prosjek kupljenih dionica DDJH već oko 47-50, koliko ja pratim njegovo trgovanje ovdje, što i nije loše.
Bakiću je prosjek kupljenih dionica DDJH već oko 47-50, koliko ja pratim njegovo trgovanje ovdje, što i nije loše.
prosjek mi je bolji od njegovog pa i nakon izlaska i ponovnog ulaska. jos da mi je i preteci ga po kolicini [shocked] pa gdje bi mi bio kraj [proud] [thumbsup]
prosjek mi je bolji od njegovog pa i nakon izlaska i ponovnog ulaska. jos da mi je i preteci ga po kolicini [shocked] pa gdje bi mi bio kraj [proud] [thumbsup]
[/quote]
Moj prosjek je 150 kn i sigurno neću prodavati s minusom. [thumbsup]
Floki je obični lopov i manipulator, Baki je profać, a DDJH je danas u blokadi + 25%. [wink]
Moze li HZ dati posao za vagone DDJHu bez javnog natjecaja?
Koliko dugo bi trajala procedura oko javnog natjecaja?
Floki je obični lopov i manipulator, Baki je profać, a DDJH je danas u blokadi + 25%. [wink]
Vidi molim te kakvi njega filmovi pucaju,ovo je već zabrinjavjuće.
Moze li HZ dati posao za vagone DDJHu bez javnog natjecaja?
Koliko dugo bi trajala procedura oko javnog natjecaja?
I ja sam se isto pitao. Ne znam možda ovo pomogne:
Riječ je o nastavku projekta započetoga prije nekoliko godina za izgradnju ukupno 952 vagona, a ovo je prvi ugovor koji izravno potpisuju proizvođač i korisnik, Đuro Đaković- Specijalna vozila i HŽ Cargo.
Osnovna je ideja da se subvencije daju uspješnima, a ne onima koji se ne mogu oporaviti. Ministar gospodarstva inzistirat će na osnivanju fonda od 1,5 do 2 milijarde kuna koji bi pomagao tvrtkama u problemima, a s dobrom perspektivom, poput Đure Đakovića. Ili, primjerice, nekih od Pevecovih dobavljača, poput tvornice Samoborka, koji zbog tih dugova mogu propasti, a zaslužuju da ih se spasi .
Đuri nisu potrebne subvencije! U Đuri je samo potrebno smijeniti kompletnu rukovodeću ekipu i dati novim ljudima priliku da rade i naprave posao!
Ekipa u svim društvima je nesposbna za napraviti korak naprijed jer gleda samo svoje interse i svi su međusobno povezani preko nadzornih i drugih odbora.
Sposobni su samo uzeti dnevnice na putovanjima od Moskve i Gdanjska do srednejg istoka i onda kukati pred radnicima kako nigdje nema posla. Koji su posao sklopili na nekom od sajmova u zadnje tri godine na kojem su bili? Nije istina da nema posla i da je svije stao ako je recesija. Žalosno je da se to sve događa i da svi koji nešto znaju zaobilaze tu firmu. Nadam se da će cijela garnitura uskoro odlepršati!