Moram prizanti da unatoč svemu situacija sa ovom firmom ne obečava .
crobex 1800 ddjh oko 50kn, crobex 2000 ddjh oko 50kn,crobex 2200 ddjh oko 50kn, čemu više da se nadam ,ja kupila u 7mj 1000knomada po 50kn da sam kupila blo što drugo zaradila bi soloidno(osim brodara) ovaj naš đuro kao da je brodar.
Sretno svima sa ddjh meni dosta, doviđenja ddjh za sva vremena.
Ak si prodao sad ćemo mi ostali barem zaraditi. Pardon prodala.
sad će đuro gore. Valjda ovaj zna koji ga mjesec a i duže dana skuplja.
Moram prizanti da unatoč svemu situacija sa ovom firmom ne obečava .
crobex 1800 ddjh oko 50kn, crobex 2000 ddjh oko 50kn,crobex 2200 ddjh oko 50kn, čemu više da se nadam ,ja kupila u 7mj 1000knomada po 50kn da sam kupila blo što drugo zaradila bi soloidno(osim brodara) ovaj naš đuro kao da je brodar.
Sretno svima sa ddjh meni dosta, doviđenja ddjh za sva vremena.
kolegice jel to znaci da niti vise ne pratite ddjh?? ajde ako ste ga samo prodali ali bas toliko razocaranje u đuku da vam vise ni pracenje nije gust? [cry]
ako je vec tako, onda [bye]
kolegice jel to znaci da niti vise ne pratite ddjh?? ajde ako ste ga samo prodali ali bas toliko razocaranje u đuku da vam vise ni pracenje nije gust? [cry]
ako je vec tako, onda [bye]
[/quote]
ja neznam šta je tu kome gušt gledat ddjh zaljepljen na 51kn,ostalo sve raste,pogledaj samo kad je napisan post na ddjh prije ovog mog.
ma znam, ne zamjeram vam nista, naprotiv, razumijem vas…
stvar je bas u tome da je u zadnje vrijeme bilo malo dobrih i iskrenih info o đuki a vi ste bili jedna od rijetkih koja ih je pruzala.. sad se bojim da ce nastupiti sivilo da ne kazem crnilo (mislim na pisanje i info)
za dionicu si ni sam nisam siguran, jos je vazem ali isto tako znam i onu: don’t marry with your positions (stocks) [sad]
Ne volim nikom solit pamet nit nagovarat na bilo što, meni se jedostavno zgadila ova ddjh dionica i prodala sam.Možda neko ima živaca čekat šeika ili neku nevjerovatnu nardžbu novih tenkova za mene je to samo SF.
Q4 ne donosi ništa dobro,možda neka daleka budućnost u suradnji sa NATO savezom ja ni sama nisam sigurna čemu da se više nadam na ddjh,ali ipak to je samo moje razmišljanje.
Kad bi država donjela odluku da se privatizira kompletan đuro zajedno sa specijalnim vozilima to bi bila prava stvar za nas male dioničare.Koliko j to realno očekivati to je već druga stvar s obzirom da je to državni vojni program i da to težko može završit u privatnim rukama ili u rukama neke strane vojne kompanije.
Nebitno ćao
RIP đuka!
do novog buđenja ili nekih novosti (iako sumnjam tako skoro..)
prije 2 godine bi na ovakvu vijest rast bio bar 15%
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/vojna-industrija/duro-dakovic-prvo-oklopno-vozilo-za-morh-do-kraja-godine,58422.html
sve je to krasno no kako je cijenjena kolegica navela: odluka je na pojedincu zeli li gledati usidrenog đuku i iscekivati u narednim mjesecima/godinama okidac za gore (a moguce i za dolje) ili se odljepiti od njega i uci u nesto drugo sto trenutno puno konkretniju zaradu donosi
ja sam i dalje na vagi pa niti sam prodao niti planiram dokupljivati.. za koji dan mozda se i smislim ili sve ostavim jos neko vrijeme u trenutnom statusu quo
http://seebiz.eu/hr/tvrtke/vojna-industrija/duro-dakovic-prvo-oklopno-vozilo-za-morh-do-kraja-godine,58422.html
Zato je i pad bio slobodan, kužiš?
Ne volim nikom solit pamet nit nagovarat na bilo što, meni se jedostavno zgadila ova ddjh dionica i prodala sam.Možda neko ima živaca čekat šeika ili neku nevjerovatnu nardžbu novih tenkova za mene je to samo SF.
Q4 ne donosi ništa dobro,možda neka daleka budućnost u suradnji sa NATO savezom ja ni sama nisam sigurna čemu da se više nadam na ddjh,ali ipak to je samo moje razmišljanje.
Kad bi država donjela odluku da se privatizira kompletan đuro zajedno sa specijalnim vozilima to bi bila prava stvar za nas male dioničare.Koliko j to realno očekivati to je već druga stvar s obzirom da je to državni vojni program i da to težko može završit u privatnim rukama ili u rukama neke strane vojne kompanije.
Nebitno ćao
Žao mi je što ste izgubili živce s nasim đurom, trebalo je još malo strpljenja, dolaze bolja vremena,
možda se vase priželjkivanje privatizacije i ostvari bez obzira što je to državni vojni program, ubrzo
velika strana vojna kompanija ulazi u ovaj sektor malim ali sigurnim koracima.
U planu su veliki poslovi
sretno svim dioničarima ddj
Rast će i ova dionica,to će se desiti kad svi tj većina malih izgubi vjeru u ovu dionicu i rasproda,a to se upravo događa.
Burza je i igra živaca zatio postoji pojam psihologija burze i jedan od najpoznatijih elemenatau toj psihologiji je da se ruši cjena ili drži na niskom nivou kako bi se istisli svi nesigurni ulagači i "drhtavci "koji ni sami ne znaju zašto su dioncu uzeli.
Kad nestane prodaje tj više nitko neće prodati dioncu na tom nivou,ona krene s rastom.
Najćešće naglim ..imate za to primjera koliko god hoćete na našoj burzi , niz puta sam to iskusio i u pozitivnom i u neg smislu.
Najnoviji primjer je Ingra,gurnuta je na 36 kn-38 kuna tu je stajala dva tri mjeseca..svi su izgubili nadu u dioncu ,sve same crne vjesti stizale i najavljivali bankrot.
Kad su se svi drhtavci isprodavali od kojih velika većina s gubtikom (kupovali npr na 45).onda je dionica krenula bez ikakvih vijesti i bez ikakvog razloga u svega par dana na 60 kn..ti isti nisu se stigli ukrcati nazad.
I to je burza,tko nema živaca za te igre bolje da se ostavi tog posla jer će izgubiti novce i živce.
Trenutno tehnički ova dionica ima jak suport na oko 48kn (sma 200) i na 51(sma 50).
Dakle rizik za one koji sad ulaze ili su ulazili je vrlo mali dok je potencijal rasta vrlo jak ,prethodni vrh tj kratkoročni target je na 70kn.
PS.Imam manju količinu Đuke kupljenu na 50 i uopće ne razmišljam da prodajem,ako padne niže dokupljujem.