nekad davno je s 55 na 100 došo u tjedan dana ako me sjećanje dobro služi…
ne kažem da bi se trebalo ili hoće ponovit…
al ak može hdel x3 može i đuro do nominale!
može može, ali jedino na guranje + vjetar u leđa
Možda je tehnički otpor stvarno jak ali ne treba smetnuti s uma da je zadnji rast u manje od 3 mjeseca oko 100%.Teško je očekivati da će rast biti pravocrtan bez određenih manjih korekcija.
Čak i u slučaju da probije otpor na 55..
A koja dionica nije rasla 100 %? kaba, Ht, Podravka….
A velika većina je i 100 i do 400 %.
ide novi napad na 55kn, 400 kom je dovoljno za proboj
Cijena Prodaja
54,37 102
54,41 300
55,10 246
55,20 284
55,50 220
55,99 200
56,00 436
56,88 100
56,90 220
56,99 125
Drustvo imam pitanje. za vas koji stalno pratite đuru. Dal bi neko pametan po ovoj cijeni kupio djuru. Ne znam sta ocekivati narednih dana, pa ako netko ima kakve informacije o eventualnim lošim vijestima nek slobodno kaze. Hvala!!
Rh Alan prodaje đurin degman, što se može desiti sa ovom dionicom ako nađu kupca
evo ga degman u rh alan katalogu, ne vidim cijenik
Na slikama je jedan M84 i jedan T55, ni D od Degmana. Kojeg nitko pametan neće kupiti kada na tržištu postoje bolji tenkovi za sličnu cijenu.
Budućnost ĐĐSV leži u Patrijama, vagonima te eventualnom remontu sovjetskih tenkova neke istočne zemlje, kakav Degman…
A izrada tenkova za makedoniju i zaboravio sam za koje još sve zemlje. A Kuvajćani koji ne pitaju za cijenu? Moraju se odlučiti još samo između jednog ponuđača i Đure. koliko je u pitanju? 400 tenkova? A moguća privatizacija? A ovo što je sjeo novac od prodaje DDJM. Đuro danas vrijedi najmanje 150 kn. Iako znamo da je bio 314. Ja sam više puta lijepo zaradio na njemu, no zadnji puta sam kupio po 245 kn. sad samo nadokupljujem, pa mi je prosjek već negdje oko 100. Kao što sam već pisao slijedeća dionica za rast dok krenemo gore je Đuro i Belje.
Probili smo i taj otpor na 55..vidit ćemo šta će nam to donjeti ali trenutno izgleda jako dobro [thumbsup]
bome mi se čini da bum u pravu! [smiley]
bome mi se čini da bum u pravu! [smiley]
[/quote]
Za početak bi bilo dobro da danas izdržimo iznad 55.Prodajni pritisak jača što je i normalno ali i bid je relativno jak.
Likvidnost je odlična..prošlo je preko 7000 komada za manje od sat vremena.