Neki na gore neki na dole, bitno je da je argumentirano. Ja imam svoje informacije a ti imaš svoje razloge zbog kojih si kupio djuru, ja imam svoje razloge zbog kojih sam ga prodao. Stvar je u tome da situacija u djuri nije najbolja, i da ga ova garnitura koja ga vodi nebude izvela na dobro.
S time da ja nista ne drukam, jer je drukanje navijanje na gore ili dolje, najcesce bez cinjenice ili napuhavanjem cinjenica. Samo sam istaknuo cinjenice za koje izgleda da pobijaju tvoje napise.
Jer ti kazes da nemaju za place, a ja sam samo rekao da cekaju ili su dobili 63 mil. od prodaje DDJM i jos 45 miliona kuna depozita i novca na blagajni na kraju kvartala.
Plaće su bile u Q1 svega 25 miliona kuna (moram priznati da ne razumijem ukljucuje li to i DDJM jer je sumnjivo manje od Q1 2008, kad je bilo 55 miliona.
Inace to je kad se izuzmu trezorske dionice oko 34 kune po dionici?
Sve te loše vjesti pogađaju sve sektore.
Obzirom na ulazak u NATO ova dijonica ima potencijala.
E sad isplati li se uči ili čekati još malo? Ja vjerujem da dole više neće!
?!?!?!?!?!?!
Zna li neko od starijih o kojoj se cifri tu radi jer koliko sam skonto proces je još iz 2007 god.
Mislim konkretno za holding..
Dio teksta..
Tuženo desetak firmi
Fikret Talić je napomenuo da je u Srbiji podnesena 21, u Hrvatskoj četiri, a u Crnoj Gori i Makedoniji po jedna tužba za naplatu potraživanja. Agencija za privatizaciju FBiH do sada je imala 460.000 KM troškova zbog ovih procesa.
Tužbe se odnose na potraživanja firmi "Unis Ginex" Goražde, "BNT holding" Novi Travnik, Rudnici uglja Gračanica -Gornji Vakuf, te sarajevski "Unis Promex", "Famos holding", "Bosnalijek" i "Zrak", a tužene firme su "Holding Krušik" Valjevo, beogradski SDPR, preko kojeg su prije rata rađeni poslovi sa inostranstvom, "Poliester" Priboj, "1. partizan" Užice, "Miloje Zakić" Kruševac, FFB Beograd, "IMK 14. oktobar" Kruševac, "4. novembar" Mojkovac, "Suvenir" Samokov u Makedoniji, te "Đuro Đaković" Slavonski Brod.
http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vijesti/40932/Naplata-77-miliona-dolara-trajace-godinama.html
Uff..jedva našao temu. Tak se nije ništ pisalo ni o Hdee-u dok nije buknuo..odnosno pisao sam samo ja, jer sam ga pokušavao srušiti.
Al kad ovo bukne, na stotki smo za 2 dana. Malo iskusniji znaju da one dionice eksplodiraju najprije o kojima se ne piše. Samo se marljivo stavlja na bid.
kupnja 22000 prodaja 21000 – ovo nije viđeno od zlatnih vremena dok se đuro vrtio oko 300 kn!
Još prije par dana je bilo 7000/23000.
Da li neko zna zašto na stranicama ZSE Vaš link pod dnevni limiti trgovanja piše, bez limita?
Valjda zato i nema limita, ova dionica se očekivalo da skoči barem duplo. E sad, što se čeka. Dok neko veliki odluči?
Novosti
Bilfinger Berger Power Services GmbH novi je većinski vlasnik ĐĐ Montaže d.d.
Đuro Đaković Holding d.d. : Novosti : Bilfinger Berger Power Services GmbH novi je većinski vlasnik ĐĐ Montaže d.d.
Bilfinger Berger Power Services GmbH novi je većinski vlasnik tvrtke Đuro Đaković Montaža d.d.
Danas su u Slavonskom Brodu potpisani Ugovor o prodaji većinskog paketa dionica tvrtke Đuro Đaković Montaža d.d., konkretno 126.594 dionice što predstavlja 50 % + 1 dionicu društva, Ugovor o prijenosu dionica i Ugovor o suradnji između grupacije Bilfinger Berger Power Services GmbH i grupacije Đuro Đaković.
Ugovore su potpisali g. Zdravko Stipetić, predsjednik Uprave tvrtke Đuro Đaković Holding d.d., gđa. Marija Tolić član Uprave ĐĐ Holdinga d.d. i g. Gerd Lesser, predsjednik Uprave Bilfinger Berger Power Services GmbH i g. Eric Decker, potpredsjednik i prokurist Bilfinger Berger Power Services GmbH. Potpisivanjem Ugovora renomirana njemačka tvrtka je postala većinski vlasnik ĐĐ Montaže d.d.
ĐĐ Holdingu d.d. je nakon prodaje ostalo 15,3 % dionica ĐĐ Montaže d.d.
Novi većinski vlasnik je uz ove ugovore dao i bankarske garancije za zadržavanje djelatnosti i broja zaposlenih minimalno 5 godina, što je priloženo uz poslovni plan za razdoblje od 2009. do 2013. godine koji je i bio sastavni dio njihove ponude.
Bilfinger Berger Power Services GmbH je dio Bilfinger Berger AG, velike njemačke grupacije koja ima sjedište u Mannheimu. Zapošljava više od 60 tisuća radnika, a godišnji promet kreće se oko 10 milijardi EUR-a.
Uprava Đuro Đaković Holdinga d.d. izrazila je zadovoljstvo potpisanim ugovorima, kao i uvjerenje da će novi većinski vlasnik jamčiti daljnji razvoj ĐĐ Montaže d.d. i grupacije Đuro Đaković, širenje opsega posla i prodor na nova tržišta na dobrobit svih dioničara, zaposlenika i lokalne zajednice. Potpisom Ugovora o poslovnoj suradnji grupacije Bilfinger Berger Power Services GmbH i grupacije Đuro Đaković predvođene ĐĐ Holdingom d.d., dogovorena su načela zajedničke suradnje s ciljem maksimalnog korištenja resursa dviju strana.
U ime novog vlasnika, g. Gerd Lesser očekuje nastavak duge i provjerene suradnje – ovaj puta kao vlasnik ĐĐ Montaže, te očekuje povoljan razvoj ove suradnje i u budućnosti. Osim postojećih poslova koje sada radi, ĐĐ Montaža će postati budući centar izvrsnosti Bilfinger Berger Power Services za jugoistočnu Europu.
Svečanom potpisivanju ugovora nazočili su visoki dužnosnici iz društvenog, političkog i gospodarskog života Republike Hrvatske i Brodsko-posavske županije.
Uff..jedva našao temu. Tak se nije ništ pisalo ni o Hdee-u dok nije buknuo..odnosno pisao sam samo ja, jer sam ga pokušavao srušiti.
Al kad ovo bukne, na stotki smo za 2 dana. Malo iskusniji znaju da one dionice eksplodiraju najprije o kojima se ne piše. Samo se marljivo stavlja na bid.
kupnja 22000 prodaja 21000 – ovo nije viđeno od zlatnih vremena dok se đuro vrtio oko 300 kn!
Još prije par dana je bilo 7000/23000.
onsa suti i pusti je da raste u miru
[thumbsup]
Kupnja Cijena
172 51,28
20 51,11
118 51,10
4020 51,00
15 50,76
52 50,62
250 50,58
200 50,56
20 50,52
10 50,42
Cijena Prodaja
53,30 52
53,48 250
53,50 200
53,59 245
53,60 402
53,99 9
54,00 300
54,19 26
54,50 250
54,80 150
Zna li netko možda razlog zbog kojeg će danas biti lom na ovoj dionici?
Razlog je stalni: velika podcjenjenost, da ne nabrajam više zbog čega. Osim npr. ovog zadnjeg da je u u petak prodan DDJM a novci sjedaju na račun DDJH. Zaboravio sam koliko ono ide po dionici? 40 kn? Dakle , samo zbog toga dionica bi trebala skočiti na 90 kn.
A o mogućim Kuvajćanima da ne pričam. U tom slučaju, hidra bi bila mala beba za ddjh. [proud]