DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Aha… samo se nadajte….
Finska nije član NATO-a, Slavonski Brod isto, a Ameri jesu… dakle pitanje dana je:
Tko će dobiti Đuru?
a)Ameri
b)Finci
c)Slavonski Brod

Ooooovaaaaaaaaaaj , iskoristio bih joker PUBLIKA ako može [smiley1][smiley1][smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Ako slavonski Brod ne dobije DDJH 25%+1 dijonica, ja sam za to da istjeraju ĐĐ u Bosnu…pih![smiley10]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Pogledaj malo Francusku, Sloveniju, SAD, Svedsku, Kanadu…

Što ti sad to znači? Da tamo vlada socjalistčko samoupravljanje? [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Ako slavonski Brod ne dobije DDJH 25%+1 dijonica, ja sam za to da istjeraju ĐĐ u Bosnu…pih![smiley10]

Ma otjerat ću ja tebe u Bosnu, a ne ti našega Đuru, tamo na snijeg na Bjelašnicu, a da bi došao do Bjelašnice moraš prolaziti dvije granice… ona druga će ti biti najveća kazna… he-he-he [smiley1]
Dejavue… mani se prljavih rabota i pusti naše tenkiće na miru 🙂
Ma ti si ljubomoran jer si prodao Đuru prerano… znam te ptičice mala… 🙂

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

Bosna, hm?

Tamo nema Samodola i 10%.

Juriiiiiiššššš![smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Moje ideje su uvijek savrsene[smiley11]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Nakupila se prodaja na Đuri.

La vita e bella!

Ma samo se nek se nakuplja. Otiči če to u par sekundi drugi tjedan kad objave poziv Steyru i Patriji. Do tad možda uspijemo uloviti još koji komad i mi što čekamo ispod 180 [smiley2]

I dalje se na ovoj dionici, kako su se kolege već na jednoj temi izrazili, zidaju čvrsti temelji na 180kn.
Danas opet 800k kuna po prosječnoj cijeni od 180, ukupno imamo već preko 10 milijuna kn temelja na ovim cijenama. Podsjetimo se, 180kn je vrlo blizu ATH, cijena se znači zadržala na ovim razinama uz minimalne korekcije. Sve to daje odličnu podlogu za novi ciklus rasta, pozivanje na natječaj bi trebao biti detonator za taj novi ciklus.

To si dobro uočio. Temelji su na 180 KN . Veče prodaje nema sve su to sitni nalozi koje se uredno čisti na 180. Sljedeči tjedan izlazi poziv Amerikacima i Fincima , uskoro i vrlo dobro izvješće i još puno dobrih stvari koje smo nabrojali par strana nazad . Dobro je da mali sada izlaze na 180 KN jer če ovo biti startna pozicija za 200KN. Začudit čete se kako čemo brzo doči do nje kad se dionica pokrene . Onda če mali opet kupovati po 200+ KN.

Neka ostane zabilježeno, s obzirom na događaje koje nas očekuju sljedeći tjedan.
Možda bude promjena i u prvih deset.

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira DDJH-R-A
Stanje na dan: 02.02.2007

Naziv vlasnika računa Mjesto
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU ZAGREB, HRVATSKA
Zastupnički račun, zastupana osoba:
HZMO ZAGREB, HRVATSKA
MINISTARSTVO FINANCIJA REPUBLIKE HRVATSKE ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA
FIMA VALIDUS D.D. VARAŽDIN, HRVATSKA
Zastupnički račun, zastupana osoba:
DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU ZAGREB, HRVATSKA
LUCIDUS D.D. ZAGREB, HRVATSKA
VABA D.D. BANKA VARAŽDIN VARAŽDIN, HRVATSKA
ĐURO ĐAKOVIĆ HOLDING D.D. SLAVONSKI BROD, HRVATSKA
Skrbnički račun:
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND SPLIT, HRVATSKA

La vita e bella!

Gledam transakcije od jučer i vidim da je kupac stavljao pakete od po 300 komada na 180 KN i tako 4 puta. Sakupio je oko 1200 komada (12 mu nije prošlo) bez dizanja cjene . Da je stavio 1200 KOmada odjednom ne bi kupio ništa jer bi sa 1200 komada (+nalozi drugih kupaca) na 180 KN cjena brzo otišla gore. Ovako je skoro nezamjetno kupovao. Lukavo svaka čast .

New Report

Close