Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DDJH | 15,40 | 3.080 | 200 | 15,60 | 17,60 | 1,32% |
Koja je ovo sprdačina od burze, pad ht-a su anulirali rastom atpl-a a djuro narastao 4.5% sa 2 protrgovana komada, kad je trebao rasti nije, sad kad je u djuri katastrofalno stanje sad on raste, samo da neuslijede otkazi jer novih poslova za sad nema.
Nemoj kupovati dionice ,rekao je Stojić za biznis
Kolega i ja bi ovo dionicu po 10 kn pa da uđem u top 10,a ovo izvješče tko vjeruje u njega je stvarno lud
nisi se ukrcao kolega ,to je vidljivo iz aviona.Kad je ovdje tako loše zašto si prisutan na ovoj temi ,a Bakića ima malo više nego što misliš na ovoj dionici
Meni govoriš? Pa ja sam u Đuri još od vijeke vijekova, s minusom da boli glava, ali fala bogu ne s ogromnom svotom. Pa mi je sad svjedno jel glavobolja veća ili malo veća. A o pozicijama i dioničarima DDJH znam apsolutno sve, pa i tebe ako si imenom i prezimenom zaveden, a ne pod skrbničkim [smiley]
Kako nije katastrofalno stanje kad jedva imaju za isplatit plaće. Znam ljude koji rade u djuri i znam otprilike kako je stanje trenutno, a ti pričaj šta hoćeš.
Kako nije katastrofalno stanje kad jedva imaju za isplatit plaće. Znam ljude koji rade u djuri i znam otprilike kako je stanje trenutno, a ti pričaj šta hoćeš.
ovo i ja mogu potvrditi, ali bit će bolje, proći će i ova nesretna 2009.
Istina,čak su i odpustili 40 radnika(nisu im produžili ugovor)
Ali sa dionicom se ipak kupuje budućnost a ne sadašnjost..izgleda da je budućnost dobra:)
Moguće je da ga tjera gore i nekakva špekulacija za koju ćemo doznati naknadno.
Istina,čak su i odpustili 40 radnika(nisu im produžili ugovor)
Ali sa dionicom se ipak kupuje budućnost a ne sadašnjost..izgleda da je budućnost dobra:)
Moguće je da ga tjera gore i nekakva špekulacija za koju ćemo doznati naknadno.
[/quote]
pitaj anricoma na PP, on ti sve zna [lol]
Kad počnu priče o bankrotu, tada treba kupovati. Tko je kupovao kad je valentine pričao o bankrotu, sada broji 30% zarade