DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trgovina na hrvatski naćin prodaš nešto što donosi 380 milja za 63 milje kn.

kolega siguran sam da znate da nije prodana 100% vrijednost DDJM za 63mil.kn jer su njemci već držali dio kolača, a i sada još uvijek DDJH ima 15%.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Kakvo čiščenje do + 10 [tongue]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Nešto nam se budi ddjh

Nešto nam se budi ddjh

mene je uvijek strah kad se đuro ovako nenadano probudi, gotovo uvijek završi dizanjem na lijevu nogu i padom na betonski pod

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Nešto nam se budi ddjh

mene je uvijek strah kad se đuro ovako nenadano probudi, gotovo uvijek završi dizanjem na lijevu nogu i padom na betonski pod
[/quote]
Možda je ovo razlog za rast i pojačani volumen usprkos malo lošijem izvješću..poruka je sa onog drugog foruma od kolege Ententinisa.Objavljena je na holdingu iako meni to više vuče na montažu.
Ako netko zna nešto više o ovim špekulacijama neka malo objasni…ili je to samo neka Ententinisova fora?
citiram;
"Samo da bacim bubu u uho. Znamo da HEP gradi nuklearku u Albaniji. Znamo isto tako da će to raditi neka od velikih svjetskih kompanija a da će neke od naših firmi biti podizvođači u tom ogromnom poslu koji vrijedi milijarde.
Nema puno firmi koje se bave nuklearkama a vjerovatno najjača je Westinghouse.
To je kompanija koja je radila i nuklearku Krško. Znate tko su bili podizvođači?
Hidroelektra i Đuro Đaković. A znate tko sudjeluje na razvijanju Westinghouse-ovog novog reaktora IRIS? Đuro Đaković.
A pošto su nas upravo primili u NATO, mislim da nema ljepšega načina da im se zahvalimo nego tako da angažiramo Westinghouse "

sijem žito raste grahorica

Nešto nam se budi ddjh

[/quote]
Možda je ovo razlog za rast i pojačani volumen usprkos malo lošijem izvješću..poruka je sa onog drugog foruma od kolege Ententinisa.Objavljena je na holdingu iako meni to više vuče na montažu.
Ako netko zna nešto više o ovim špekulacijama neka malo objasni…ili je to samo neka Ententinisova fora?
citiram;
"Samo da bacim bubu u uho. Znamo da HEP gradi nuklearku u Albaniji. Znamo isto tako da će to raditi neka od velikih svjetskih kompanija a da će neke od naših firmi biti podizvođači u tom ogromnom poslu koji vrijedi milijarde.
Nema puno firmi koje se bave nuklearkama a vjerovatno najjača je Westinghouse.
To je kompanija koja je radila i nuklearku Krško. Znate tko su bili podizvođači?
Hidroelektra i Đuro Đaković. A znate tko sudjeluje na razvijanju Westinghouse-ovog novog reaktora IRIS? Đuro Đaković.
A pošto su nas upravo primili u NATO, mislim da nema ljepšega načina da im se zahvalimo nego tako da angažiramo Westinghouse "
[/quote]

vrlo zanimljivo!!!, ali stvarno uvijek ustane na lijevu,pa na traumu…..

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

Uskoro ćemo vidjeti tko se to ukrcava

nekakva velika tišina ovdje oko Đure [thumbsup]

ma neka je tisina…

Samo neka nam Djuro raste.. 😉

Čini se da erupcija slijedi. Što je s bankrotom valentine? Kakav igrač, koja komedija

Hell is Empty and all the Devils are Here

Koja je ovo sprdačina od burze, pad ht-a su anulirali rastom atpl-a a djuro narastao 4.5% sa 2 protrgovana komada, kad je trebao rasti nije, sad kad je u djuri katastrofalno stanje sad on raste, samo da neuslijede otkazi jer novih poslova za sad nema.

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

šta ti je krivo ddjh raste ,kani se burze nije to za tebe.Poslova ima za ddjh i nije katostrofalno stanje.Hrpa skrivenih naloga na kupnji

New Report

Close