prodaja se potpuno povukla, još malo pa se vidi i na 10.mjestu 50,00kn. Koji je razlog, zadnjih tjedana nisu se mogli odljepiti na 3X,XX koliki su ih stavljali?
vidjet ćeš u ponedeljak kad se đuro strmoglavi na 29-30 kuna, pogledaj malo vijesti sami crni oblaci, katastrofa od crnila, moram priznati da me pomalo hvata jeza.
ne mogu vjerovati da se punih četiri dana nije pisalo o Đuri a tak je fino potegao
Samo nek on radi u tišini
Ajmo Đuro, pa što je ovo…
Nisi čitao danas?
Molim vjeku da briše ovakve pokušaje manipulacije cijenom. Ima ovdje ljudi koji prodaju na takve postove
Bez uvrede, ali ti si zadnji koji bi trebao govoriti nekome o čemu da piše. Ako želiš mogu ti tvoje postove neke citirati.
Pričao sam odgovornim ljudima koji Đuru procjenjuju na cca. 25 kuna, pa si ti misli sad.
Molim vjeku da briše ovakve pokušaje manipulacije cijenom. Ima ovdje ljudi koji prodaju na takve postove
Bez uvrede, ali ti si zadnji koji bi trebao govoriti nekome o čemu da piše. Ako želiš mogu ti tvoje postove neke citirati.
Pričao sam odgovornim ljudima koji Đuru procjenjuju na cca. 25 kuna, pa si ti misli sad.
[/quote]
Ma koji odgovorni ljudi, o čemu pričaš čovječe? Ako imaš kakav info, objavi ga, a ne kvazišpekulacije "jesi li čitao"… Jesam li čitao što?
Ako može onaj jedan se prostituirati po forumu i vikati što ide gore, kao slučajno, tako mogu i ja provjerenu i točnu informaciju iznijeti da Đuro po relevantnim ljudima ne vrijedi više od 25 kuna.
Kada bih ja kupovao Đuru, u ovome trenutku, ne bih dao više od 15 kuna. Kuž’š? [bye]
Ako može onaj jedan se prostituirati po forumu i vikati što ide gore, kao slučajno, tako mogu i ja provjerenu i točnu informaciju iznijeti da Đuro po relevantnim ljudima ne vrijedi više od 25 kuna.
Kada bih ja kupovao Đuru, u ovome trenutku, ne bih dao više od 15 kuna. Kuž’š? [bye]
Eh, meni su relevantni ljudi rekli da INGR ide u bankrot isto, pa danas u blokadi pozitivnoj