DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 12.11.2024. u 20:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DDJH
15,20
1.018
67
15,20
18,00
-2,58%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kaj si reko ??? [smiley1]

sve je lako kad si mlad :)

odlične vijesti iz slovenije. ako tako bude sa ddjh, bit će moj target i prije 2008. godine.

gledajući ponašanje naših izdanja dionica, može se samo vrtjeti glavom. Dva argumenta – VPIK raste iako ima preko 200 mil duga i upravo je odgođena privatizacija, NACE raste i pada glavom bez obzira, dok ovako perspektivne dionice kao DDJH čak i nakon službene objave vijesti da krajem slj tjedna sigurno idemo na raspisivanje natječaja ne trzne ni pola posto… šta da kažem

Hell is Empty and all the Devils are Here

kuha li se to nešto polagano
Pravaši ne daju Đuru Đakovića
Vaš link

“Pozvavši na transparentnost u privatizaciji te tvrtke, Tadić je rekao kako bi u novi zakon trebalo uvrstiti nadzor strateškog partnera i njegovih ulaganja” [smiley1]

Potpisujem! Ne damo ĐĐ!

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Potpisujem! Ne damo ĐĐ!

Šta “ne damo”?? Damo ga odmah po 300 KN !!!! [smiley1]
A pravaši ako hoče 25% nek kupuju na burzi. Pa čemo tik-tak doč do 300KN. [smiley11]

Ignore: KressoM, delux

Sto ce kupovati, kad mogu dobiti 25%[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sto ce kupovati, kad mogu dobiti 25%[smiley2]

Ne , ne mogu dobiti niti če dobiti . Oni sad rade paralalu sa SUNH i LRH gdje su gradovi imali pravo vlasništva nad obijektima i zemljieštem koje je ušlo u temeljni kapital tih firmi i di su gradovi vodili sudske sporove /s velikom šansom da ih dobiju/ protiv HFPa pa je država pametno zaključila da je bolje da im da 25% nego da se spori još 3-4 godine pa opet izgubi možda i više od 25%.
Grad Slavonski brod nema nikakvih prava na ništa u DDJH a HSP još manje. Ako hoče dionice DDJH nek kupuju na burzi ko i mi [smiley1] . Bila jučer emisija na TV o skoroj privatizaciji DDJH . Radnici če moči kupiti dionice s popustom ali još se treba razraditi model – moguče da če one biti u posebnom Fondu -firmi tako da godinama neče ni bit rasprodaje na burzi radničkih dionica na burzi a spominjala se i privatiazcija – prodaja državnog udjela. Moglo se shvatiti da se misli na strateškog partnera – sve je zvučalo na Amere , barem meni. [smiley2]
Preporuka-ne prodavat dionice DDJH. Ako netko baš hoče, čekam na kupnji .

E moj avax10
Ja cu glasati za HSP…
Ima da daju SB 25% dionica!

Da se napravi to što oni traže (a počeli su sada i sa svih drugih strana ljepe naše isto tražiti) onda bismo se expresno vratili u – socjalističko samoupravljanje.A to nekako ne ide s EU. Politika EU i kapitalizma je razvlaščivanje države i njenih izvedenica /lokalne samouprave/ a nikako poklanjanje vlasničkih udjela u gospodarskim subjektima .
A to da če lokalni političarčiči zbog izbora tražiti i obečavati brda i doline (iako znaju da niš neče dobiti) to je svakom jasno.

Pogledaj malo Francusku, Sloveniju, SAD, Svedsku, Kanadu…

Aha… samo se nadajte….
Finska nije član NATO-a, Slavonski Brod isto, a Ameri jesu… dakle pitanje dana je:
Tko će dobiti Đuru?
a)Ameri
b)Finci
c)Slavonski Brod

..."Postoji samo matematička i dijalektička logika, sve ostalo je....... ženska. :))"...

New Report

Close