DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ta Fima je više ulazila i izlazila u Đuru nego što sam ja u svoju ženu tijekom svih ovih godina. Koliko sad idu van?!

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ovo je za NE vjerovat. Halo Hanfa [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nije FIMA, njeni menadžeri upravo kupili nove BMW-e za 300k kuna

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ta Fima je više ulazila i izlazila u Đuru nego što sam ja u svoju ženu tijekom svih ovih godina.

Ako su godine braka > 10 ili je starost zene > 45 onda je ovaj tvoj podatak totalno analitički neupotrebljiv. DIV#0 🙂

Ta Fima je više ulazila i izlazila u Đuru nego što sam ja u svoju ženu tijekom svih ovih godina.

Ako su godine braka > 10 ili je starost zene > 45 onda je ovaj tvoj podatak totalno analitički neupotrebljiv. DIV#0 🙂

[/quote]

jel ti poznat pojam Bellova zvonolika krivulja [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

to je zasigurno pokojni fond koji je imao istovar i na KORFU

Mislim da je ovaj tip odapeo nakon što je stavio skrivenog. Sad leži na tipkovnici i ne miće se.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

to je zasigurno pokojni fond koji je imao istovar i na KORFU

Ima smisla. Zato i gađaju 0

Zna li netko o kome ili kojoj se ukupno količini radi?

Ta Fima je više ulazila i izlazila u Đuru nego što sam ja u svoju ženu tijekom svih ovih godina. Koliko sad idu van?!

Zasto mislis da je FIMA? Nije im jos izasla struktura fonda za 2. mjesec, ali koliko vidim prije nije bilo promjena i na SDA je isto?

Dobar dan Gospodo!
Zanimljivi dani na tržištima. Neki su mislili da je ulaz od 50 kuna stvarno racionalan poslovni potez, no objektivno još je pojeftinilo. Danas kad stvarno neznamo gdje je dno i kad mediji najavljuju recesiju koja nas još nije pogodila, Moje je skromno mišljenje da treba razmišljati drugačije, jer vremena za kupnju ima. Vidimo da neke perjanice HR tržišta unatoč dividendi koja je veča od 10% padaju i da pravila na koje smo prije računali na ovom tržištu više ne vrijede. Zato mislim da treba biti vrlo oprezan sa vremenom kupnje.
Ono što želim reči đuro je dijonica koju ću u svakom slućaju dokupljivati, ali ne zato što ju kupuje Bakić koji ima novaca ali nema burzovnog iskustva, ili ima jako loše savjetnike, (jer mogao je proči puno povoljnije.) Nego zato jer ja smatram da je đuro dobra poslovna odluka. Ali istoo tako sam svijestan da su mnogi dobili dijonicu đurice kao konpenzaciju naprimjer denacionalizacija i da postoji puno ljudi koji je imaju.

Ja se riješio dijela. Neće mene nitko ebat osim mene samog. Potraćen dan. A sve zbog nekakvog skrivenog naloga [angry]

New Report

Close