"Finska Patria prodala je Hrvatskoj vojsci 84 borbena vozila za 112 milijuna eura i obećala oko 100 milijuna eura vrijedne poslove hrvatskim tvrtkama u Finskoj, odnosno ulaganja u Hrvatskoj"
Kakva je ovo cijena dionice??? Razmišljam da li da odem na gablec ili da kupim par dionica
bome ovo pici dole ,ali ja sam danas kupio 2 kruha jogurt i 2 dionice dure
sramota stavljam nalog na 20 kuna a vrijedi puno puno vise
Koliko kn/dionici sjeda od prodaje Montaze?
a za što ti je to kolega u ovoj situaciji bitno ? Misliš da će to pomoći ovoj dionici da prestane padati kao is sve ostale na tržištu?
dolazimo na granicu kupovanja branitelja. već su se počele pojavljivati 748-ice na asku. jadna li nam majka ako se uplaše i krenu udarati po bidu. Razmišljam da dignem kredit od 60000 i uzmem još 2000 komada. kakav IGH, Ingr i kompanija, jednog dana kada krene oporavak ovdje samo do knjigovodstvene vrijednosti ima trenutno 400% zarade.
imas pravo sad i ja bas to gledam do kraja god moram skupiti barem 3000 kom
pa sjedi i cekaj ,ako se ova firma propadne sve je propalo
dolazimo na granicu kupovanja branitelja. već su se počele pojavljivati 748-ice na asku. jadna li nam majka ako se uplaše i krenu udarati po bidu. Razmišljam da dignem kredit od 60000 i uzmem još 2000 komada. kakav IGH, Ingr i kompanija, jednog dana kada krene oporavak ovdje samo do knjigovodstvene vrijednosti ima trenutno 400% zarade.
Hm, Ja sam to napravio kad smo bili na 50,00 kn, sad jedino još od kamatara da posudim. [lol]
Treba imati na umu da je MCAP DDJH trenutno cca 100 milja kn ili ti nešto više od 13 milja eura. To je višestruko manje samo od jednog DDJH poslića, i tek nešto više od love koja im je nedavno sjela na račun. Iracionalno?
Ja čekam branitelje na 20 kuna, 2 – 3 tisućice da ubodem. Ako svijet ne propadne, sva je prilika da ću kroz par godina biti itekakav milijunaš. Ako svijet propadne, onda ionako nema veze mojih 3 tisućice
a za što ti je to kolega u ovoj situaciji bitno ? Misliš da će to pomoći ovoj dionici da prestane padati kao is sve ostale na tržištu?
Ne. Nego gledam na kojoj razini da postavim nalog.
Ima koji dobrovoljac da ovog na 33,79 više #%&*!!!
Ima koji dobrovoljac da ovog na 33,79 više #%&*!!!
evo tek sto nije 🙂 kak se samo fino postavio sa 5k komada na avg od jucer