DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivana Ivana bilo je kante i kante dionica po 37,40,45 prošao vlak, a tada je poznato da bi svi unutra.
A ovih po bidu sasutih 30 komada do 51,XX je čista navlakuša. Već dugo nismo imali potentniji bid i očita je namjera da isprovocira male. E taj film nećete gledati.

Rekvijem evo grube računice.
Najviša 54,24 prošlo cca 1050kom a zadnja 51,25
Znači srušio je cijenu za preko 5%
Kjlučno je pitanje za koliko novca ako je prosječa 53,97kn???
Jasno je,srušena je sa jako malo novca.Kako??
Pa jednostavno maknio je sve svoje naloge sa bid-a koji prevladavaju već tjednima,
Pa opet onaj od 18xx kom na bidu na 50,50.
On je odredio raspon za danas i sada mu samo ostaje skupljati pa šta upadne.
Tako će isto biti i kad je bude dizao samo u drugom smijeru.
S tim da mu za to treba dobra vijest da bi preskakanje cijene za određenu vrijednost izdržalo pritisak na bid nako naglog skoka.
Takva jedna stiže sutra..vidit ćemo dali će ona poslužiti kao okidač ili će ipak pokušati usporiti rast.
To je ono o čemu sam pisao prije.Oduševljenje ulaskom Bakića je brzo splasnilo kada sam uvidio efekat akumulacije na cijenu.(znatno je usporilo rast)
Nadam se da će ovu sjajnu vijest(imati toliko keša na računu koliko stiže holdingu,u ova vremena je pravo bogatstvo)ipak iskoristiti i za uzimanje profita jer pitanje je kada će se pojaviti boljas šansa od ove

sijem žito raste grahorica

Prihvaćanje ponude za prodaju dionica Đuro Đaković Montaža d.d.

Sukladno Odluci Glavne skupštine Đuro Đaković Holding d.d. koja je održana dana 28.08.2008.g. Uprava je raspisala i objavila natječaj za prodaju dionica Đuro Đaković Montaža d.d., i to 126.594 dionice. Natječaj je objavljen u javnim glasilima.

Ponudbenu dokumentaciju podigli su:

1. Austrian Energy & Environment AG, Republika Austrija
2. Kraftanlagen Muenchen GmbH, Republika Njemačka
3. Bilfinger Berger Power Services GmbH, Republika Njemačka
4. Konstruktor inženjering d.d., Republika Hrvatska
5. Institut građevinarstva Hrvatske d.d., Republika Hrvatska.

Sukladno objavljenom natječaju do dana 16.12.2008.g. u 12,00 sati, ponudu je dostavio samo jedan ponuđač i to Bilfinger Berger Power Services GmbH, Njemačka.
Ponuda je otvorena u 13,00 sati 16.12.2008.g., o čemu je sastavljen zapisnik.

Uprava i Nadzorni odbor su u cijelosti razmotrila ponudu, a posebno bitne elemente ponude:

• ponuđena cijena je 500 kuna po dionici
• ponuđeni poslovni Plan 2009. -2013.g.
• garanciju za zadržavanje djelatnosti na 5 godina
• garanciju za zadržavanje broja zaposlenih na 3 godine.

Nadzorni odbor prihvatio je ponudu Bilfinger Berger Power Services GmbH, Njemačka. Ovlašćuje se Uprava da pristupi zaključenju ugovora o prodaji i prijenosu dionica ĐĐ Montaže d.d. s kupcem Bilfinger Berger Power Services GmbH.

U uvodnom dijelu sjednice Nadzornog odbora sukladno članku 44. stavak 2. Statuta Đuro Đaković Holding d.d., dioničar Hrvatski fond za privatizaciju imenuje jednog člana u Nadzorni odbor društva.

HFP je 17. prosinca 2008.g. opozvao imenovanog člana Nadzornog odbora gdina. Lea Begović koji je ujedno bio i predsjednik Nadzornog odbora, te je istodobno imenovao novog člana u Nadzorni odbor Đuro Đaković Holding d.d. gospodina Tomislava Mazala.
Nadzorni odbor na 7. sjednici koja je održana dana 23.01.2009.g. izabrao je Tomislava Mazala za predsjednika Nadzornog odbora društva.

Isto tako, Zaključkom Nadzornog odbora dionice Đuro Đaković Holdinga d.d., nakon ukidanja JDD kotacije na Zagrebačkoj burzi, ostaje u kotaciji burze u statusu Redovnog tržišta, a sukladno novom Zakonu o tržištu kapitala.

Dodatne informacije:

Ivana Klarić, 098/213-426
Voditelj Odjela marketinga i odnosa s javnošću ĐĐ Holdinga

Marko Marinić, 099/3117-775
Promo consultum d.o.o.

E da je bilo pameti pa prodat kad su njemci nudili više a ne sad za siću. Uprava napolje!!!!

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

To je to! [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

E da je bilo pameti pa prodat kad su njemci nudili više a ne sad za siću. Uprava napolje!!!!

Ajde sad ste svi pametni, generali moji predivni. Jesi li ti znao prije dvije godine da dolazi ovakva recesija diljem svijeta, ovakav čemer i jad svjetskog gospodarstva. Nisi! Nisu znali i ostalih milijardu Uprava različitih dioničkih društva. Sad smo svi pametni odjednom, naravno da nisu tada prodali jer su računali da će se Montaža razvijati i dalje, da će vrijednost rasti i da će jednog dana otići za puno više. Katastrofa kako ljudi razmišljaju. Nikad od nas zemlje s takvim stavom. Budi sretan da su ovakva vremena našli strateškog partnera koji je spreman upucati milijune u ovakvo doba financijskog sloma. Ajde molim te, ovo je odlična vijest i tko te ne vidi niti mu nije mjesto na TK. Pozdrav! A sad zalijepi jedinicu opet. Veselje za buda..

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

nalozi na kupnji se povečavaju

Holding je htio prodati montažu kad se cijena kretala iznad 1000 kn ali uprava nije imala dopuštenje.

Hrvatska: Isprdak od države koju guzi ko stigne...Mala zemlja...velika zajebancija...

Na burzi se trgovalo:

zadnja 3 mjeseca prosjek 314
zadnjih pola godine prosjek 345
zadnju godinu prosjek 434

Tek toliko da se zna koliko vrijede hrvatski "ulagači". Pivo i ćevape.

krenulo je čišćenje aska [cool]

Aha, netko je skinuo sve s aska do 53,29 … svih 1 komada…

Živo me zanima šta je htio onaj prodajni od 53,29 ??
Spuštao je po lipu dolje i ja ga čvaknem da vidim da nije slučajno skriveni?
kad ono čorak??Pa nije valjda da neko spušta ask s jednom dionicom..smiješno?
Nekontam takve fore…šta je zaradio 2 kune?? [huh] [angry]

Aha, netko je skinuo sve s aska do 53,29 … svih 1 komada…

He he sad tek vidim…
To bi bio ja ..nema sa hebiga nema.. [lol] [lol]

New Report

Close