DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisu se traderi previše usrećili na ovoj dionici, zato i stoji tu negdje oko 50. I ja sam malo pripomogao tome za onaj postotak koji je završio u mom vlasništvu (na duži rok). Pozdrav neuspješnim traderima. [thumbsup]

Ovo je vjerojatno najkilavija dionica na burzi…
Ni gore ni dole u zadnjih mjesec i nešto …
***obrisano***

hahha , pa di ces bolje , ocito je dosla do neke fer vriejdnosti na kojoj se ispalti kupiti a nervozama ispalti prodati ( bez obzia na gubitak ).
ako imas vjeru i dobru analizu i nisi trejde skupljaj , mozda dojde i tvoje vrijeme
[/quote]
Kolega
Nisu me nikako uspjeli uvjeriti da postoji "fer vrijednost" dionice..
Više sam uvjerenja da je taj izraz samo floskula kojom se koriste pojedini analitičari kada trebaju skupo prodati ili jeftino kupiti određenu dionicu.
Mišljenja sam da je dionica uvijek precijenjena ili podcjenjena.
I samo grubi pogled na fundamente i dogovorene poslove u budućnosti meni govore da je dionica debelo podcjenjena.Naravno IMHO
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

Ovo je vjerojatno najkilavija dionica na burzi…
Ni gore ni dole u zadnjih mjesec i nešto …

***obrisano***

hahha , pa di ces bolje , ocito je dosla do neke fer vriejdnosti na kojoj se ispalti kupiti a nervozama ispalti prodati ( bez obzia na gubitak ).
ako imas vjeru i dobru analizu i nisi trejde skupljaj , mozda dojde i tvoje vrijeme
[/quote]
Kolega
Nisu me nikako uspjeli uvjeriti da postoji "fer vrijednost" dionice..
Više sam uvjerenja da je taj izraz samo floskula kojom se koriste pojedini analitičari kada trebaju skupo prodati ili jeftino kupiti određenu dionicu.
Mišljenja sam da je dionica uvijek precijenjena ili podcjenjena.
I samo grubi pogled na fundamente i dogovorene poslove u budućnosti meni govore da je dionica debelo podcjenjena.Naravno IMHO
Pozdrav

[/quote]
nadam se da necemo zadavit temu .To je tvoje uvejrenej koje ne znaci ama bas nista.
trenutno ima mnogo " podcjenejnih dionica" , kvlitetnijih od DDJH .
grubi pogled an fud . i dogovoreen poslove , hmm ima toga i na Peljeskom mostu i u Zagebackoj zracnoj luci, i svjetskim ugovorima ERNETA itdddd itdd , uz svako dobro i vjecnu slavu DDJH

najvrednije stvari u životu su besplatne

nadam se da necemo zadavit temu .To je tvoje uvejrenej koje ne znaci ama bas nista.
grubi pogled an fud . i dogovoreen poslove , hmm ima toga i na Peljeskom mostu i u Zagebackoj zracnoj luci, i svjetskim ugovorima ERNETA itdddd itdd , uz svako dobro i vjecnu slavu DDJH

Kolega čisto sumnjam da ćemo ja i ti uspjeti zadaviti temu na topicu na kojem danima niko nije poruku napisao?
Istina, to je moje uvjerenje i to sam i naveo u predhodnoj poruci.Mislim da je bila dovoljno jasna?
I ovo je ipak topic DDJH a ne neka "usporedba…" tako da nemam namjeru ovdje raspravljati o drugim ,po tvome mišljenju, kvalitetnijim dionicama koje su isto tako podcjenjene.
Kao ni o poslovima drugih tvrtki.Za svako dobro i vječnu slavu se u potpunosti slažem sa tobom.
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

Ajde nemojte još vječne slave spominjati. Jest Đuro na koljenima, ali nije li Đuro heroj NOB-a, dignut će se on, nije bitka gotova. [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

@ Rekvijem

Odličan post.
DDJH je prepun malih dioničara , mirovinskih fondova nema, ali zato ima izmrcvarenih OIF ova.
Ne bih se složio da ima puno novih dioničara (mislim na burzu općenito) već ima puno onih koji su na ZSE već odavno i koji su desetkovani prošle godine.
Novi ritam je sada na ZSE, mali generalno (opečeni padom burze sa 5200 na 1700 ) prelaze na day trade a sve manje je dugoročnih igrača, traderi se zadovoljavaju prinosom od 10-15% u nadi da će na takav način prije vratiti izgubljeno u zadnjih 1 godine.
Proći će još Save dok OIFovi privuku nove ulagače, dok se javi povjerenje u burzu i dok se rane i gubitci zaborave.
Teška godina za sve a posebno za dugoročne investitore u DDJH,
Osobno ni u najcrnjem snu nisam vjerovao da će DDJH sa 300kn pasti na 35kn a da se u firmi ništa lošeg nije dogodilo.
ŠKOLA SE PLAĆA.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Kolega čisto sumnjam da ćemo ja i ti uspjeti zadaviti temu na topicu na kojem danima niko nije poruku napisao?
Istina, to je moje uvjerenje i to sam i naveo u predhodnoj poruci.Mislim da je bila dovoljno jasna?
I ovo je ipak topic DDJH a ne neka "usporedba…" tako da nemam namjeru ovdje raspravljati o drugim ,po tvome mišljenju, kvalitetnijim dionicama koje su isto tako podcjenjene.
Kao ni o poslovima drugih tvrtki.Za svako dobro i vječnu slavu se u potpunosti slažem sa tobom.
Pozdrav
[/quote]

A zašto nitko ne pretpostavlja mogućnost da se "lijepa naša" odluči na prodaju svog udjela, koji i nije malešan.
Učazak stranog investitora poprilično bi probudio ovu uspavanu ljepoticu.

Ako ćete lagati na forumu, poslat ću svog pasa da vas sve pojede...

Nešto mi je puno pesimizma na DDJH,tu smo ima nas ,možda manje brojčano,kad pojača promet na zse i mui čemo jače gore.Zasada par večih sa po pet – deset t igraju po meni malo monotonu igru.A Baki – on če kreniti gore kad – 🙂 tad.

Uhljebe na ulicu!!!!!

@ Rekvijem

Odličan post.
DDJH je prepun malih dioničara , mirovinskih fondova nema, ali zato ima izmrcvarenih OIF ova.
Ne bih se složio da ima puno novih dioničara (mislim na burzu općenito) već ima puno onih koji su na ZSE već odavno i koji su desetkovani prošle godine.
Novi ritam je sada na ZSE, mali generalno (opečeni padom burze sa 5200 na 1700 ) prelaze na day trade a sve manje je dugoročnih igrača, traderi se zadovoljavaju prinosom od 10-15% u nadi da će na takav način prije vratiti izgubljeno u zadnjih 1 godine.
Proći će još Save dok OIFovi privuku nove ulagače, dok se javi povjerenje u burzu i dok se rane i gubitci zaborave.
Teška godina za sve a posebno za dugoročne investitore u DDJH,
Osobno ni u najcrnjem snu nisam vjerovao da će DDJH sa 300kn pasti na 35kn a da se u firmi ništa lošeg nije dogodilo.
ŠKOLA SE PLAĆA.

Za DDJH su pogubni day trade-ri koji su puno puta zadovoljni i sa 5 %.

Mislim da na ddjh ima dosta malo day-tradera,a oni sami nikad po meni nisu pogubni, oni su bogom dani kolega.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Bakić i dalje uredno kupuje (vidljivo na SDA), a prodaju mu pioniri maleni (PBZ Investor). A vidim da su neki počeli i drukati po forumu nebi li im Bakić ili koji drugi strpljivi kupac dao koju kunu više. Al ne ide pa ne ide….. [smiley]

Za DDJH su pogubni day trade-ri koji su puno puta zadovoljni i sa 5 %.

Jadno tržište za koje je dejtrejder poguban….

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

New Report

Close