zanimljivo je koja istresanja ili kupovinu možeš napraviti sa nalogom od 5000 EUR . U neka bolja vremena ti nalozi su bili neprimjetni, tj.morao si stvarno biti faca.
Točno. Lako je za kupnju, ali je pomalo tužno da sa 5k eura dionica na prodaji mozes isprovocirati skoro paničnu reakciju.
S 10000 eu možeš u istom danu manipulirati cijenom od -10 do + 10 bez po muke
S 10000 eu možeš u istom danu manipulirati cijenom od -10 do + 10 bez po muke
ajde budite sretni što ima paničara još. stavite nalog i šutite. moj dokup od 317kom na 47,51 je prošao, a stavio ga onako na 20 minuta ”ako poklopi, poklopi” i eto. šutite i kupujte ako vjerujete da vrijedi. u suprotnom prodajte, bit će nas na bidu uvijek dovoljno.
ajde budite sretni što ima paničara još. stavite nalog i šutite. moj dokup od 317kom na 47,51 je prošao, a stavio ga onako na 20 minuta ”ako poklopi, poklopi” i eto. šutite i kupujte ako vjerujete da vrijedi. u suprotnom prodajte, bit će nas na bidu uvijek dovoljno.
[/quote]
Ja sam se postavio na 49, pa me poklopilo… Mogao sam i jeftinije proći, ali sve je ovo toliko jeftino, da se ne vrijedi žaliti
Da ovaj papak nije istresao na 47 mogao je do kraja dana sve prodati po 53-55.
Sada će on tražiti neku koja je manje rasla od 01.12.
ajde.. da cujemo prijedloge:
Traži se ime hrvatskom oklopnjaku iz Finske
Lički Međed ?
Pušiona?
Ja sam se postavio na 49, pa me poklopilo… Mogao sam i jeftinije proći, ali sve je ovo toliko jeftino, da se ne vrijedi žaliti
Kad iduće godini udari kriza žestoko po burzi tek ćeš onda vidjeti da je ovo još uvijek skupo, DDJH po 20-25 kn bit će povoljna cijena.
Kad iduće godini udari kriza žestoko po burzi tek ćeš onda vidjeti da je ovo još uvijek skupo, DDJH po 20-25 kn bit će povoljna cijena.
[/quote]
volim ove po šansometrijskoj procjeni kad ulete u temu niotkuda. [lol]
[/quote]
Poslije paifa i njegove metode prognoziranja mislim da ni 25 kn na ovoj dionici nije neostvarivo. Ove odokativne metode su najbolje… pozdrav paifu gdje god da si…