javio se …
a što nisi pisao u petak ?
ps. a lijepo sam pitao surlu da ti provjeri bilo … ništa … sljedeći put vas ni šuma ne će spasiti …
Onda? Lepi moj! [tongue]
Nebi trebalo biti pre teško odrediti smjer kretanja svih dionica. Kad se ova kriza amerima odbije o glavu u vidu smanjenja radnih mijesta. Pa kad se to sve prelije na npr englesku, koja je zbog svoje financiske industrije također izložena…. Pa kad vlasnicima naših banaka i nekih poduzeća ta kriza spali osigurače. Neminovno je da će stegnuti svoj feud, tj, svoju Hrvatsku. Odoše kamate. Hitna potreba za novcem, strah, čekanje = (ajde probaj pogoditi?)
Zato treba biti realan i neuletati.
nemoj zaboraviti da smo mi pad odradili bez fundamentalnih razloga, tako da se nista bitno nece desiti ako kriza i dodje do nas. a za to ionako nema sanse jer funkcioniramo malo drukcije od amera.
ne mislis valjda da sa svojim drukerskim postovima utjeces na kretanje trzista? trziste ce tamo gdje odrede veliki igraci, a ti samo mozes moliti da oni odluce da jos padamo.
mada mi se po prometima na ovih 3.000 Crobexa, to cini malo vjerojatno. mirovinci akumuliraju sve u 16, a oni imaju stalan mjesecni priljev koji mogu trosit na burzi. i svima dobro
dugo neviđen omjer K/P (1:3) … sigurno je paif na kupnji …
evo trenutno stanje! Jel se to nešto iza brda valja. [smiley]
Dokle smo došli, netko hoće prodat 300 komada pa diže kupnju sa 10 dionica. Kokošarenje, nemam druge riječi.
najvisa cijena 100kn , zadnja cijena 100kn.
Tehnicari! Kako ovo izgleda , meni dosta dobro.
Moze koji komentar Fazan!
A i ti si našao od koga ces tražiti analizu
brate, tauzenka se smješi …
brate, kupi vise dionice da nam ne dosadjujes tu
brate, da tražim post u kojem se hvališ da si sve prodao na 200,00 kn ili ne ???
Đuro Đaković raspisao natječaj za prodaju ĐĐ Montaže
Autor/izvor: SEEbiz / Hina
SLAVONSKI BROD – Đuro Đaković Holding objavio je u dnevnom tisku natječaj za iskazivanje interesa prikupljanjem ponuda za kupnju dionica tvrtke Đuro Đaković Montaže.
Onda? Lepi moj! [tongue]
Nebi trebalo biti pre teško odrediti smjer kretanja svih dionica. Kad se ova kriza amerima odbije o glavu u vidu smanjenja radnih mijesta. Pa kad se to sve prelije na npr englesku, koja je zbog svoje financiske industrije također izložena…. Pa kad vlasnicima naših banaka i nekih poduzeća ta kriza spali osigurače. Neminovno je da će stegnuti svoj feud, tj, svoju Hrvatsku. Odoše kamate. Hitna potreba za novcem, strah, čekanje = (ajde probaj pogoditi?)
Zato treba biti realan i neuletati.
nemoj zaboraviti da smo mi pad odradili bez fundamentalnih razloga, tako da se nista bitno nece desiti ako kriza i dodje do nas. a za to ionako nema sanse jer funkcioniramo malo drukcije od amera.
ne mislis valjda da sa svojim drukerskim postovima utjeces na kretanje trzista? trziste ce tamo gdje odrede veliki igraci, a ti samo mozes moliti da oni odluce da jos padamo.
mada mi se po prometima na ovih 3.000 Crobexa, to cini malo vjerojatno. mirovinci akumuliraju sve u 16, a oni imaju stalan mjesecni priljev koji mogu trosit na burzi. i svima dobro
[/quote]
Ja drukam?
Evo gdje nas veliki vode.
Ipak sam danas očekivao više optimizma makar i zbog onih 250 + 100 milja pomoči.
Ništa sad nam ostaje da pratimo zahebanu situaciju u eu, i kako će se sad sa ovom bankicom dalje razvijati.